نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی اختلالات کام و لب در کودکان (Cleft palate)

1/700 نفر در سراسر جهان با شکاف لب و/یا کام به دنیا می‌آیند، اگرچه برخی آمارها آن را نزدیک به 1/600 می‌دانند.

این حدود 0.14٪ از جمعیت است. شکاف لب، کام یا هر دو یکی از شایع‌ترین ناهنجاری‌های مادرزادی است و میزان شیوع آن در بین 1000/1 تا 2.69/1000 در نقاط مختلف جهان است.

در مقایسه با دختران، دوبرابر تعداد پسران دارای شکاف لب، چه با شکاف کام و چه بدون شکاف  هستند. 

شکاف لب و شکاف کام ناهنجاری های صورت و دهان هستند که در اوایل بارداری و در حالی که کودک در حال رشد در مادر است، رخ می دهد.

شکاف زمانی ایجاد می شود که بافت کافی در ناحیه دهان یا لب وجود نداشته باشد و بافت موجود به درستی به هم نپیوندد. 

شکاف لب یک شکاف یا جدا شدن فیزیکی دو طرف لب بالایی است و به صورت یک سوراخ یا شکاف باریک در پوست لب بالا ظاهر می شود.

این جدایی اغلب فراتر از قاعده بینی گسترش می یابد و شامل استخوان های فک بالا و/یا لثه بالایی می شود.

چه چیزی باعث شکاف لب و شکاف کام می شود؟

در بیشتر موارد، علت شکاف لب و کام ناشناخته است. نمی توان از این شرایط جلوگیری کرد. اکثر دانشمندان بر این باورند که شکاف ها به دلیل ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی است.

به نظر می رسد اگر خواهر یا برادر، والدین یا خویشاوندان این مشکل را داشته باشند، احتمال بروز شکاف در نوزاد تازه متولد شده بیشتر است. 

علت بالقوه دیگر ممکن است مربوط به دارویی باشد که مادر در دوران بارداری خود مصرف کرده است. برخی داروها ممکن است باعث ایجاد شکاف لب و کام شوند.

از جمله: داروهای ضد تشنج/ضد تشنج، داروهای آکنه حاوی آکوتان و متوترکسات، دارویی که معمولا برای درمان سرطان، آرتریت و پسوریازیس استفاده می‌شود.

شکاف لب و شکاف کام نیز ممکن است در نتیجه قرار گرفتن در معرض ویروس ها یا مواد شیمیایی در حالی که جنین در رحم رشد می کند رخ دهد. 

در شرایط دیگر، شکاف لب و شکاف کام ممکن است بخشی از یک بیماری پزشکی دیگر باشد.

شکاف لب و شکاف کام چگونه تشخیص داده می شود؟

از آنجایی که شکاف باعث تغییرات فیزیکی بسیار واضحی می شود، تشخیص شکاف لب یا شکاف کام آسان است.

سونوگرافی قبل از تولد گاهی اوقات می تواند تشخیص دهد که آیا شکاف در نوزاد متولد نشده وجود دارد یا خیر.

اگر شکاف قبل از تولد نوزاد در سونوگرافی تشخیص داده نشده باشد، معاینه فیزیکی دهان، بینی و کام وجود شکاف لب یا شکاف کام را پس از تولد کودک تایید می کند.

گاهی ممکن است آزمایش های تشخیصی برای تعیین یا رد وجود سایر ناهنجاری ها انجام شود.

درمان شکاف لب و شکاف کام چیست؟

شکاف لب بسته به میزان ترمیم مورد نیاز ممکن است به یک یا دو عمل جراحی نیاز داشته باشد. جراحی اولیه معمولاً تا زمانی که نوزاد 3 ماهه است انجام می شود.

ترمیم شکاف کام اغلب به چندین عمل جراحی در طول 18 سال نیاز دارد. اولین جراحی برای ترمیم کام معمولا زمانی انجام می شود که نوزاد بین 6 تا 12 ماهه باشد.

جراحی اولیه یک کام عملکردی ایجاد می کند، احتمال ایجاد مایع در گوش میانی را کاهش می دهد و به رشد مناسب دندان ها و استخوان های صورت کمک می کند.

کودکان مبتلا به شکاف کام نیز ممکن است در حدود 8 سالگی نیاز به پیوند استخوان داشته باشند تا خط لثه بالایی را پر کند تا بتواند دندان های دائمی را نگه دارد و فک بالایی را تثبیت کند.

حدود 20 درصد از کودکان مبتلا به شکاف کام نیاز به جراحی های بیشتری برای کمک به بهبود گفتار خود دارند. هنگامی که دندان های دائمی رشد کردند، اغلب برای صاف کردن دندان ها به بریس نیاز است.

ممکن است جراحی‌های دیگری برای بهبود ظاهر لب و بینی، بستن دهانه‌های بین دهان و بینی، کمک به تنفس، تثبیت و تنظیم مجدد فک انجام شود.

ترمیم نهایی اسکارهای باقی مانده از جراحی اولیه احتمالاً تا نوجوانی انجام نخواهد شد، زمانی که ساختار صورت به طور کامل توسعه یافته است.

مراقبت از دندان برای کودکان مبتلا به شکاف لب و/یا کام

به طور کلی نیازهای پیشگیرانه و ترمیمی دندان کودکان مبتلا به شکاف مانند سایر کودکان است. با این حال، کودکان مبتلا به شکاف لب و شکاف کام ممکن است مشکلات خاصی در رابطه با دندان های از دست رفته، بدشکل یا نامناسب داشته باشند که نیاز به نظارت دقیق دارد.

مراقبت های اولیه از دندان. مانند سایر کودکان، کودکانی که با شکاف کام و لب متولد می شوند، برای داشتن دندان های سالم نیاز به تمیز کردن مناسب، تغذیه مناسب و درمان فلوراید دارند.

تمیز کردن مناسب با یک مسواک کوچک و نرم باید به محض رویش دندان شروع شود. اگر مسواک نرم کودکان به دلیل تغییر شکل دهان و دندان‌ها به اندازه کافی دندان‌ها را تمیز نمی‌کند، ممکن است دندانپزشک شما یک دندان‌پزشکی را توصیه کند.

دندانپزشکی یک اسفنج نرم و حاوی دهانشویه روی دسته است که برای پاک کردن دندان استفاده می شود. بسیاری از دندانپزشکان توصیه می کنند که اولین ویزیت دندانپزشکی در حدود یک سالگی یا حتی زودتر از آن در صورت وجود مشکلات دندانی خاص برنامه ریزی شود. مراقبت های روتین دندان می تواند از حدود یک سالگی شروع شود. 

مراقبت های ارتودنسی. اولین جلسه ارتودنسی ممکن است قبل از اینکه کودک هر دندانی داشته باشد برنامه ریزی شود. هدف از این انتصاب ارزیابی رشد صورت به ویژه رشد فک است.

پس از رویش دندان ها، متخصص ارتودنسی می تواند نیازهای کوتاه مدت و بلندمدت دندانی کودک را ارزیابی کند. پس از رویش دندان های دائمی می توان از درمان ارتودنسی برای تراز کردن دندان ها استفاده کرد.

مراقبت از پروتز دندان. متخصص پروتز یکی از اعضای تیم شکاف کام است. آنها ممکن است یک پل دندانی برای جایگزینی دندان های از دست رفته بسازند یا وسایل خاصی به نام "بالب های گفتار" یا "لیفت کام" بسازند تا به بستن بینی از دهان کمک کنند تا گفتار عادی تر به نظر برسد.

متخصص پروتز درمان را با جراح دهان یا پلاستیک و با آسیب شناس گفتار هماهنگ می کند. اگرچه درمان شکاف لب و کام ممکن است چندین سال طول بکشد و بسته به درگیری به چندین عمل جراحی نیاز داشته باشد، اکثر کودکان مبتلا به این بیماری می توانند به ظاهر، گفتار و غذا خوردن طبیعی دست یابند.

درمان و جراحی اختلالات کام و لب در کودکان و نوزادان با دکتر بهار اشجعی

بهار اشجعی یکی از بهترین پزشکان و جراحانی است که به صورت تخصصی به درمان و جراحی اختلالات و بیماری‌ها در کودکان و نوزادان پسر مشغول می‌باشد.

ایشان پس از کسب تخصص پزشکی اطفال، مشغول به درمان و جراحی اختلالات در بیمارستان‌های کودکان تهران، بیمارستان لاله واقع در شهرک غرب و مطب خود در بلوار کشاورز هستند.

مطب:  تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن: ۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص در جراحی کودکان و نوزادان , دکتر بهار اشجعی , درمان و جراحی اختلالات کام و لب در کودکان و نوزادان , اختلالات کام و لب در کودکان , علل بروز شکاف در لب و کام کودکان , Cleft palate ,
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

خال برداری و حذف زگیل و اسکین تگ

برجستگی های برآمده پوست عمدتاً بی ضرر هستند. آنها ممکن است به طرق مختلف، از برچسب های پوستی گرفته تا کلوئیدها، ظاهر شوند. شرایطی مانند آکنه و آبله مرغان نیز می تواند باعث ایجاد آنها شود.

اگر برآمدگی های شما شبیه برآمدگی های ناشی از MRSA یا سرطان پوست است، کمک پزشکی بگیرید. 

برآمدگی های پوستی بسیار شایع هستند و در بیشتر موارد بی ضرر هستند. آنها می توانند ناشی از چندین شرایط باشند، از جمله:

  • عفونت ها
  • عکس العمل های آلرژیتیک
  • اختلالات پوستی
  • سرطان پوست

برجستگی های پوستی بسته به علت ظاهری و تعداد آنها می تواند متفاوت باشد. ممکن است همرنگ پوست شما یا رنگ دیگری باشند.

ممکن است خارش دار، بزرگ یا کوچک باشند. برخی ممکن است سخت باشند، در حالی که برخی دیگر می توانند نرم و متحرک احساس شوند.

اکثر برجستگی های پوستی نیازی به درمان ندارند. با این حال، اگر برآمدگی های شما باعث ناراحتی می شود، مهم است که با پزشک صحبت کنید.

همچنین توصیه می شود اگر نگران هرگونه تغییر در برجستگی های خود یا وضعیت کلی پوست خود هستید، با پزشک تماس بگیرید. بسیاری از شرایط می توانند باعث ایجاد برجستگی های برجسته روی پوست شوند. 

انواع اختلالات پوستی

آکنه

معمولا روی صورت، گردن، شانه ها، قفسه سینه و قسمت بالایی پشت قرار دارد. جوش های پوستی معمولاً جوش های سر سیاه، سر سفید، جوش ها یا کیست ها و ندول های عمیق و دردناک هستند.

در صورت عدم درمان ممکن است جای زخم باقی بماند یا پوست تیره شود. به گفته آکادمی پوست آمریکا، آکنه شایع ترین بیماری پوستی در ایالات متحده است.

باعث ایجاد برجستگی های پوستی می شود که می تواند از بسیار کوچک و بدون درد تا بزرگ و دردناک متغیر باشد. برجستگی ها معمولا با قرمزی و تورم همراه هستند.

درماتیت تماسی

  • ساعت ها تا روزها پس از تماس با یک آلرژن ظاهر می شود.
  • یک بثورات قابل مشاهده و در جایی ظاهر می شود که پوست شما ماده تحریک کننده را لمس کرده است.
  • پوست خارش دار، قرمز، پوسته پوسته یا خام
  • تاول هایی که آبدار، ترشح می کنند یا پوسته پوسته می شوند.

درماتیت تماسی عارضه‌ای است که وقتی پوست شما با یک ماده حساسیت‌زا (مانند پیچک سمی) یا محرک (مانند سفیدکننده) تماس پیدا می‌کند، باعث ایجاد بثورات خارش‌دار و قرمز می‌شود.

بثورات ممکن است شامل برآمدگی های قرمز رنگی باشد که تراوش می کند، تخلیه می شود یا پوسته پوسته می شود.

به pilaris کراتوز

  • اغلب در بازوها و پاها دیده می شود اما ممکن است در صورت، باسن یا بالاتنه نیز دیده شود.
  • تکه هایی از پوست که برآمدگی، کمی قرمز و خشن به نظر می رسند.
  • ممکن است در هوای خشک بدتر شود.

کراتوز پیلاریس یک بیماری شایع پوستی است که با رشد بیش از حد پروتئینی به نام کراتین مشخص می شود. باعث ایجاد برجستگی های کوچک در اطراف فولیکول های مو در بدن می شود.

این وضعیت اغلب تا اواسط 20 سالگی خود به خود برطرف می شود.

بولا

  • تاول شفاف، آبکی و پر از مایع با اندازه بیش از 1 سانتی متر (سانتی متر)
  • اگر مایع شفاف شیری شود، ممکن است عفونت وجود داشته باشد.

تاول ها (جمع تاول) برآمدگی های پر از مایعی هستند که می توانند در اثر اصطکاک یا شرایطی مانند درماتیت تماسی و آبله مرغان ایجاد شوند.

معمولاً در عرض یک هفته از بین می‌روند، اما توصیه می‌شود در صورت عفونت یا نیاز به تخلیه، به پزشک مراجعه کنید.

آنژیوم گیلاس

  • می تواند در هر نقطه ای از بدن باشد، اما بیشتر روی تنه، بازوها، پاها و شانه ها دیده می شود.
  • نقاط کوچک و قرمز روشن دایره ای یا بیضی شکل که ممکن است برجسته یا صاف شوند و در صورت مالش یا خراش خونریزی کنند.
  • به طور کلی بی ضرر هستند اما اگر در مناطق مشکل دار هستند ممکن است نیاز به حذف داشته باشند.

آنژیوم گیلاس توده های پوستی شایعی هستند که می توانند در بیشتر نواحی بدن ایجاد شوند. زمانی که رگ های خونی روی هم جمع می شوند، ایجاد می شوند و یک برآمدگی قرمز روشن در زیر یا روی پوست ایجاد می کنند.

آنها با افزایش سن ظاهر می شوند و اغلب از 20 یا 30 سالگی شروع می شوند.

میخچه و پینه

  • دایره های کوچک پوست ضخیم با ناحیه مرکزی دردناک و شاخی مانند از بافت سفت شده.
  • معمولاً در نوک و کنار انگشتان پا و در کف پا یافت می شود.

میخچه یا پینه نواحی خشن و ضخیم پوست هستند که در اثر اصطکاک و فشار ایجاد می شوند. آنها اغلب در پاها و دست ها یافت می شوند.

کیست

  • برآمدگی آهسته در زیر پوست که سطح صافی دارد.
  • می تواند بزرگ یا کوچک باشد و معمولاً بدون درد است.
  • معمولاً مشکلی نیست مگر اینکه عفونی شده باشد، خیلی بزرگ باشد یا در یک ناحیه حساس رشد کند.
  • برخی در اعماق بدن شما رشد می کنند که نمی توانید آنها را ببینید یا احساس کنید.

کیست ها توده هایی هستند که حاوی مایع، هوا یا مواد دیگر هستند. آنها در زیر پوست شما در هر قسمت از بدن شما رشد می کنند.

آنها مانند یک توپ کوچک هستند و معمولاً می توانید آنها را کمی به اطراف حرکت دهید.

کلوئیدها

  • علائم در محل آسیب قبلی رخ می دهد.
  • ناحیه توده ای یا سفت از پوست که ممکن است دردناک یا خارش دار باشد.
  • منطقه به رنگ گوشتی، صورتی یا قرمز است.

کلوئیدها رشدهای صاف و برجسته ای هستند که در اطراف جای زخم ایجاد می شوند. آنها بیشتر روی قفسه سینه، شانه ها و گونه ها یافت می شوند.

آنها شبیه اسکارهای هیپرتروفیک هستند اما می توانند بسیار بزرگتر از زخم اصلی باشند.

لیپوم

  • در لمس نرم است و در صورت تکان دادن انگشت به راحتی حرکت می کند.
  • کوچک، درست زیر پوست و رنگ پریده یا بی رنگ است.
  • معمولاً در گردن، پشت یا شانه ها قرار دارد.
  • فقط زمانی دردناک است که به عصب فشار بیاورد.

لیپوم ها مجموعه ای از بافت های چربی زیر پوست هستند و اغلب بدون درد هستند. آنها معمولا روی گردن، پشت یا شانه ها تشکیل می شوند.

آنها معمولاً بی ضرر هستند، اما به دلایل زیبایی یا در صورت ایجاد درد می توانید آنها را بردارید.

ندول

  • رشد کوچک تا متوسط که ممکن است با بافت، مایع یا هر دو پر شود.
  • معمولاً پهن تر از جوش است و ممکن است مانند یک سطح صاف و محکم زیر پوست به نظر برسد.
  • معمولاً بی ضرر است، اما اگر بر سایر ساختارها فشار بیاورد ممکن است باعث ناراحتی شود.
  • همچنین ممکن است در اعماق بدن قرار داشته باشند که شما نتوانید آنها را ببینید یا احساس کنید.

ندول ها از رشد غیر طبیعی بافت ایجاد می شوند. آنها در نواحی مشترک مانند زیر بغل، کشاله ران و ناحیه سر و گردن ظاهر می شوند.

کراتوز سبورئیک

  • رشد گرد، بیضی شکل، تیره رنگ با ظاهری "چسبیده".
  • می تواند در هر جایی از بدن به جز کف دست و کف پا قرار گیرد.
  • برآمده و ناهموار با حالت مومی شکل.
  • ممکن است به رنگ پوست، قهوه ای یا سیاه باشد.

کراتوزهای سبورئیک (جمع کراتوز) توده های پوستی شایع و بی ضرری هستند که معمولاً در افراد مسن دیده می شوند. آنها به صورت لکه های گرد و زبر روی سطح پوست ظاهر می شوند.

آنها می توانند بسیاری از نواحی بدن از جمله سینه، شانه ها و پشت را تحت تاثیر قرار دهند.

برچسب های پوستی

  • رشد پوستی که می تواند به طول نیم اینچ برسد.
  • همان رنگ پوست شما یا کمی تیره تر.
  • به احتمال زیاد علت مربوط به اصطکاک
  • معمولا در نزدیکی گردن، زیر بغل، سینه ها، کشاله ران، معده یا پلک ها یافت می شود.

تگ‌های پوستی، لبه‌های کوچک و گوشتی پوست هستند. آنها معمولا روی گردن یا زیر بغل رشد می کنند. ممکن است همرنگ پوست یا کمی تیره تر باشند.

خال توت فرنگی

  • علامت برجسته قرمز یا ارغوانی که معمولاً روی صورت، پوست سر، پشت یا سینه قرار دارد.
  • در بدو تولد یا در کودکان بسیار کوچک ظاهر می شود.
  • با افزایش سن کودک به تدریج کوچکتر می شود یا ناپدید می شود.

خال توت فرنگی یک خال قرمز رنگ است که به آن همانژیوم نیز می‌گویند. آنها بیشتر در کودکان خردسال دیده می شوند و معمولاً تا سن 10 سالگی ناپدید می شوند.

زگیل

  • ممکن است روی پوست یا غشاهای مخاطی دیده شود.
  • ممکن است به صورت یک زگیل یا به صورت گروهی ایجاد شود.
  • ممکن است به رنگ پوست، صورتی یا کمی قهوه ای باشد.

زگیل‌ها برآمدگی‌های خشن هستند که توسط ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ایجاد می‌شوند. آنها معمولاً روی دست‌ها و پاها ایجاد می‌شوند، اما اگر روی صورت یا سایر نواحی حساس ایجاد شدند، مهم است که به پزشک مراجعه کنید.

آنها همچنین مسری هستند و می توانند باعث انتقال HPV به دیگران شوند.

ملانوما

  • خال در هر نقطه از بدن که دارای لبه های نامنظم، شکل نامتقارن و رنگ های متعدد است.
  • خال که با گذشت زمان تغییر رنگ داده یا بزرگتر شده است.
  • معمولاً بزرگتر از یک پاک کن مداد است.

ملانوما کمترین شایع اما جدی ترین نوع سرطان پوست است. به عنوان یک خال غیر معمول شروع می شود. خال های سرطانی اغلب نامتقارن، چند رنگ و بزرگ و با حاشیه های نامنظم هستند.

آنها می توانند در هر نقطه از بدن ظاهر شوند.

چه زمانی در مورد برآمدگی های پوستی به پزشک مراجعه کنیم؟

اکثر برجستگی های پوستی بی ضرر هستند و جای نگرانی ندارند. با این حال، مهم است که در موارد زیر به پزشک مراجعه کنید:

  • برجستگی های پوستی از نظر ظاهری تغییر می کنند یا بدتر می شوند یا برای مدت طولانی باقی می مانند.
  • شما درد دارید یا باعث ناراحتی می شوند.
  • شما دلیل برجستگی ها را نمی دانید
  • شما مشکوک به عفونت یا سرطان پوست هستید.

پزشک معاینه فیزیکی انجام می دهد و برجستگی های پوستی را بررسی می کند. انتظار داشته باشید به سوالاتی در مورد برآمدگی ها، سابقه پزشکی و عادات سبک زندگی خود پاسخ دهید.

پزشک همچنین ممکن است بیوپسی پوست را برای بررسی سرطانی بودن برآمدگی پوست انجام دهد. این روش شامل گرفتن نمونه کوچکی از بافت پوست از ناحیه آسیب دیده برای تجزیه و تحلیل است.

بسته به نتایج، پزشک ممکن است شما را برای ارزیابی بیشتر به یک متخصص پوست یا متخصص دیگر ارجاع دهد.

روش های خال برداری و حذف زگیل و اسکین تگ

جراحی به وسیله قیچی یا تیغ: متخصص، با ایجاد بی حسی موضعی در ناحیه مورد نظر، با تیغ برروی پوست برش ایجاد می کند و خال مورد نظر را جدا می نماید، اما به دلیل خونریزی، آسیب به بافت پوست و ماندگاری جای بخیه، این روش دیگر مورد قبول نیست.

انرژی رادیوفرکانسی: دستگاه های الکتروسرجری RF به بافت های سالم آسیبی وارد نمی کنند، درد و خونریزی بسیار کمی به دنبال دارند و اثر کمی به جا می گذارند.

سوزاندن: یکی از روش های قدیمی درمان خال ها، زگیل ها و اسکین تگ ها است. با انجام دادن این روش، ممکن است فرورفتگی هایی را در سطح پوست مشاهده کنید.

در این روش، کربن داخل سلول سوزانده شده و لکه های تیره ای را برروی پوست ایجاد می کند.

لیزر درمانی: روش لیزر مانند سوزاندن است، اما با این تفاوت که از جریان برق استفاده نمی کند، بلکه برای تخریب ضایعه از امواج لیزر استفاده می نماید.

کرایوتراپی: این روش، شامل چرخه انجماد و ذوب ضایعه می باشد که لازم است بارها و بارها تکرار شود تا ضایعه را به طور کامل حذف کند.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: دکتر آرمیتا آقاپور , پزشک پوست و مو , انواع اختلالات پوستی , شایع ترین گونه های ضایعات پوستی , تگ‌های پوستی , ,
:: بازدید از این مطلب : 222
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بیماری قلبی در بارداری چیست؟

 

 

بیماری قلبی (قلبی) در بارداری به مشکلاتی در قلب شما اشاره دارد که در دوران بارداری رخ می دهد. دو نوع اصلی از مشکلات قلبی وجود دارد که ممکن است در دوران بارداری تجربه کنید:

بیماری های قلبی از قبل وجود داشته: اینها بیماری های قلبی عروقی هستند که قبل از باردار شدن به آن مبتلا بوده اید. این شرایط ممکن است قبلاً هیچ علامت یا نگرانی عمده ای ایجاد نکرده باشد. اما در دوران بارداری، آنها می توانند تأثیر متفاوتی روی شما بگذارند و منجر به عوارض شوند.

بیماری های قلبی که در دوران بارداری ایجاد می شوند: این ها شرایطی هستند که قبل از بارداری نداشتید. برخی بی ضرر هستند، اما برخی دیگر می توانند خطرناک باشند.

اکثر افراد مبتلا به بیماری قلبی می توانند با خیال راحت باردار شوند و بچه سالمی داشته باشند. اما بیماری قلبی عروقی در دوران بارداری گاهی منجر به عوارض جدی می شود.

در واقع، این عامل اصلی مرگ و میر در بین افراد باردار در ایالات متحده است که در اینجا برخی از آمارهای کلیدی دیگر آورده شده است:

از هر 3 مرگ و میر ناشی از بارداری در ایالات متحده، 1 مورد به دلیل مشکلات قلبی عروقی است.

بیماری قلبی عروقی تا 4 مورد از هر 100 حاملگی را عارضه می کند.

افرادی که سیاه پوست هستند در معرض خطر مرگ در دوران بارداری یا بلافاصله پس از آن هستند. خطر ابتلا به آنها در مقایسه با افرادی که اسپانیایی تبار یا سفیدپوست هستند سه برابر می شود.

عوامل خطر مرگ ناشی از بارداری عبارتند از فشار خون بالا، چاقی و سن بالای 40 سال است.

اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید، مهم است که بدانید بیماری قلبی چگونه می تواند بر شما تأثیر بگذارد. اما ابتدا، مفید است که یک قدم به عقب بردارید و یاد بگیرید که بارداری چگونه بر قلب و عروق خونی شما تأثیر می گذارد.

تغییرات در قلب و عروق خونی در دوران بارداری

بدن شما در دوران بارداری تغییرات زیادی را تجربه می کند. این تغییرات استرس مضاعفی بر بدن شما وارد می کند و قلب شما را مجبور می کند تا سخت تر کار کند. تغییرات زیر در دوران بارداری طبیعی است. آنها به جنین در حال رشد شما کمک می کنند تا اکسیژن و مواد مغذی کافی دریافت کند.

افزایش حجم خون: حجم خون شما در هفته‌های اول بارداری افزایش می‌یابد و از آنجا ادامه می‌یابد. اکثر افراد در طول بارداری 40 تا 45 درصد افزایش کل حجم خون را تجربه می کنند.

افزایش ضربان قلب: طبیعی است که ضربان قلب در دوران بارداری 10 تا 20 ضربه در دقیقه افزایش یابد. در طول بارداری به تدریج افزایش می یابد و در سه ماهه سوم به بالاترین میزان خود می رسد.

افزایش برون ده قلبی: برون ده قلبی مقدار خونی است که قلب شما در هر دقیقه پمپ می کند. در هفته 28 تا 34، برون ده قلبی شما ممکن است 30 تا 50 درصد افزایش یابد.

این به دلیل حجم خون بالاتر و ضربان قلب سریعتر است. اگر دوقلو باردار هستید، برون ده قلبی شما ممکن است تا 60 درصد افزایش یابد. این تغییرات ممکن است باعث شود شما احساس کنید:

  • بسیار خسته (خستگی).
  • سرگیجه یا سبکی سر.
  • تنگی نفس.
  • تپش قلب (احساس ضربان سریع قلب).

این علائم بخشی طبیعی از بارداری است. اما بخش مشکل اینجاست: آنها همچنین با برخی از علائم بیماری قلبی همپوشانی دارند. بنابراین، ممکن است علائم هشداردهنده بیماری قلبی داشته باشید، اما فکر می‌کنید مشکلی نیست.

به همین دلیل است که بیماری قلبی در دوران بارداری می تواند خطرناک باشد. تشخیص اینکه آیا یک علامت طبیعی است یا باعث نگرانی می شود دشوار باشد.

اگر از قبل بیماری قلبی دارید، ممکن است در دوران بارداری با خطر بیشتری از عوارض قلبی روبرو شوید. خطر شما به شرایط خاصی که دارید و شدت آن بستگی دارد.

چه بیماری های قلبی از قبل می تواند بر بارداری تأثیر بگذارد؟

برخی از بیماری های قلبی می توانند خطر عوارض بارداری را افزایش دهند. اگر هر یک از شرایط زیر را دارید، با پزشک خود در مورد خطرات باردار شدن صحبت کنید

بیماری قلبی مادرزادی

بیماری قلبی مادرزادی شایع ترین شکل بیماری قلبی عروقی در دوران بارداری در ایالات متحده است. بیماری های مادرزادی قلب، بیماری های قلبی هستند که شما با آنها متولد می شوید.

آنها از خفیف تا بسیار جدی متغیر هستند. معمولاً نوزادان مبتلا به بیماری های جدی در سنین پایین تحت درمان قرار می گیرند. اما گاهی اوقات افراد ممکن است پس از درمان یا جراحی همچنان تغییراتی در عملکرد قلب داشته باشند.

بنابراین، اگر بیماری قلبی مادرزادی دارید، قبل از بارداری با پزشک خود صحبت کنید. ارائه دهنده شما ممکن است شما را به یک متخصص بیماری قلبی مادرزادی بزرگسالان یا یک متخصص قلب و زایمان ارجاع دهد.

آنها خطرات بارداری شما را ارزیابی خواهند کرد. یک متخصص همچنین می تواند به شناسایی و مدیریت خطرات حاملگی ناخواسته کمک کند. شایع ترین عوارض قلبی در میان افراد باردار مبتلا به بیماری مادرزادی قلبی عبارتند از:

ضربان قلب غیر طبیعی (آریتمی).

نارسایی قلبی.

افراد مبتلا به بیماری قلبی مادرزادی نیز با خطر بیشتری برای زایمان زودرس روبرو هستند. به طور کلی، افراد مبتلا به بیماری های مادرزادی قلبی زیر در معرض خطر کمی مشکلات در دوران بارداری هستند:

  • تنگی خفیف دریچه ریوی.
  • "سوراخ قلب" کوچک یا با موفقیت ترمیم شده است. اینها شامل نقایص سپتوم دهلیزی (ASDs) و نقایص سپتوم بطنی (VSDs) است.
  • مجرای شریانی باز شده کوچک یا با موفقیت ترمیم شده (PDA).

افراد مبتلا به این بیماری های مادرزادی قلبی ممکن است با خطر بیشتری از عوارض بارداری روبرو شوند:

  • تنگی دریچه آئورت با دریچه آئورت دو لختی.
  • کوآرکتاسیون آئورت.
  • ناهنجاری ابشتاین
  • فیزیولوژی فونتان
  • تنگی شدید دریچه ریوی.
  • تترالوژی فالوت (تعمیر شده).
  • جابجایی عروق بزرگ (ترمیم شده).

بسیاری دیگر از نقایص مادرزادی قلب وجود دارد که در لیست بالا نیست. اگر مشکل قلبی شما در اینجا ذکر نشده است، اگر قصد بارداری دارید، همچنان مهم است که با پزشک خود صحبت کنید.

کاردیومیوپاتی

کاردیومیوپاتی علت اصلی عوارض جدی و مرگ در دوران بارداری است. خطر عوارض کاردیومیوپاتی به نوع و شدت آن بستگی دارد. از هر 10 فرد باردار مبتلا به کاردیومیوپاتی گشاد شده، 4 نفر نارسایی قلبی یا عارضه دیگری را تجربه می کنند.

کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک در دوران بارداری خطر کمتری دارد. اما ممکن است منجر به عوارض شود، به خصوص اگر علائم قبل از بارداری داشته باشید. اگر به هر نوع کاردیومیوپاتی مبتلا هستید، قبل از باردار شدن با پزشک خود صحبت کنید تا از خطرات خود مطلع شوید.

بیماری دریچه قلب

اشکال زیادی از بیماری دریچه قلب وجود دارد که می تواند در طول زندگی شما ایجاد شود. و می توانند از خفیف تا شدید متغیر باشند. برخی از اشکال بیماری دریچه بر بارداری شما تأثیر نمی گذارد، در حالی که برخی دیگر ممکن است خطر عوارض را افزایش دهند.

اگر سابقه بیماری دریچه دارید، با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید تا بدانید بارداری برای شما بی خطر است یا خیر.

نارسایی دریچه آئورت: سطح خطر شما به شدت نارسایی (نشت) بستگی دارد. اگر علائمی ندارید و قلب شما به طور طبیعی کار می کند، با خطر کم عوارض روبرو هستید. اما اگر نارسایی شدید همراه با کاهش عملکرد قلب دارید، با خطرات بیشتری روبرو هستید و ممکن است لازم باشد از بارداری اجتناب کنید. شرایط مرتبط مانند سندرم مارفان یا دریچه آئورت دو لختی نیز ممکن است بر خطر شما تأثیر بگذارد.

افتادگی دریچه میترال: این وضعیت رایج معمولاً علائمی ایجاد نمی‌کند یا نیاز به درمان دارد. اکثر افرادی که دچار افتادگی دریچه میترال هستند و هیچ مشکل قلبی دیگری ندارند، هیچ عارضه بارداری ندارند.

اگر شرایط شما منجر به نشتی شدید دریچه شده است، ممکن است قبل از بارداری نیاز به درمان داشته باشید.

نارسایی دریچه میترال: میزان خطر شما بستگی به این دارد که دریچه شما چقدر نشتی دارد، قلب شما چقدر می تواند خون را پمپاژ کند و آیا علائمی دارید یا خیر.

اگر رگورژیتاسیون شما شدید است و علائم دارید، ممکن است قبل از بارداری نیاز به ترمیم دریچه میترال داشته باشید. افراد مبتلا به نارسایی شدید و کاهش عملکرد قلب ممکن است نیاز به اجتناب از بارداری داشته باشند.

تنگی دریچه میترال: در سراسر جهان، این شایع ترین عارضه مرتبط با قلب است. در مناطقی که بسیاری از افراد به دلیل مخملک و گلودرد استرپتوکوک درمان نشده به تب روماتیسمی مبتلا می‌شوند، شایع‌تر است.

اگر تنگی دریچه میترال دارید، ممکن است قبل از باردار شدن به یک عمل یا جراحی نیاز داشته باشید تا خطر عوارض را کاهش دهید. تعویض دریچه به بسیاری از افراد مبتلا به بیماری دریچه کمک می کند زندگی طولانی تر و سالم تری داشته باشند.

اما افرادی که دریچه قلب مصنوعی دارند در دوران بارداری نیاز به مراقبت ویژه دارند. این بخاطر این است که:

بارداری خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد. داشتن دریچه مصنوعی خطر لخته شدن خون را نیز افزایش می دهد.

افرادی که دارای دریچه های مصنوعی خاصی هستند برای کاهش خطر لخته شدن خون باید داروهای ضد انعقاد مادام العمر مصرف کنند. برخی از داروهای ضد انعقاد می توانند برای جنین مضر باشند.

اگر دریچه مصنوعی دارید، بسیار مهم است که قبل از برنامه ریزی برای بارداری به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید. متخصص قلب با شما در مورد موارد زیر صحبت خواهد کرد:

خطرات بارداری شما

بهترین درمان ضد انعقاد برای شما.

اقدامات احتیاطی که باید برای جلوگیری از اندوکاردیت انجام دهید.

بیماری آئورت

بیماری آئورت که آئورتوپاتی نیز نامیده می شود، به گروهی از شرایطی اطلاق می شود که آئورت شما را تحت تاثیر قرار می دهد. سندرم های ژنتیکی با برخی از بیماری های آئورت مرتبط است.

بیماری آئورت خطر عوارض جدی در دوران بارداری را افزایش می دهد. این به این دلیل است که فشار در آئورت در دوران بارداری، به ویژه در هنگام زایمان، افزایش می‌یابد. این فشار اضافی خطر دیسکسیون آئورت یا پارگی آنوریسم را افزایش می دهد که می تواند کشنده باشد.

افراد مبتلا به شرایط زیر با افزایش خطر عوارض در دوران بارداری روبرو هستند:

  • دریچه آئورت دو لخت با اتساع آئورت.
  • سابقه دیسکسیون آئورت.
  • سندرم Loeys-Dietz.
  • سندرم مارفان
  • سندرم ترنر
  • سندرم اهلرز-دانلوس عروقی.

تقریباً نیمی از تشریح‌ها و پارگی‌های آئورت در زنان و افرادی که در هنگام تولد زنان (AFAB) زیر 40 سال تعیین شده‌اند، مربوط به بارداری است. آنها معمولا در سه ماهه سوم یا دوره پس از زایمان رخ می دهند.

اگر بیماری آئورت دارید، بسیار مهم است که قبل از برنامه ریزی برای بارداری به متخصص قلب و عروق برای ارزیابی مراجعه کنید.

چه مشکلات قلبی در دوران بارداری ممکن است ایجاد شود؟

بارداری می تواند منجر به مشکلات مختلفی در قلب یا عروق خونی شما شود. این امر حتی اگر سابقه قبلی بیماری قلبی عروقی نداشته باشید نیز صادق است.

فشار خون بالا (فشار خون بالا)

فشار خون بالا در دوران بارداری از هر 10 باردار 1 نفر را تحت تاثیر قرار می دهد. و رایج تر می شود. این افزایش در میان افرادی که سیاه‌پوست هستند در مقایسه با افراد سفیدپوست شدیدتر است.

دیابت بارداری

دیابت بارداری قند خون بالایی است که بعد از هفته بیستم بارداری ایجاد می شود. این وضعیت حدود 6 مورد از هر 100 بارداری را در ایالات متحده تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند در افراد با هر قومیتی رخ دهد.

اما بیشتر در میان کسانی که آسیایی غیر اسپانیایی هستند رایج است. بدون درمان، دیابت بارداری خطر عوارض را برای شما و جنین شما افزایش می دهد.

آریتمی ها

بارداری خطر ابتلا به ضربان قلب نامنظم (آریتمی) را افزایش می دهد، چه در گذشته چنین ضربان قلب داشته باشید یا نه. انواع آریتمی هایی که ممکن است در دوران بارداری تجربه کنید عبارتند از:

ضربان قلب نابجا: این یک ضربان قلب اضافی است که معمولاً بی ضرر است.

تاکی کاردی فوق بطنی (SVT): این یک ضربان قلب سریع است که از اتاق های فوقانی قلب شما (دهلیزها) شروع می شود. این شایع ترین آریتمی پایدار در دوران بارداری است (به این معنی که بیش از 30 ثانیه طول می کشد).

معمولاً افرادی را تحت تأثیر قرار می دهد که سابقه قبلی SVT دارند یا بیماری قلبی مادرزادی دارند. اما ممکن است برای اولین بار در دوران بارداری برای شما اتفاق بیفتد.

برخی از آریتمی ها نیاز به درمان دارند، در حالی که برخی دیگر نیازی به درمان ندارند. افرادی که آریتمی همراه با بیماری مادرزادی قلبی دارند، بیشتر به درمان نیاز دارند. ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما ایمن ترین روش درمانی را برای شما تعیین می کند.

دیسکسیون خودبخودی عروق کرونر (SCAD)

تشریح عروق کرونر خود به خودی (SCAD) یک وضعیت تهدید کننده زندگی است. SCAD پارگی یک یا چند شریان خونرسانی به قلب را توصیف می کند. از هر 5 نفری که SCAD را تجربه می‌کنند، 4 نفر در بدو تولد، مونث بودند. از هر 3 مورد 1 مورد مربوط به بارداری است.

SCAD معمولاً در عرض یک هفته پس از زایمان رخ می دهد، اما ممکن است در اواخر بارداری یا در عرض شش هفته پس از زایمان رخ دهد محققان معتقدند تغییرات هورمونی که در دوران بارداری رخ می دهد ممکن است نقش داشته باشد. سایر عوامل خطر در افراد باردار عبارتند از:

  • بالای 30 سال بودن.
  • مصرف کوکائین
  • بیماری های بافت همبند.
  • دیابت.
  • فشار خون بالا.
  • مصرف تنباکو.
شایع ترین بیماری قلبی در بارداری چیست؟

بیماری قلبی مادرزادی شایع ترین شکل در ایالات متحده و سایر کشورهای توسعه یافته است. در کشورهای در حال توسعه، بیماری روماتیسمی قلبی شایع ترین شکل است. حدود 7 مورد از هر 10 مورد بیماری قلبی عروقی در بارداری را تشکیل می دهد.

علائم و نشانه های مشکلات قلبی در دوران بارداری چیست؟

برخی از علائم مشکلات قلبی شبیه به احساسی است که معمولا در دوران بارداری احساس می کنید. این شامل:

  • احساس خستگی شدید (خستگی).
  • نیاز به ادرار کردن مکرر
  • تنگی نفس.
  • تورم (ادم) در پاها و مچ پا.

این علائم ممکن است بی ضرر باشند. اما آنها می توانند علامت مشکل قلبی باشند اگر:

  • بعد از هفته 20 بارداری شروع می شوند.
  • آنها شما را از انجام کارهای عادی روزانه خود باز می دارند.
  • حتی در هنگام استراحت احساس تنگی نفس می کنید.
  • تنگی نفس دارید که نیمه شب شما را از خواب بیدار می کند.

علائمی که در دوران بارداری طبیعی نیستند عبارتند از:

  • تاری دید.
  • درد قفسه سینه (آنژین).
  • تپش قلب که بیش از 30 ثانیه طول می کشد.
  • غش (سنکوپ).
  • ضربان قلب سریع (تاکی کاردی).

علائم احساسات یا تغییراتی هستند که تجربه می کنید. علائم، پرچم‌های قرمزی هستند که پزشک شما از طریق معاینه فیزیکی یا آزمایش متوجه می‌شود. علائم مشکلات قلبی در دوران بارداری عبارتند از:

  • بزرگ شدن قلب (کاردیومگالی).
  • سوفل قلب.
  • فشار خون بالا.
  • پروتئین در ادرار شما ( ادرار کردن )
  • وریدهای متورم در گردن (اتساع ورید ژوگولار).

پزشک شما را برای علائم مشکلات قلبی در طول قرارهای قبل از زایمان بررسی می کند. مراقبت پزشکی و خودمراقبتی می تواند به شما در مدیریت بیماری قلبی در دوران بارداری کمک کند. در اینجا چند نکته وجود دارد:

در قرار ملاقات های پزشکی خود شرکت کنید. شما احتمالاً از یک متخصص زنان و زایمان و یک متخصص قلب مراقبت خواهید کرد. مطمئن شوید که تمام قرارها و پیگیری های خود را حفظ کنید. ممکن است برای بررسی عملکرد قلب خود به آزمایشات منظم (از جمله اکوکاردیوگرام) نیاز داشته باشید.

از اضافه وزن خودداری کنید. از پزشک خود بپرسید که افزایش وزن در دوران بارداری چقدر برای شما بی خطر است.

از استرس دوری کنید. تا حد امکان از موقعیت هایی که باعث ناراحتی عاطفی شما می شود دوری کنید. همچنین، راهبردهای آرامش بخشی را پیدا کنید که به شما احساس آرامش می دهد. کلاس‌های یوگا قبل از تولد ممکن است مفید باشد اگر ارائه‌دهنده شما بگوید که برای شما خوب است.

از یک رژیم غذایی سالم برای قلب استفاده کنید. دستورالعمل های ارائه دهنده خود را در مورد غذاهایی که باید بخورید و غذاهایی که باید اجتناب کنید را دنبال کنید. به طور کلی، سعی کنید مصرف سدیم، قند، چربی اشباع شده و چربی ترانس را محدود کنید.

با خیال راحت ورزش کنید. پرشک شما به شما می گوید که چند وقت یکبار ورزش کنید و کدام نوع ورزش برای شما بی خطر است. حتما راهنمایی های آنها را به دقت دنبال کنید. ممکن است لازم باشد از فعالیت هایی که فشار زیادی بر قلب شما وارد می کنند اجتناب کنید.

بسته به شرایط شما، پزشک شما ممکن است روشی را برای کمک به عملکرد بهتر قلب شما توصیه کند. معمولاً، بهتر است چنین اقداماتی قبل از باردار شدن انجام شود. مشاوره قلبی به مادران باردار با ارزیابی شما بهترین مسیر را برای شما تعیین می کند.

همچنین ممکن است برای مدیریت برخی شرایط یا عوامل خطر به دارو نیاز داشته باشید. در مورد مصرف داروهایی که در دوران بارداری برای شما بی خطر هستند و کدام یک ناایمن هستند، با پزشک خود صحبت کنید.

ارتباط با دکتر رامین بقایی

نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , بارداری در مادران دارای بیماری قلبی , بیماری های قلبی در بارداری , تشخیص بیماری های قلبی در بارداری , انواع آزمایشات قلبی در بارداری ,
:: بازدید از این مطلب : 199
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

مزوتراپی مو راهی برای درمان ریزش و کم پشتی مو

 

مزوتراپی مو یک روش درمانی است که با تزریق ویتامین ها، مواد معدنی و مخلوط اسیدهای آمینه مورد نیاز مو به پوست سر انجام می شود. این روش اجزای تغذیه کننده فولیکول های مو را قادر می سازد تا به راحتی در مو بنشینند.

با این روش می توان ریزش مو را درمان کرد، زیرا موهای نازک را ضخیم می کند، ریزش مو را متوقف می کند و موها را قوی تر و درخشان تر می کند. تعداد کمی از زنان از موهای خود راضی هستند.

امروزه موهای ما به شدت آلوده شده اند، به خصوص به دلیل محیط، هوا و آب. استرس و تنش بیش از موجب اختلالات خواب ما می شود. البته همه اینها زیبایی طبیعی را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.

مو جزو اولین قسمت هایی است که تحت تاثیر تغییرات بدن قرار می گیرد. جلوگیری از مشکلات مو آسان تر از مقابله با نتایج فعلی است، با این حال تعداد کمی از افراد به روش های محافظتی متوسل می شوند.

مزوتراپی مو چیست و چگونه اعمال می شود؟

مزوتراپی مو تزریق مستقیم ویتامین ها، مواد معدنی (کلسیم، ید، منگنز، مس، روی، سلنیوم، آهن، پتاسیم)، عوامل مربوط به لایه کراتین پوست، اسیدهای آمینه و گشادکننده های سطحی مورد نیاز برای رشد و نمو مو به پوست سر می باشد.

مزوتراپی برای پوست سر و مو بسیار موثر است. یکی از محبوب ترین کاربردها در زیبایی مدرن در مبارزه با مشکلات مختلف مو محسوب می شود. تزریق میکرو به استفاده از داروهای خاص حاوی ویتامین ها و مواد مغذی لازم به سلامت مو و رشد مو کمک می کند.

نشانه های نیاز به مزوتراپی مو:

  • ریزش بیش از حد مو
  • سبوره پوست سر همراه با تجزیه غدد چربی؛
  • شوره سر
  • پوست سر خراشیده و خشک
  • افزایش شکنندگی مو و موخوره
  • کاهش حجم در ناحیه پایه

مزایا و معایب روش مزوتراپی

اول از همه، یک کوکتل مزو (مخلوط مزوتراپی) به صورت جداگانه برای هر بیمار تهیه می شود و حاوی مقداری مواد معدنی و ویتامین است که به دستیابی به حداکثر نتایج و رهایی از مشکلات موجود کمک می کند.

  • ریزش مو به تدریج متوقف می شود.
  • رشد مو فعال می شود.
  • فعالیت غدد چربی کاهش می یابد، فرها تمیزتر، طولانی تر و پرتر به نظر می رسند.
  • جریان خون و اکسیژن رسانی به پیاز مو افزایش می یابد.
  • شوره سر کاهش می یابد.
  • بهبود در تراکم مو، صافی، درخشندگی در هنگام برس مو و حالت دادن دیده می شود.

تفاوت مزوتراپی با روش های دیگر، در هزینه این درمان است که کمی گران از روش های دیگر است.

آماده سازی برای مزوتراپی مو

هر تزریق مخلوطی از چندین ماده مفید - مواد معدنی، ویتامین ها و سایر عناصر مفید است که کارشناسان به صورت جداگانه برای هر بیمار انتخاب کرده اند. 2 تا 6 ماده فعال را می توان در یک سرنگ مخلوط کرد 

ویتامین های گروه B که متابولیسم طبیعی را فراهم می کنند در رشد و ترمیم مو موثر هستند. علاوه بر این، این مواد از جمله اجزای مورد استفاده در مزوتراپی هستند: مس و روی - از دیستروفی (ضعف) ساختار مو جلوگیری می کند.

برای ریزش موی ارثی باید از آماده سازی های حاوی این اجزا استفاده کرد. اسید هیالورونیک - مسئول تغذیه ریشه ها، رشد مو را تسریع می کند. اسیدهای آمینه پایه و اساس مو هستند و به تشکیل الیاف کراتین کمک می کنند.

فاکتورهای رشد - جریان خون را در پوست سر عادی می کند، فولیکول های مو را قوی تر می کند و کوآنزیم تراکم مو را تامین می کند - موهای شما را با انرژی حیاتی پر می کند، ساختار مو را بهبود می بخشد.

نکته مهم: ماده فعال ماینوکسیدیل نباید در ترکیب دارو گنجانده شود. این یکی از موثرترین وسایلی است که می تواند با ریزش مو مقابله کند. زمانی استفاده می شود که روش های دیگر نتیجه ای نداشته باشند. با این حال، این دارو بسیار سمی است و می تواند عوارض جانبی زیادی ایجاد کند.

عملکرد آن به طور کامل فاش نشده است، فقط برای استفاده خارجی مجاز است. کوکتل های آماده برای درمان مو در دسترس هستند. متخصص مراقبت های بهداشتی ترکیبات را به مناسب ترین روش برای شما انتخاب می کند.

ویژگی های مزوتراپی مو

در حال حاضر متخصصان روش های بسیار متنوعی را برای درمان مو به بیماران ارائه می دهند. علاوه بر شرایط مالی، انتخاب ها نیز تحت تأثیر نتیجه مورد انتظار درخواست قرار می گیرند.

مزوتراپی آلوپاتیک (نوعی درمان) است که در آن اثر فوراً مشاهده می شود، اما آنقدر که ما می خواهیم دوام نمی آورد. همچنین هومیوپاتی است (درمانی که به ترمیم موها کمک می کند)، برای اثرگذاری طولانی مدت طراحی شده است، بنابراین نتیجه فوراً قابل توجه نخواهد بود.

کوکتل های آلوپاتیک مورد استفاده در مزوتراپی مو

آنها حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، الاستین، کلاژن، گشادکننده عروق و سایر اجزای فعال هستند. پزشک پس از بررسی دقیق مو و پوست سر و مشکلات مربوط به بیمار، موقعیت صحیح و نتایج مورد نظر را تعیین می کند.

کوکتل های هومیوپاتی مورد استفاده در مزوتراپی مو

آنها فقط حاوی عناصر گیاهی هستند که با محلول آبی ترکیب شده اند، بدون استفاده از روغن و سایر اجزای شیمیایی. این ترکیب فعالیت پتانسیل خود بدن را بیدار می کند و به فعالیت لامپ ها کمک می کند. این اثر مانند یک کره برفی تجمعی است، بنابراین نباید انتظار نتایج قابل مشاهده پس از اولین تزریق را داشته باشید.

روش های مزوتراپی مو

مزوتراپی استفاده از مواد فعال در زیر پوست با استفاده از ابزارهای مختلف است. این روش دارای آستانه درد احتمالی و مدت زمان خاص استفاده و عوارض جانبی احتمالی حتی نادر است. یکی از روش های رایج مورد استفاده توسط متخصصین تزریق مخلوط مزوتراپی به بدن است.

برای چنین روش هایی به سرنگ هایی با طراحی خاص نیاز است که باید با سوزن بسیار نازک انجام شود. علاوه بر روش‌های دیگر، تزریق‌ها بی‌دردترین هستند، اما زمان مورد نیاز برای این روش بیشترین میزان است.

تفنگ مزوتراپی مو

استفاده از این نوع دستگاه نیاز به نهایت دقت و توجه دارد، زیرا اقدامات نادرست می تواند باعث آسیب های جزئی در ناحیه سر شود. بنابراین، قبل از پذیرش چنین رویه‌ای، باید با در نظر گرفتن جوانب مثبت و منفی آن فکر کنید.

هنگام انتخاب پزشک، باید مطمئن شوید که او تجربه عملی کافی دارد. یک سرنگ با عمق تزریق قابل تنظیم روی تفنگ نصب شده است. با کمک چنین تفنگی می توانید هر کوکتل درمانی را معرفی کنید که هدف آن مقابله با یک مشکل خاص مو است.

انژکتور مزو یا غلتک مزو

در حال حاضر می توان از meso roller که وسیله ای ویژه برای درمان مو و پوست سر است در بسیاری از کاربردهای سرم استفاده کرد. معمولا در مراکز زیبایی از انژکتورهای مزو یا مزو رولر استفاده می شود.

این ابزار شامل تعداد زیادی سوزن کوچک است که در یک درام مشترک قرار می گیرند. برای استفاده راحت، درام به دسته وصل شده است. به دلیل راحتی و سهولت استفاده، در عمل زیبایی بسیار محبوب است.

آیا در حین مزوتراپی درد وجود دارد؟

بله. درد علاوه بر قیمت بالای آن، عیب اصلی مزوتراپی است. با این حال، همه چیز به آستانه درد فردی بستگی دارد. اکسیپوت (پشت سر) و ناحیه گوش حساس ترین نواحی به تزریق هستند.

بعد از مزوتراپی نمی توانید موهای خود را بشویید، به مدت 4 روز به استخر و اتاق بخار بروید تا از عوارض و ناراحتی جلوگیری کنید. همچنین ارزش دارد که این روش را در طول دوره قاعدگی متوقف کنید، زیرا درد در این دوره بسیار قوی تر احساس می شود. در کل احساس درد بستگی به آستانه درد بیمار دارد.

موارد منع مصرف و عوارض مزوتراپی مو

اگر فولیکول ها حیات خود را از دست داده اند اما هنوز زنده هستند، مزوتراپی می تواند با موهای مشکل دار مقابله کند. اما اگر مشکلات ناشی از دلایل مهم تری باشد - پس از تزریق نباید روی معجزه ای مانند وراثت و عدم تعادل هورمونی حساب کنید. تمام اقدامات پزشکی دارای موارد منع مصرف مختلف است و مزوتراپی از این قاعده مستثنی نیست.

مزوتراپی مو در موارد زیر نباید ترجیح داده شود:

  • بارداری و شیردهی
  • حساسیت فردی به اجزای کامپوزیت
  • قاعدگی
  • اختلالات سیستم غدد درون ریز
  • تومورهای خوش خیم و بدخیم
  • عفونت ها
مزایای مزوتراپی

قبل از پذیرش درخواست، دانستن دقیق مزایا و معایب آن مفید خواهد بود. مزوتراپی مو طرفداران و مخالفانی دارد. هم طرفداران و هم نظرات دیگر باید به دقت مورد بررسی قرار گیرند.

صحبت با فردی که تحت مزوتراپی قرار گرفته است مفید است تا سوالی در ذهن باقی نماند. مهمترین مزیت این روش - کمک به رساندن اجزای مفید به فولیکول های مو با کمک تزریق. هیچ شامپو، ماسک و داروهای سنتی نمی تواند این را برای شما فراهم کند.

علاوه بر این، ارزش برجسته کردن چند مزیت مهم دیگر را دارد: اولین مورد صرفه جویی در زمان است. یک برنامه بین 20-40 دقیقه طول می کشد. در حالی که باید چندین بار در هفته انجام شود.

بالم ها، شامپوها در موارد شدیدتر نیاز به استفاده روزانه دارند - چندین بار در روز. لازم است قرص ها را طبق یک برنامه از پیش تعیین شده در نظر بگیرید که الزامی برای اطمینان از مصرف منظم وجود دارد. هیچ گونه آسیبی در دستگاه گوارش وجود ندارد.

علاوه بر این، دارو به هیچ قسمت از بدن آسیب نمی رساند که بیشتر در هنگام استفاده از شامپو و بالم مشاهده می شود. حتی پس از اولین استفاده، نتایج قابل مشاهده است، موها به تدریج احیا می شوند و ظاهری سالم به دست می آورند.

با این حال، نتایج قابل توجهی را می توان تنها پس از 3 تا 4 هفته به دست آورد.

معایب مزوتراپی

احتمال برخی از بدشانسی ها در مورد نتایج را دست کم نگیرید. حتی یک پزشک واجد شرایط نمی تواند صددرصد تضمین کند که این روش موهای ضعیف شده را به زندگی باز می گرداند و پول بیهوده پرداخت نمی شود.

علاوه بر این مشکل، این سه عامل نیز قابل تامل است: درد. سوراخ کردن پوست در هر صورت درد ایجاد می کند، به خصوص اگر چنین تزریق هایی وجود داشته باشد. برخی به راحتی می توانند با درد کنار بیایند و تحمل کنند و برای دیگران به شکنجه واقعی تبدیل می شود.

این تحت تأثیر تجربه پزشکان، ترکیب کوکتل و حساسیت فردی است. اثرات جانبی. ممکن است ادم پوستی دیده شود و بعد از عمل درد در نواحی تزریق ایجاد شود. علاوه بر این، ممکن است خارش و ظاهر پوسته پوسته وجود داشته باشد.

قیمت. روش گران است. اجزای با کیفیت بالا به حداقل ده برنامه نیاز دارند تا به یک اثر قابل مشاهده برسند. یک فرآیند کامل درمان ممکن است نیاز به هزینه جدی داشته باشد که برای همه قابل پرداخت نیست.

مهم: مزوتراپی مو روش ارزانی نیست. در طول جلسه باید به پزشک کاملا اعتماد کنید. با این حال، این بدان معنا نیست که تمام مسئولیت متعلق به او است. اطمینان از رعایت تمام شرایط بهداشتی مفید است.

دستکش، سرنگ و سایر وسایل برای این عمل باید یک بار استفاده شود و سپس دور انداخته شود. همچنین، متخصص باید سوزن را به صورت دوره ای در طول جلسه تعویض کند، زیرا بعد از 6-7 سوراخ، نوک آن کند می شود که می تواند باعث درد شود.

بعد از مزوتراپی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

در پایان درمان مزوتراپی، زخم های کوچکی از تزریق باقی می ماند. مدتی طول می کشد تا بهبود یابد.

  • موهای خود را به خصوص با بالم و شامپو نشویید. موهای کثیف را برای مدتی (3-4 روز) باید تحمل کنید. آب و شامپو می توانند بر نتیجه عمل تأثیر منفی بگذارند و روند بهبودی به تاخیر بیفتد.
  • از قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای مدتی (2 تا 3 روز) خودداری کنید.
  • شنا نکنید. در ده ساعت اول پس از مزوتراپی نباید دوش بگیرید. مناطق تزریق باید به خوبی خشک شوند.
  • حداقل به مدت هفت روز از سونا یا استخر استفاده نکنید.
  • تا زمانی که به طور کامل بهبود نیابد، روی نواحی تزریق ماساژ ندهید.
  • الکل مصرف نکنید. الکل اتساع عروق را تحریک می کند. این بر کارایی مزوتراپی تأثیر منفی می گذارد.

مزوتراپی یک روش عالی برای بهبود وضعیت مو و به دست آوردن ظاهری سالم برای مو است. پس از اتمام دوره نگران ظاهر موهای خود نباشید. با این حال، مهم است که این روش توسط یک متخصص با تجربه انجام شود.

دکتر آرمیتا آقا پور یکی از بهترین پزشکان در حوزه زیبایی و جوانسازی پوست و مو در تهران شناخته شده است ایشان با مهارت و زبردستی بالا و با به کارگیری از علم و تکنولوژی روز دنیا به بهترین نحو دوره های درمانی را برای شما آغاز می‌کند. جهت نوبت گیری و مشاوره بیشتر میتوانید به شماره های مندرج در سایت تماس حاصل بفرمایید.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس:  ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: پزشک زیبایی و جوانسازی پوست و مو , دکتر آرمیتا آقا پور , جوانسازی و ترمیم مو , مهمترین کاربردهای مزوتراپی , معایب مزوتراپی ,
:: بازدید از این مطلب : 232
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بهترین زمان برای ختنه کودکان پسر

 

ختنه شایع ترین عمل جراحی در بین مردان است. در ایالات متحده، تا 60 درصد از نوزادان پسر ختنه می شوند. در سرتاسر جهان، این میزان حدود 33 درصد از مردان است. بالاترین میزان ختنه در آمریکا، خاورمیانه و کره جنوبی است.

در اروپا، سایر نقاط آسیا و آمریکای جنوبی بسیار کمتر رایج است. یهودیان و مسلمانان ختنه را به عنوان بخشی از ادیان خود انجام می دهند. به طور معمول، ختنه یک یا دو روز پس از تولد، در بیمارستان انجام می شود.

بهتر است این کار را در اسرع وقت انجام دهید. به تعویق انداختن این روش می تواند آن را خطرناک تر کند. در بیشتر موارد قبل از عمل، فردی که ختنه را انجام می دهد:

  • کودک را روی پشتش قرار دهید.
  • به آرامی دست ها و پاهای کودک را مهار کنید، تا اندام های او در حین عمل مانع نشوند.
  • آلت تناسلی او را تمیز کنید.
  • از یک داروی بی‌حس کننده، چه تزریقی یا یک کرم استفاده کنید، تا کودک احساس درد نکند.

در حین ختنه چه اتفاقی می افتد؟

شخصی که ختنه نوزاد را انجام می دهد:

پوست ختنه گاه را از سر آلت تناسلی جدا می کند.

از چاقوی جراحی برای برداشتن پوست ختنه گاه استفاده می کند.

بعد از ختنه چه اتفاقی می افتد؟

بلافاصله پس از برداشتن پوست ختنه گاه، فردی که این عمل را انجام می دهد پماد می زند و آلت تناسلی را در گاز می پیچد.

کل این روش تقریباً 20 دقیقه طول می کشد. اغلب، بریس زمان کمتری می برد. مانند هر عمل جراحی، ختنه نیز می تواند باعث ایجاد درد شود. اما استفاده از داروهای ضد درد و بی حس کننده ها می تواند ناراحتی را کاهش دهد. این کارها می توانند هم در حین عمل و هم بعد از آن کمک کنند.

آیا یک بزرگسال می تواند ختنه شود؟

بله. افرادی که در دوران نوزادی ختنه نشده اند، ممکن است در بزرگسالی ختنه شوند. به طور کلی، این روش برای پسران بزرگتر و بزرگسالان مانند نوزادان یکسان است.

احتمالاً این روش را در بیمارستان با استفاده از بیهوشی انجام خواهید داد. جراحی ممکن است کمی بیشتر از نوزادان طول بکشد. بعد از ختنه نیز به بخیه نیاز خواهید داشت. پزشک شما در مورد بهبودی، از جمله زمانی که می توانید رابطه جنسی را از سر بگیرید، با شما صحبت خواهد کرد.

خطرات ختنه چیست؟

ختنه یک روش معمول و ایمن است. با این حال، مانند هر جراحی دیگری، خطراتی نیز وجود دارد. این شامل:

  • خون ریزی.
  • عفونت.
  • واکنش به بیهوشی.
  • درد.
  • بریدن پوست ختنه گاه خیلی بلند یا خیلی کوتاه.
  • تحریک در نوک آلت تناسلی.
  • میاتیت (التهاب دهانه آلت تناسلی).
  • در موارد نادر، پوست ختنه‌گاه به ‌درستی بهبود نمی‌یابد و می‌تواند به انتهای آلت تناسلی بچسبد (چسبندگی آلت تناسلی). اگر این اتفاق بیفتد، ممکن است کودک به جراحی دوم نیاز داشته باشد.

فواید ختنه چیست؟

ختنه فواید متعددی دارد. نه تنها به جنبه های سلامت آلت تناسلی کمک می کند، بلکه می تواند بهداشت را بهبود بخشد. به این دلیل که آلت تناسلی ختنه شده برای تمیز کردن و شستن آسان‌تر است، مخصوصاً برای کودکان.

از مزایای سلامتی خاص ختنه می توان به کاهش خطرات زیر اشاره کرد:

  • برخی از بیماری های آلت تناسلی: این اختلالات آلت تناسلی شامل بالانوپوستیت (التهاب غده و پوست ختنه گاه)، پارافیموز و فیموز است، زمانی که پوست ختنه گاه از جای خود گیر می کند.
  • سرطان دهانه رحم برای شرکا: شرکای جنسی زن مردان ختنه شده کمتر به سرطان دهانه رحم مبتلا می شوند.
  • سرطان آلت تناسلی: مردانی که ختنه کرده اند کمتر در معرض ابتلا به سرطان آلت تناسلی هستند.
  • عفونت‌های مقاربتی: مردانی که ختنه کرده‌اند در خطر کمتری برای ابتلا به برخی بیماری‌های مقاربتی از جمله HIV هستند.
  • عفونت های دستگاه ادراری: عفونت ادراری در مردان ختنه نشده شایع تر است.

بهبودی پس از ختنه حدود هشت تا ده روز طول می کشد. در حالی که آلت تناسلی التیام می یابد، ممکن است متورم و قرمز به نظر برسد.

چگونه از آلت تناسلی نوزادم بعد از ختنه مراقبت کنم؟

پزشک شما نحوه مراقبت از آلت تناسلی ختنه شده را توضیح خواهد داد. شما نیاز خواهید داشت:

  • در هر تعویض پوشک از وازلین استفاده کنید.
  • از مسکن هایی که ارائه دهنده شما توصیه می کند، از جمله شیر دادن مکرر با شیر مادر یا داروهایی برای نوزادان استفاده کنید.
  • در حین بهبود، ناحیه را به آرامی بشویید.

اگر به نظر می رسد آلت تناسلی به درستی بهبود نمی یابد یا نگرانی هایی دارید، با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود تماس بگیرید.

آیا ختنه بر باروری یا لذت جنسی تأثیر می گذارد؟

ختنه بر باروری (توانایی تولید فرزند بیولوژیکی) تأثیر نمی گذارد. و محققان معتقدند که این به لذت جنسی آسیب نمی رساند یا افزایش نمی دهد.

آیا باید کودکم را ختنه کنم؟

چندین انجمن بزرگ پزشکی پیشنهاد ختنه را به عنوان یک انتخاب برای والدین توصیه می کنند. این گروه ها شامل انجمن اورولوژی آمریکا (AUA) و آکادمی اطفال آمریکا (AAP) هستند.

هر دو سازمان بر این باورند که ختنه فواید و همچنین خطراتی دارد. در نهایت، تصمیم گیری شخصی است و گروه ها به والدین پیشنهاد می کنند که تصمیم بگیرند.

با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی فرزندتان در مورد مزایا و معایب صحبت کنید. سپس می توانید تصمیمی را بگیرید که برای شما مناسب است.

درباره دکتر بهار اشجعی

دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند، ایشان دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراندند و بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی به تحصیل در رشته جراحی عمومی در دانشگاه شهید بهشتی تهران پرداختند، بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در رشته جراحی عمومی، در رشته جراحی اطفال پذیرفته شدند و دوره جراحی اطفال را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذراندند و موفق به کسب رتبه اول کشوری در برد فوق تخصصی جراحی اطفال شدند.

مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن: 

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 

 

 



:: برچسب‌ها: هزینه ختنه در کودکان و نوزادان , دکتر خوب برای ختنه کوکان و نوزادان , فواید ختنه , خطرات ختنه , دکتر بهار اشجعی ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 4 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بیماری دریچه  آئورت

قلب شما چهار دریچه دارد. وظیفه آنها این است که اطمینان حاصل کنند که خون هنگام عبور از قلب شما و به سمت بقیه بدن شما در جهت درست جریان می یابد.

این دریچه ها مانند درها عمل می کنند: آنها باید به درستی شکل بگیرند، باید تا انتها باز شوند تا مقدار مناسبی از خون عبور کند و باید محکم بسته شوند تا خون از دریچه به عقب نشت نکند.

با این حال، گاهی اوقات مشکلی در یکی از دریچه‌های قلب رخ می‌دهد و باعث می‌شود که نتواند به طور کامل بسته یا باز شود.

هنگامی که این اتفاق می افتد، جریان خون از طریق قلب مختل می شود، که استرس را بر قلب افزایش می دهد و می تواند منجر به درد قفسه سینه، تنگی نفس، یا در موارد شدیدتر، نارسایی قلبی شود.

بیماری دریچه می تواند در هر یک از چهار دریچه قلب رخ دهد، اما دریچه آئورت که بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد. خوشبختانه، درمان‌های مؤثری در دسترس هستند که می‌توانند به کاهش علائم و حتی بازگرداندن جریان خون طبیعی کمک کنند.

بیماری دریچه آئورت چیست؟

دریچه آئورت در محل اتصال بین بطن چپ (یکی از چهار حفره قلب) و آئورت، شریان بزرگی قرار دارد که خون را از قلب به بافت ها و اندام ها در سراسر بدن می رساند. دارای سه برگچه یا فلپ است که باز و بسته می شود تا جریان خون به داخل آئورت را متوقف کند.

به طور معمول، دریچه آئورت اجازه می دهد تا خون تنها در یک جهت حرکت کند، از قلب به آئورت. اما در بیماری دریچه آئورت، دریچه به درستی کار نمی کند. معمولاً به دلیل یکی از مشکلات زیر ایجاد می شود:

تنگی آئورت شرایطی است که در آن دهانه دریچه باریک می شود. قلب باید سخت تر از حد معمول کار کند تا خون را از سوراخ کوچکتر پمپ کند و خون کمتر از حد طبیعی به آئورت (و بقیه بدن) می رسد. این وضعیت می تواند منجر به نارسایی قلبی، ضربان قلب نامنظم و سایر مشکلات قلبی شود.

نارسایی یا نارسایی آئورت زمانی ایجاد می شود که دریچه قادر به بسته شدن کامل نباشد. این به خون اجازه می دهد تا دوباره به قلب بازگردد یا نشت کند. برای جبران این، قلب باید سخت تر از حد معمول کار کند تا خون کافی را به بدن پمپاژ کند.

با این حال، در نهایت، قلب دیگر قادر به رساندن خون کافی به بدن نیست، که می تواند منجر به نارسایی قلبی شود. گاهی اوقات تنگی و رگورژیتاسیون می تواند به طور همزمان بر دریچه تأثیر بگذارد.

علت تنگی و نارسایی دریچه آئورت چیست؟

بیماری دریچه قلب آئورت می تواند مادرزادی باشد (به این معنی که از بدو تولد وجود دارد) یا می تواند در مراحل بعدی زندگی ایجاد شود.

بیماری مادرزادی دریچه آئورت. حدود 1 تا 2 درصد از نوزادان با دریچه آئورت دو لختی (BAV) به دنیا می آیند. به طور معمول، دریچه آئورت دارای سه برگچه یا کاسپ است، اما نوزادانی که با دریچه دو لختی متولد می شوند، تنها دو کاسپ دارند. در برخی موارد، BAV قادر به باز شدن کامل نیست و منجر به تنگی آئورت می شود.

اما در موارد دیگر، BAV نمی تواند به طور کامل بسته شود و در نتیجه نارسایی آئورت ایجاد می شود. اغلب، BAV تا بزرگسالی علائمی ایجاد نمی کند. سایر نقص های مادرزادی دریچه آئورت نیز می تواند باعث تنگی یا نارسایی آئورت شود.

بیماری اکتسابی دریچه آئورت. تعدادی از شرایط می تواند منجر به بیماری دریچه آئورت شود، از جمله:

سالخوردگی. زوال ناشی از ساییدگی و انباشته شدن کلسیم در برگچه های دریچه (که آنها را سفت می کند و در نتیجه توانایی باز یا بسته شدن صحیح آنها را کاهش می دهد) می تواند باعث تنگی یا نارسایی آئورت شود. بیماری دریچه آئورت بیشتر در میان افراد مسن شایع است.

پارگی آئورت. پارگی در پوشش داخلی دیواره آئورت می تواند بر عملکرد دریچه آئورت تأثیر بگذارد.

ضربه. ضربه به قفسه سینه می تواند به دریچه آئورت آسیب برساند.

بیماری ها و عفونت ها. چندین بیماری و عفونت می توانند باعث بیماری دریچه آئورت شوند، از جمله تب روماتیسمی، اندوکاردیت، سندرم مارفان، سیفلیس، آرتریت روماتوئید، لوپوس اریتماتوز سیستمیک، اسپوندیلیت آنکیلوزان و فشار خون بالا

علائم بیماری دریچه آئورت چیست؟

افراد ممکن است سال‌ها بدون داشتن هیچ علامتی به بیماری دریچه آئورت مبتلا شوند. با این حال، با پیشرفت بیماری، علائم ممکن است شروع به رشد کنند و در طول زمان بدتر شوند. اما در برخی موارد، علائم به طور ناگهانی ظاهر می شوند. بیماری دریچه آئورت می تواند علائم مختلفی ایجاد کند، از جمله:

  • تنگی نفس (به ویژه با فعالیت بدنی، یا در نارسایی دریچه آئورت، هنگام دراز کشیدن صاف و در شب)
  • ناراحتی، سفتی یا درد قفسه سینه
  • غش، احساس ضعف یا سرگیجه
  • خستگی
  • ضعف
  • تپش قلب
  • تورم شکم، پا یا مچ پا (در نارسایی دریچه آئورت)
  • نبض مرزی (نبض قوی و تپنده با نارسایی دریچه آئورت)

بیماری دریچه آئورت چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص بیماری دریچه آئورت، پزشک سابقه پزشکی شما را بررسی می کند، یک معاینه فیزیکی انجام می دهد و آزمایش های تشخیصی را انجام می دهد آنها با پرسش در مورد علائم شما شروع به تشخیص خواهند کرد. در طول معاینه فیزیکی، پزشک فشار خون و نبض شما را بررسی می کند و از گوشی پزشکی برای گوش دادن به سوفل قلب مشخص یا صدای کلیک استفاده می کند.

برای تأیید تشخیص، پزشک شما باید یک یا چند آزمایش تشخیصی را انجام دهد. آزمایش اصلی برای بیماری دریچه آئورت اکوکاردیوگرام است. این آزمایش از امواج صوتی برای تولید تصاویری از قلب هنگام حرکت استفاده می کند.

سایر آزمایش‌های تصویربرداری ممکن است ضروری باشند، از جمله عکس‌برداری با اشعه ایکس قفسه سینه، مطالعه تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) قلب، یا توموگرافی کامپیوتری (CT) اسکن.

گاهی اوقات الکتروکاردیوگرام، همچنین به عنوان ECG یا EKG شناخته می شود، بخشی از کار است. این آزمایش فعالیت الکتریکی قلب را اندازه گیری می کند و در حالی که برای تشخیص بیماری دریچه آئورت استفاده نمی شود، به پزشکان کمک می کند تا میزان عملکرد قلب را ارزیابی کنند.

در برخی موارد، ممکن است در حالی که به مانیتور EKG متصل هستید، ورزش های سبکی مانند راه رفتن روی تردمیل انجام دهید. این تست استرس نامیده می شود.

تشخیص گاهی اوقات نیاز به کاتتریزاسیون قلبی دارد. در این روش، پزشک یک کاتتر (یک لوله نازک) را در ورید یا شریان بازو، گردن یا کشاله ران قرار می دهد. پزشک کاتتر را از طریق رگ خونی به قلب مانور می دهد.

هنگامی که در جای خود قرار می گیرند، دستگاه های کوچکی که از طریق کاتتر وارد می شوند برای اندازه گیری فشار در حفره های قلب و جریان خون از طریق دریچه های قلب استفاده می شوند.

همچنین ممکن است در طی این روش عکس برداری با اشعه ایکس از قلب (معروف به آنژیوگرافی عروق کرونر) انجام شود.

بیماری دریچه آئورت چگونه درمان می شود؟

بیماری خفیف دریچه آئورت ممکن است علائم کمی ایجاد کند یا بدون علائم باشد. در این موارد، ممکن است نیازی به درمان نباشد، اما معاینات منظم با یک پزشک برای نظارت بر وضعیت توصیه می شود تا در صورت پیشرفت بیماری، بتوان به موقع تشخیص داده و درمان کرد.

برای درمان علائم از داروها استفاده می شود. اینها ممکن است شامل داروهایی برای کمک به کنترل فشار خون، دیورتیک ها (قرص های آب) برای خلاص شدن از بدن از تجمع مایعات ناشی از نارسایی قلبی و نیترات ها برای افزایش جریان خون باشد.

افراد مبتلا به بیماری متوسط تا شدید دریچه آئورت نیز ممکن است نیاز به اجتناب از فعالیت‌های فیزیکی شدید و ورزش داشته باشند.

تکنیک های ترمیم یا تعویض دریچه آئورت عبارتند از:

عمل جراحی آئورت. ترمیم و تعویض دریچه آئورت چندین دهه است که از طریق جراحی قلب باز انجام می شود. این یک رویکرد به خوبی تثبیت شده است، و ثابت کرده است که ایمن است. در برخی موارد، جراح یک روش راس را انجام می دهد که در آن دریچه آئورت معیوب با دریچه ریوی بیمار جایگزین می شود. (یک دریچه مصنوعی جایگزین دریچه ریوی می شود.) افراد مبتلا به بیماری دریچه آئورت دو لختی ممکن است دچار بزرگی آئورت شوند. به همین دلیل، ممکن است نیاز به ترمیم یا تعویض آئورت با استفاده از روشی به نام جراحی ریشه آئورت حفظ دریچه داشته باشند. در این روش، جراح بخشی از آئورت را ترمیم یا تعویض می کند، اما دریچه آئورت را تعویض نمی کند.

بالون والولوپلاستی. این یک روش ترمیم است که در آن پزشک یک کاتتر را با یک بالون در نوک آن وارد رگ خونی می‌کند و سپس آن را به قلب و دریچه آئورت مانور می‌دهد. بالون در داخل دریچه باد می شود که بافت و لت ها را منبسط می کند و در نتیجه دریچه باریک شده را باز می کند. سپس پزشک بادکنک را خالی می کند و آن را خارج می کند.

تعویض دریچه آئورت ترانس کاتتر (TAVR). در این روش کم تهاجمی، پزشک دریچه‌پلاستی با بالون را برای کشیده کردن دریچه قدیمی انجام می‌دهد. سپس پزشک یک دریچه مصنوعی جدید را از طریق یک کاتتر به قلب می‌کشد. دریچه جدید در داخل دریچه آئورت موجود قرار می گیرد، جایی که عملکرد دریچه قدیمی را انجام می دهد.

دریچه‌های مصنوعی ممکن است از اهداکننده انسان یا حیوان باشد یا ممکن است از مواد بادوام مانند تیتانیوم یا کربن ساخته شده باشند. افرادی که دریچه مصنوعی دریافت می کنند، برای جلوگیری از لخته شدن خون، باید چند ماه یا بیشتر از رقیق کننده خون استفاده کنند.

افراد مبتلا به بیماری خفیف دریچه آئورت ممکن است هیچ علامتی نداشته باشند، اما همچنان باید برای معاینات منظم برای نظارت بر پیشرفت بیماری به پزشک مراجعه کنند. این به پزشکان اجازه می دهد تا به سرعت شروع علائم را تشخیص دهند و قبل از ایجاد عوارض جدی درمان را آغاز کنند. کسانی که علائم را تجربه می کنند باید به دنبال درمان پزشکی باشند. افراد مبتلا به بیماری دریچه آئورت که دریچه مصنوعی دریافت می کنند معمولاً نتایج عالی دارند.

گزینه های درمانی برای همه انواع بیماری دریچه آئورت، از جمله شرایط مادرزادی مانند دریچه آئورت دو لختی وجود دارد. جراحی دریچه آئورت بی خطر است و مزایای طولانی مدت آن ثابت شده است. می تواند به کاهش علائم بیماران و افزایش طول عمر آنها کمک کند.

خدمات دکتر رامین بقایی

  • پیوند قلب
  • جراحی آئورت
  • بیماری عروق کرونر
  • جراحی دریچه های قلب
  • جراحی کم تهاجمی قلبی
  • مشاوره به مادران باردار
  • تشخیص بیماری های قلبی
  • جراحی تخصصی قلب کودکان

تماس با ما

نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی قلب و عروق , درمان بیماری آئورت , بیماری های دریچه ای قلبی , آنوریسم آئورت , درمان اندوواسکولار , جراحی قلب باز ,
:: بازدید از این مطلب : 241
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

آبرسانی و جوانسازی پوست

 

شما می توانید در تابستان امسال با رعایت نکات ساده و آسان از پوست خود در برابر آفتاب سوزان محافظت کنید. امروز نکاتی را یادآوری می کنیم که می توانید از آنها پیروی کنید و از پوست خود در برابر برنزه شدن، سوختگی های عمیق خورشید، آکنه و بثورات محافظت کنید.

بدن خود را هیدراته کنید.

نوشیدن مقدار فراوان آب، می تواند پوست شما را هیدراته کند و اجازه نمی دهد پوست شما کدر شود. باعث درخشش پوست شما می شود. وجود مایعات در بدن انسان لازم است تا آن را شاداب و درخشان نگه دارد.

پوست را روزانه مرطوب کنید.

مرطوب کردن پوست بخش بسیار مهمی از روتین مراقبت از پوست است، استفاده از یک مرطوب کننده خوب ضروری است. روغن نارگیل، ژل آلئورا، آووکادو، شی باتر برخی از مرطوب‌کننده‌های طبیعی هستند که می‌توان از آنها استفاده کرد. این روال نه تنها در صبح بلکه در شب نیز باید رعایت شود.

به اندازه کافی خوابیدن

داشتن یک خواب خوب بسیار ضروری است، به طوری که پوست شما می تواند جوان شود و احساس طراوت داشته باشد. برای جلوگیری از مشکلاتی مانند سیاهی دور چشم، خواب سالم بسیار ضروری است.

از بسته های طبیعی استفاده کنید.

استفاده از پک های طبیعی صورت در یک بازه زمانی خاص برای پاکسازی سلول های مرده پوست و امکان بازسازی سلول های جدید ضروری است. همچنین باعث می شود پوست شما روشن تر و شفاف تر به نظر برسد. در تابستان می توان از پک شیری، یا پک عسلی استفاده کنید.

مصرف ویتامین C در رژیم غذایی

ویتامین C یک درمان عالی برای روتین مراقبت از پوست شما است. پوست شما را یکنواخت تر و روشن تر می کند، خطوط و چین و چروک ها را کاهش می دهد. مصرف مقدار کافی ویتامین C در رژیم غذایی برای محافظت از پوست در برابر آسیب های خورشید نیز بسیار ضروری است.

از SUNSCEEN استفاده کنید.

کرم ضد آفتاب در تابستان یک خرید ضروری است. یک ضد آفتاب خوب برای محافظت از پوست شما در برابر برنزه شدن عمیق خورشید لازم است. امروزه بسیاری از کرم های ضد آفتاب طبیعی در بازار موجود است که فاقد پارابن و سولفات هستند.

تزریق آبرسانی به پوست چیست؟

تزریق‌های آبرسانی به پوست مانند پرکننده‌های پوستی هستند اما از نظر بافت کمی نازک‌تر هستند. این تزریق ها پوست را تغذیه می کنند و برای آبرسانی عمیق به پوست طراحی شده اند و ظاهری شاداب و طبیعی ایجاد می کنند.

چرا به تزریق هیدراتاسیون نیاز داریم؟

پس از سن30 سالگی، فیبروبلاست‌های داخل پوست تولید الاستین طبیعی، کلاژن و اسید هیالورونیک پوست را متوقف می‌کنند. تزریقات هیدراتاسیون فیبروبلاست های پوست را بیدار می کند و تولید بیشتر مواد طبیعی پوست را تشویق می کند.

چه مناطقی را می توان درمان کرد؟

تزریق هیدراتاسیون پوست می تواند برای درمان طیف وسیعی از نواحی از جمله صورت، گردن، ناحیه دکلته و دست ها استفاده شود. آنها بیشتر در قسمت تحتانی صورت استفاده می شوند و درمان مناسبی برای خطوط افراد سیگاری هستند.

فواید تزریق آبرسانی به پوست چیست؟

تزریقات آبرسانی به پوست استحکام، کشسانی و درخشندگی پوست را به روشی ظریف و تدریجی بهبود می بخشد که طبیعی است اما به طور قابل توجهی نیروبخش است.

تزریق‌های میکرو فیبروبلاست‌ها را تحریک می‌کنند تا هیالورونیک اسید، کلاژن و الاستین بیشتری را در بدن تولید کنند، این بدان معناست که درمان مزایای مداومی فراتر از دوره درمان دارد.

درمان شامل چه مواردی می شود؟

درمان شامل تزریق تزریقات آبرسان در طول یک دوره درمان - سه جلسه، به فاصله 2 تا 4 هفته است.

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند.

ایشان پس از پایان تحصیلات خود در رشته پزشکی دانشگاه شیراز و گذراندن دوره های پوست و مو و زیبایی و اخذ سرتیفیکیت متعدد از شرکتها و مراکز آموزشی معتبر در زمینه انواع لیزر و جراحیهای سرپایی و تزریقات زیبایی آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشند.

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: دکتر آرمیتا آقاپور , آبرسانی پوست , میکرونیدلینگ , مزوژل ها , مزوتراپی , برطرف کردن خشکی پوست ,
:: بازدید از این مطلب : 270
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

انواع فتق در نوزادان و کودکان و درمان آن

حدود 10 درصد از مردم در طول زندگی به نوعی فتق مبتلا می شوند. بیش از 1 میلیون ترمیم فتق شکم هر ساله انجام می شود که ترمیم فتق اینگوینال نزدیک به 770000 مورد از این موارد را تشکیل می دهد.

مانند بسیاری از افراد، شما احتمالاً فتق را با بلند کردن وزنه های سنگین مرتبط می دانید. اما در واقع، بسیاری از کودکان خردسال، کودکان نوپا و نوزادان دچار فتق می‌شوند – و کاملاً واضح است که در باشگاه وزنه برداری نمی‌کنند یا اثاثیه سنگین را جابه‌جا نمی‌کنند.

در بیشتر موارد، فتق ها مادرزادی هستند، در بدو تولد وجود دارند، اما ممکن است تا اواخر زندگی قابل مشاهده نباشند.

انواع فتق

فتق اینگوینال. اکثر فتق ها در کودکان - حدود 80 درصد - فتق مغبنی هستند، به این معنی که آنها در قسمت پایین شکم، نزدیک کشاله ران هستند. در پسران، قسمت بیرون زده روده ممکن است وارد کیسه بیضه شود که می تواند باعث تورم و درد شود. 

در دختران، تورم معمولا در لابیا یا کشاله ران است. شایع ترین نواحی که فتق ظاهر می شود در شکم، کشاله ران و ناف است. دو نوع فتق مغبنی وجود دارد:

  • فتق اینگوینال مستقیم. این زمانی اتفاق می افتد که یک نقطه ضعیف در عضلات پایین شکم ایجاد می شود و بافت ها قادر به عبور از نقطه ضعیف هستند.
  • فتق اینگوینال غیر مستقیم. این زمانی اتفاق می افتد که کانال اینگوینال (یک گذرگاه کوچک از دیواره پایین شکم) قبل از تولد بسته نمی شود. این فتق ها در کودکانی که نارس به دنیا آمده اند بیشتر دیده می شود.

فتق نافی. این فتق ناف در کودکان و نوزادان کمتر از 6 ماه شایع است. آنها زمانی اتفاق می‌افتند که سوراخ دیواره شکم، جایی که بند ناف از دیواره شکم خارج می‌شود، بسته نمی‌شود. ناف کودک شما ممکن است بزرگ و متورم به نظر برسد.

فتق ناف معمولاً تا زمانی که کودک شما یک ساله شود، خود به خود بهبود می یابد.

فتق اپی گاستر. در این نوع فتق که بیشتر در پسران اتفاق می افتد، برآمدگی از طریق عضلات شکم بین قفسه سینه و ناف ایجاد می شود که باعث ایجاد توده در آن ناحیه می شود. برای رفع این نوع فتق نیاز به جراحی است.

فتق هیاتال. این نوع فتق زمانی اتفاق می‌افتد که قسمت بالایی معده از طریق سوراخ ضعیفی در دیافراگم که مری به معده می‌رسد برآمده می‌شود. در حالی که این فتق ها رایج هستند، اغلب کوچک هستند و هیچ مشکلی ایجاد نمی کنند.

با این حال، کودک شما ممکن است سوزش سر دل، درد قفسه سینه و سوء هاضمه داشته باشد. اصلاح رژیم غذایی و/یا داروها می تواند باعث تسکین شود، اگرچه گاهی اوقات این فتق ها نیاز به جراحی دارند.

فتق های برشی. فتق برش بعد از جراحی شکم ایجاد می شود. روده ها ممکن است از طریق شکم در اطراف یک برش جراحی بیرون بزنند. فرزند شما برای رفع این فتق به جراحی دیگری نیاز دارد.

فتق های ورزشی. نوجوانان ممکن است دچار فتق ورزشی شوند، آسیبی که در ناحیه مغبنی ناشی از چرخش و چرخش مکرر ایجاد می شود. این نوع فتق عمدتاً در جوانانی که هاکی روی یخ، فوتبال و تنیس بازی می کنند، رخ می دهد.

تشخیص آنها ممکن است دشوار باشد زیرا ممکن است علائم کلاسیک فتق را نشان ندهند. علامت اصلی درد کشاله ران است که ممکن است به داخل کیسه بیضه تابیده شود. درد می تواند ماه ها طول بکشد، اما برآمدگی آشکار بافت هرگز ظاهر نمی شود.

علائم فتق چیست؟

مردان شش برابر بیشتر از زنان در معرض فتق هستند. در بیشتر موارد، توسط والدینی که متوجه برآمدگی می شوند یا توسط پزشک در طول یک معاینه فیزیکی معمول تشخیص داده می شوند.

علائم فتق عبارتند از:

  • توده در کشاله ران نزدیک ران
  • گریه مداوم در نوزادان
  • توده ای که هنگام ایستادن یا زور زدن کودک بزرگتر است (مانند گریه یا سرفه) و هنگامی که کودک دراز کشیده یا آرام است ناپدید می شود.
  • درد و حساسیت

درمان فتق

فتق ها نیاز به درمان دارند - اغلب با جراحی - برای جلوگیری از عوارضی مانند خفه شدن، که در آن بخشی از روده در فتق گیر می کند و جریان خون را به آن قسمت روده قطع می کند. نوزادان 6 ماهه و کوچکتر مبتلا به فتق مغبنی نسبت به کودکان بزرگتر و بزرگسالان در معرض خطر خفگی بسیار بیشتری هستند. علائمی که نشان می دهد فتق ممکن است خفه شده باشد عبارتند از:

  • تهوع و استفراغ
  • نفخ شکم
  • برآمدگی که در لمس بزرگ و قرمز و حساس می شود.

اکثر کودکان و نوجوانان بزرگتر که فتق آنها تشخیص داده می شود در واقع از بدو تولد دچار ضعف عضلات یا سایر بافت های شکمی بوده اند.

پزشکان برای تشخیص فتق از چه آزمایشاتی استفاده می کنند؟

اگر تشخیص پس از معاینه فیزیکی مشخص نباشد، پزشک ممکن است آزمایش های تصویربرداری را برای بررسی فتق مغبنی تجویز کند. پزشکان همچنین ممکن است از آزمایشات تصویربرداری برای بررسی بیشتر استفاده کنند.

تست های تصویربرداری ممکن است شامل:

پیوند خارجی NIH سونوگرافی، که از امواج صوتی برای ایجاد تصویری از اندام های شما استفاده می کند.

توموگرافی کامپیوتری (CT) پیوند خارجی NIH، که از ترکیبی از پیوند خارجی NIH اشعه ایکس و فناوری رایانه برای ایجاد تصاویر استفاده می کند.

تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) پیوند خارجی NIH، که بدون استفاده از اشعه ایکس از اندام‌های داخلی و بافت‌های نرم بدن شما عکس می‌گیرد.

خبر خوب این است که فتق ها رایج هستند و به راحتی درمان می شوند و اثرات نامطلوب درازمدت در سلامتی ندارند.

درباره دکتر بهار اشجعی

دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند، ایشان دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراندند و بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی به تحصیل در رشته جراحی عمومی در دانشگاه شهید بهشتی تهران پرداختند، بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در رشته جراحی عمومی، در رشته جراحی اطفال پذیرفته شدند و دوره جراحی اطفال را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذراندند و موفق به کسب رتبه اول کشوری در برد فوق تخصصی جراحی اطفال شدند.

راه های ارتباط با ما

مطب:  تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

 تلفن:

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸ 

 

 ۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان , علت فتق ناف در نوزادان و کودکان , علائم فتق ناف در کودکان , خطرات و عوارض فتق ناف در کودکان و نوزادان , تشخیص فتق ناف در کودکان , دکتر بهار اشجعی ,
:: بازدید از این مطلب : 229
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی تخصصی قلب نوزادان و کودکان

پس از تولد، اگر کودک دارای تاخیر در رشد یا تغییر در رنگ لب ها، زبان یا ناخن ها باشد، پزشک ممکن است به تشخیص نقص مادرزادی قلب مشکوک شود. پزشک ممکن است هنگام گوش دادن به قلب کودک با گوشی پزشکی صدای قلب را بشنود.

اکثر صدا های قلبی بی نقص هستند، به این معنی که هیچ نقص قلبی وجود ندارد و برای سلامت کودک شما خطرناک نیست. با این حال، برخی از صداها ممکن است به دلیل تغییرات جریان خون به قلب و از قلب ایجاد شوند.

تست های بیماری قلبی اطفال

آزمایشات برای تشخیص نقص مادرزادی قلب عبارتند از:

پالس اکسیمتری. سنسوری که روی نوک انگشت قرار می گیرد، میزان اکسیژن خون را ثبت می کند. اکسیژن بسیار کم ممکن است نشانه ای از مشکل قلبی یا ریوی باشد.

الکتروکاردیوگرام (ECG یا EKG). این آزمایش غیرتهاجمی فعالیت الکتریکی قلب را ثبت می کند. تکه های چسبنده با حسگر (الکترود) روی قفسه سینه قرار می گیرند. سیم‌ها وصله‌ها را به رایانه متصل می‌کنند که نتایج را نمایش می‌دهد. ECG می تواند به تشخیص ریتم نامنظم قلب (آریتمی) کمک کند.

اکوکاردیوگرافی. اکوکاردیوگرافی از امواج صوتی (سونوگرافی) برای ایجاد تصاویری از قلب در حال حرکت استفاده می کند. این نشان می دهد که چگونه خون در قلب و دریچه های قلب حرکت می کند. اگر اکوکاردیوگرام روی نوزاد قبل از تولد انجام شود، اکوکاردیوگرافی جنین نامیده می شود.

اشعه ایکس قفسه سینه. اشعه ایکس قفسه سینه وضعیت قلب و ریه ها را نشان می دهد. این می تواند نشان دهد که آیا قلب بزرگ شده است یا اینکه ریه ها حاوی خون اضافی یا مایعات دیگری هستند. اینها می تواند نشانه های نارسایی قلبی باشد.

کاتتریزاسیون قلبی. در این آزمایش، یک لوله نازک و انعطاف پذیر (کاتتر) در یک رگ خونی، معمولاً در ناحیه کشاله ران، وارد شده و به سمت قلب هدایت می شود. کاتتریزاسیون می تواند اطلاعات دقیقی در مورد جریان خون و نحوه عملکرد قلب ارائه دهد. برخی از درمان های قلبی را می توان در طول کاتتریزاسیون قلبی انجام داد.

تصویربرداری رزونانس مغناطیسی قلب (MRI). MRI قلب ممکن است برای تشخیص و ارزیابی نقایص مادرزادی قلب در نوجوانان و بزرگسالان انجام شود. MRI قلب تصاویر سه بعدی از قلب ایجاد می کند که امکان اندازه گیری دقیق حفره های قلب را فراهم می کند.

درمان بیماری های قلبی در اطفال

درمان نقایص مادرزادی قلب در کودکان به نوع خاص مشکل قلبی و شدت آن بستگی دارد. گاهی اوقات، یک نقص مادرزادی قلب ممکن است هیچ اثر طولانی مدتی بر سلامت کودک نداشته باشد و ممکن است بدون درمان باقی بماند.

سایر نقایص مادرزادی قلب، مانند یک سوراخ کوچک در قلب، ممکن است با افزایش سن کودک بسته شود. نقایص جدی مادرزادی قلب بلافاصله پس از تشخیص نیاز به درمان دارند. درمان ممکن است شامل داروها، عمل های قلبی یا جراحی یا پیوند قلب باشد.

داروهای بیماری قلبی در کودکان و نوزادان

ممکن است برای درمان علائم یا عوارض نقص مادرزادی قلب، داروها تجویز شود. آنها ممکن است به تنهایی یا با یک روش قلبی استفاده شوند. داروها برای نقایص مادرزادی قلب عبارتند از:

داروهای فشار خون. به عنوان مثال می‌توان به مهارکننده‌های آنزیم مبدل آنژیوتانسین (ACE)، مسدودکننده‌های گیرنده آنژیوتانسین II (ARBs) و مسدودکننده‌های بتا اشاره کرد.

قرص های آب (ادرار آور). این نوع دارو میزان مایعات را در بدن کاهش می دهد که فشار بر قلب را کاهش می دهد.

داروهای ریتم قلب. این داروها که ضد آریتمی نامیده می شوند، به کنترل ضربان قلب نامنظم (آریتمی) کمک می کنند.

جراحی یا سایر روش ها

اگر فرزند شما نقص قلبی مادرزادی شدید دارد، ممکن است عمل قلبی یا جراحی توصیه شود. روش ها و جراحی های قلبی که برای درمان نقایص مادرزادی قلب انجام می شود عبارتند از:

کاتتریزاسیون قلبی. برخی از نقایص مادرزادی قلب را می توان با استفاده از لوله های نازک و انعطاف پذیر (کاتتر) بدون نیاز به جراحی قلب باز ترمیم کرد. به عنوان مثال، کاتتریزاسیون قلبی ممکن است برای رفع سوراخ‌های قلب یا نواحی باریک استفاده شود.

در طول کاتتریزاسیون قلبی، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی یک یا چند کاتتر را در یک رگ خونی، معمولاً در کشاله ران، و به قلب وارد می کند. ابزارهای کوچکی از طریق کاتتر به قلب منتقل می شوند تا نقص را ترمیم کنند. برخی از روش‌های کاتتر باید به صورت مرحله‌ای در طی چند سال انجام شوند.

جراحی قلب. ممکن است کودک برای ترمیم نقص مادرزادی قلب نیاز به جراحی قلب باز یا جراحی قلب کم تهاجمی داشته باشد. نوع جراحی قلب به نقص خاص بستگی دارد.

پیوند قلب. اگر نقص قلبی جدی قابل ترمیم نباشد، ممکن است پیوند قلب مورد نیاز باشد.

مداخله قلبی جنین. به ندرت، اگر یک نقص جدی قبل از تولد تشخیص داده شود، می توان در دوران بارداری روشی را برای اصلاح مشکل یا کمک به کاهش عوارض نقص با رشد کودک انجام داد. مداخله قلبی جنین به ندرت انجام می شود و فقط در شرایط بسیار خاص امکان پذیر است.

برخی از کودکان مبتلا به ناهنجاری های مادرزادی قلبی در طول زندگی خود نیاز به اعمال و جراحی های زیادی دارند. پس از جراحی نقص مادرزادی قلب، کودک نیاز به معاینات منظم توسط پزشک قلب (متخصص قلب) دارد.

بهترین جراح قلب نوزادان و کودکان

شاید برای بسیاری از والدین سوال باشد که چطور باید یه دکتر مناسب برای کودک خود انتخاب کنند. انتخاب بهترین جراح قلب کودکان یکی از مهمترین دغدغه های والدین محسوب می شود و لازم است تا حتما با آگاهی صورت بگیرد.

دکتر رامین بقایی با سال ها تجربه در این زمینه می تواند یک انتخاب مناسب برای جراحی تخصصی قلب کودکان باشد. قطعا والدین کودک با تکیه بر تجربیات و دانش یک پزشک متخصص می توانند با اطمینان خاطر بیشتری در مسیر بهبود کودک خود گام بردارند.

دکتر بقایی با معاینات و با استفاده از آزمایشات در صورت لزوم به شما در روند بهبودی کودکتان کمک خواهند نمود. به همبن دلیل دکتر بقایی می توانند یکی از بهترین انتخاب ها برای جراحی قلب کودکان باشند.

تماس با ما

نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

 منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: بیماری های قلبی جنین و کودک , فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , درمان بیماری های قلبی اطفال , فوق تخصص قلب اطفال و جنین , جراح قلب کودکان در تهران ,
:: بازدید از این مطلب : 248
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 تير 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

تزریق بوتاکس

بوتاکس یک روش فزاینده محبوب است. جمع آوری داده های اخیر نشان می دهد که بین 4 تا 5 میلیون نفر سالانه بوتاکس می کنند. این یک افزایش چشمگیر نسبت به سال 2000 است که کمتر از 800000 عمل بوتاکس گزارش شده است.

بوتاکس یک روش کم تهاجمی است که علائم پیری را در صورت کاهش می دهد. این علائم پیری عبارتند از: خطوط پیشانی، پای کلاغی، چانه های فرورفته، لبخند لثه ای و موارد دیگر. علاوه بر این، کاربردهای بالینی مانند درمان میگرن، تعریق بیش از حد (هیپرهیدروزیس) و مثانه بیش فعال نیز دارد.

چه گروه سنی بیشتر از بوتاکس استفاده می کند؟

به طور معمول، گروه سنی 40 تا 54 سال بیشترین استفاده از بوتاکس را دارند. در سال 2020، 2,503,229 فرد 40-54 ساله بوتاکس دریافت کردند. پس از آن، رده سنی 55 تا 69 سال با 1,010,138 درمان بوتاکس در سال 2020، رتبه دوم را به خود اختصاص داده است. محدوده سنی با کمترین تعداد تزریق بوتاکس، محدوده سنی 13 تا 19 سال است.

آیا مردان بوتاکس می زنند؟

بله، مردان تقریباً 6 درصد از تمام عمل های بوتاکس را تشکیل می دهند. تقریباً 265247 مرد در سال 2020 بوتاکس دریافت کردند که آن را به بهترین روش کم تهاجمی برای مردان در ایالات متحده تبدیل کرد.

رایج ترین محل های تزریق کدامند؟

رایج ترین محل تزریق بوتاکس در صورت است. این نقاط شامل پیشانی، بین ابروها، ابروهای بالایی، اطراف دهان، چانه، نزدیک چشم ها و گردن است. دوز، تعداد تزریقات، محل تزریق و تعداد دفعات دریافت دارو بر اساس وضعیت شما و پاسخ شما به درمان تعیین می شود.

چه مدت طول می کشد تا بوتاکس عمل کند؟

نتایج تزریق بوتاکس خود را در هفته اول پس از درمان، معمولاً در عرض 3 تا 4 روز، مشاهده خواهید کرد. برای تأثیر کامل، احتمالاً نتایج نهایی را ظرف 14 روز خواهید دید.

ماندگاری نتایج بوتاکس چقدر است؟

بوتاکس به طور متوسط حدود 3-4 ماه دوام می آورد. نوروتوکسین در نهایت از بین می رود و توسط بدن متابولیزه می شود، که باعث محو شدن نتایج می شود. با این حال، مهم است بدانید که بوتاکس بر افراد تأثیر متفاوتی می گذارد.

در برخی موارد، برای اولین بار نتایج بوتاکس تا دو ماه طول می کشد، در حالی که سایر بیماران بین 4 تا 6 ماه دوام دارند. به طور معمول، سه عامل اصلی وجود دارد که بر مدت زمان ماندگاری نتایج بوتاکس تأثیر می گذارد: محل تزریق، دوز و متابولیسم.

اثرات جانبی  بوتاکس

از آنجایی که این دارو در محل بیماری شما تجویز می شود، بیشتر عوارض جانبی نزدیک به محل تزریق دارو رخ می دهد. قرمزی، کبودی، عفونت و درد در محل تزریق ممکن است رخ دهد. 

سرگیجه، اشکال خفیف در بلع، عفونت های تنفسی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا، درد، حالت تهوع، سردرد و ضعف عضلانی ممکن است زمانی رخ دهد که از این دارو برای شل کردن عضلات استفاده شود.

دوبینی، افتادگی یا تورم پلک، سوزش چشم، خشکی چشم، اشک ریزش، کاهش پلک زدن و افزایش حساسیت به نور نیز ممکن است رخ دهد. اگر هر یک از این اثرات ماندگار شد یا بدتر شد، فوراً به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید.

ممکن است به قطره/پماد محافظ چشم، چسب چشم یا درمان دیگری نیاز داشته باشید. هنگامی که این دارو برای پیشگیری از میگرن استفاده می شود، ممکن است عوارض جانبی مانند سردرد، گردن درد و افتادگی پلک ایجاد شود.

هنگامی که این دارو برای تعریق بیش از حد استفاده می شود، عوارض جانبی مانند تعریق غیر زیر بغل، عفونت های تنفسی مانند سرماخوردگی یا آنفولانزا، سردرد، تب، گردن یا کمردرد و اضطراب ممکن است رخ دهد.

هنگامی که این دارو برای مثانه بیش فعال استفاده می شود، ممکن است عوارض جانبی مانند عفونت های دستگاه ادراری، سوزش / ادرار دردناک، تب یا مشکل در ادرار رخ دهد.

اگر هر یک از این اثرات ماندگار شد یا بدتر شد، فوراً به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید. به یاد داشته باشید که این دارو به این دلیل تجویز شده است که پزشک شما تشخیص داده است که مزایای آن برای شما بیشتر از خطر عوارض جانبی است.

بسیاری از افرادی که از این دارو استفاده می کنند عوارض جانبی جدی ندارند. واکنش آلرژیک بسیار جدی به این دارو نادر است. با این حال، در صورت مشاهده علائم یک واکنش آلرژیک جدی، از جمله: خارش/تورم (مخصوصا در صورت/زبان/گلو)، بثورات پوستی، سرگیجه شدید، مشکل تنفسی، فوراً به پزشک مراجعه کنید.

کاربردها و مزایای بوتاکس

تزریق بوتاکس سیگنال‌های شیمیایی خاصی را از اعصاب که باعث انقباض ماهیچه‌ها می‌شوند، مسدود می‌کند. رایج ترین کاربرد این تزریق ها شل کردن ماهیچه های صورت است که باعث ایجاد خطوط اخم و سایر چین و چروک های صورت می شود.

تزریق بوتاکس همچنین برای کاهش علائم برخی از بیماری ها استفاده می شود. این یک درمان نیست. نمونه هایی از شرایط پزشکی که ممکن است با تزریق بوتاکس درمان شوند عبارتند از:

اسپاسم گردن. در این وضعیت دردناک، عضلات گردن به شکلی کنترل نشده منقبض می شوند. این باعث می شود که سر بپیچد یا به یک موقعیت ناراحت کننده تبدیل شود. این بیماری همچنین دیستونی گردنی نامیده می شود.

سایر اسپاسم های عضلانی. فلج مغزی و سایر شرایط سیستم عصبی می تواند باعث کشش اندام ها به سمت مرکز بدن شود. اسپاسم عضلانی نیز می تواند باعث انقباض چشم شود.

تنبلی چشم. شایع ترین علت تنبلی چشم، عدم تعادل در ماهیچه هایی است که برای حرکت چشم استفاده می شود. تنبلی چشم را چشم های ضربدری یا چشم های نامرتب نیز می نامند.

تعریق. بوتاکس ممکن است برای شرایطی استفاده شود که در آن افراد حتی زمانی که گرم نیستند یا زیاد عرق نمی کنند، زیاد عرق می کنند. به آن تعریق بیش از حد یا هیپرهیدروزیس می گویند.

میگرن. تزریق بوتاکس ممکن است به کاهش دفعات ابتلا به میگرن کمک کند. این درمان عمدتا برای افرادی که 15 روز یا بیشتر در ماه سردرد دارند استفاده می شود.

هنگامی که شما اغلب دچار سردردهای شدید می شوید، این وضعیت میگرن مزمن نامیده می شود. برای حفظ فواید، تقریباً هر سه ماه یکبار نیاز به درمان است.

مشکلات مثانه. تزریق بوتاکس همچنین می تواند به کاهش بی اختیاری ادرار ناشی از مثانه بیش فعال کمک کند.

 

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند. ایشان پس از پایان تحصیلات خود در رشته پزشکی دانشگاه شیراز و گذراندن دوره های پوست و مو و زیبایی و اخذ سرتیفیکیت متعدد از شرکتها و مراکز آموزشی معتبر در زمینه انواع لیزر و جراحیهای سرپایی و تزریقات زیبایی آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشند.

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

 منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: شناخته شده ترین پزشک زیبایی در تهران , جوان سازی و زیبایی و لیزر , دکتر آرمیتا آقاپوز , هزینه تزریق بوتاکس , عوارض بوتاکس , مزایای بوتاکس , ,
:: بازدید از این مطلب : 202
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 25 تير 1402 | نظرات ()