نوشته شده توسط : دکتر ستایش

هر آنچه که باید در مورد زیبایی پلک (بلفاروپلاستی) بدانیم!

جراحی پلک (بلفاروپلاستی) جراحی زیبایی برای برداشتن پوست یا چربی اضافی از پلک ها است. هدف این است که پلک های پف دار یا افتاده یا کیسه های چشم را بهبود بخشد. قبل از شروع، در مورد دلایل خود برای تمایل به جراحی پلک مطمئن شوید. هزینه، خطرات و این واقعیت را در نظر داشته باشید که نتایج را نمی توان تضمین کرد. این ایده خوبی است که ابتدا در مورد برنامه های خود با یک پزشک عمومی صحبت کنید. ممکن است یک وضعیت پزشکی بر پلک های شما تأثیر بگذارد یا دلیلی وجود داشته باشد که این عمل برای شما مناسب نیست. بلفاروپلاستی را می توان با بی حسی موضعی با آرامبخش یا با بیهوشی عمومی انجام داد. جراح باید بداند که آیا برای کاهش خطر لخته شدن خون از داروهایی مانند آسپرین یا وارفارین استفاده می‌کنید یا خیر.

جراحی پلک فوقانی به طور کلی شامل موارد زیر است:

  • ایجاد برش (برش) در امتداد چین پلک در چین پوستی طبیعی پلک
  • از بین بردن پوست، چربی یا ماهیچه اضافی
  • بستن برش - جای زخم معمولا در چین طبیعی پلک پنهان می شود.

جراحی پلک پایین به طور کلی شامل موارد زیر است:

  • ایجاد یک برش درست زیر مژه های پایین یا در داخل پلک پایین
  • تغییر موقعیت یا برداشتن چربی از کیسه های زیر چشم و گاهی اوقات مقدار کمی از پوست
  • حمایت از عضلات و تاندون پلک در صورت لزوم

بستن برش

جراح معمولاً از نوارهای نازک و چسبناکی به نام نوار بخیه برای حمایت از پلک ها پس از جراحی استفاده می کند. اینها معمولاً تا 1 هفته بعد حذف می شوند. بلفاروپلاستی فوقانی ممکن است حدود 1 ساعت طول بکشد. جراحی روی پلک پایین ممکن است تا 2 ساعت طول بکشد. اکثر بیماران می توانند در همان روز به خانه بروند.

بهبود جراحی بلفاروپلاستی

برای بهبودی پس از جراحی پلک یا بلفاروپلاستی توصیه می شود که حدود 1 هفته از محل کار مرخصی داشته باشید.

 ممکن است برای کمی بیشتر از یک هفته مشخص باشد که به تازگی جراحی پلک انجام داده اید.

تا چند روز بعد از عمل نمی توانید رانندگی کنید. کبودی، ترس و قرمزی ممکن است چند هفته طول بکشد تا محو شوند.

احتمالاً نیاز خواهید داشت:

هنگام استراحت، سر خود را با بالش به مدت چند روز بالا نگه دارید تا تورم کاهش یابد.

پلک های خود را به آرامی با استفاده از پماد یا قطره های تجویز شده تمیز کنید.

یک بسته سرد را به مدت چند روز کنار چشم خود نگه دارید.

برای محافظت از چشمان خود در برابر آفتاب و باد از عینک آفتابی استفاده کنید.

برای تسکین درد خفیف، پاراستامول یا مسکن دیگری که تجویز شده است مصرف کنید.

باید از این موارد دوری کنید:

  • فعالیت شدید و شنا برای چند روز
  • سیگار کشیدن، زیرا دود می تواند چشم شما را تحریک کند.
  • استفاده از لنزهای تماسی یا مالیدن چشم
عوارض جانبی قابل انتظار در جراحی بلفاروپلاستی
  • معمولاً پس از جراحی پلک به طور موقت موارد زیر وجود دارد:
  • پلک های پف کرده و بی حسی که در شب به سختی بسته می شوند.
  • چشم های تحریک شده، حساس یا آبریزش - این ممکن است چند هفته طول بکشد.
  • کبودی که شبیه چشم سیاه است.
  • اسکار - این اسکارها در نهایت محو می شوند و تقریباً نامرئی می شوند.

گاهی بعضی از عمل های جراحی سبب تغییر در شکل پلک ها  می شوند پزشکان  تمرین ها و تحقیق های زیادی را انجام داده اند که بعد از انجام عمل های جراحی پلک انسان دچار تغییرات نشود اما متاسفانه باز هم این مشکل در برخی از موارد مشاهده می شود و هرگاه شخصی عمل هایی مانند عمل جراحی آب مروارید، قرنیه، عیوب انکساری (مانند لیزیک) را انجام دهد ممکن است پلک او دچار افتادگی شود.

 

منبع: https://skin-hair.ir/

 

 



:: برچسب‌ها: بهبود جراحی بلفاروپلاستی , جراحی پلک , تاثیر پلک ها در زیبایی صورت , عوامل افتادگی پلک ها , جراحی پلک افتاده , خدمات زیبایی پوست و مو , دکتر یداله مهدیانی , متخصص جراح پلاستیک ,
:: بازدید از این مطلب : 347
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 29 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحى بيماريهاى تيروئيد و سرطان تیروئید

تیروئید به شکل یک پروانه کوچک است و معمولاً در قسمت جلویی پایین گردن یافت می شود. این غده ای است که متابولیسم شما را کنترل می کند. همچنین هورمون هایی ترشح می کند که بسیاری از عملکردها را در بدن شما هدایت می کنند، از جمله نحوه استفاده از انرژی، نحوه تولید گرما و نحوه مصرف اکسیژن. غده تیروئید شما یکی از غددی است که سیستم غدد درون ریز شما را تشکیل می دهد. غدد درون ریز هورمون هایی ترشح می کنند که عملکردهای مختلف بدن را کنترل می کنند. غده هیپوفیز در مغز شما غده تیروئید و سایر غدد درون ریز را کنترل می کند. هورمون محرک تیروئید (TSH) را آزاد می کند. همانطور که از نام آن پیداست، TSH غده تیروئید شما را برای تولید هورمون تیروئید تحریک می کند. تیروئید شما برای ساختن این هورمون ها به ید، یک ماده معدنی، نیاز دارد. غذاهای غنی از ید عبارتند از ماهی کاد، ماهی تن، محصولات لبنی، نان سبوس دار و نمک یددار. غده تیروئید به اندازه انگشت شست در پایین گردن، جلوی نای و زیر سیب آدم قرار دارد. غده تیروئید شبیه پروانه است. پلی از بافت، لوب راست و چپ یا طرفین را به هم متصل می کند.

 سرطان تیروئید زمانی ایجاد می شود که سلول ها تغییر می کنند یا جهش می یابند. سلول‌های غیرطبیعی در تیروئید شروع به تکثیر می‌کنند و وقتی تعداد کافی از آنها وجود داشته باشد، تومور را تشکیل می‌دهند. اگر زود تشخیص داده شود، سرطان تیروئید یکی از قابل درمان ترین انواع سرطان است.

تشخیص سرطان تیروئید 

اگر ندول تیروئید بزرگ شده یا سایر علائم سرطان تیروئید دارید، پزشک شما ممکن است یک یا چند مورد از این آزمایش ها را تجویز کند:

آزمایش خون: آزمایش خون تیروئید سطح هورمون ها را بررسی می کند و عملکرد درست تیروئید شما را اندازه گیری می کند.

بیوپسی: در طول بیوپسی آسپیراسیون با سوزن ظریف، پزشک شما سلول‌های تیروئید را برای آزمایش سلول‌های سرطانی خارج می‌کند. بیوپسی گره نگهبان می تواند تعیین کند که آیا سلول های سرطانی به غدد لنفاوی گسترش یافته اند یا خیر. ارائه دهنده شما ممکن است از فناوری اولتراسوند برای هدایت این روش های بیوپسی استفاده کند.

اسکن ید رادیویی: این آزمایش می تواند سرطان تیروئید را تشخیص دهد و مشخص کند که آیا سرطان گسترش یافته است یا خیر. شما یک قرص حاوی مقدار مطمئنی از ید رادیواکتیو (رادیو ید) را می بلعید. طی چند ساعت، غده تیروئید ید را جذب می کند. ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما از دستگاه خاصی برای اندازه گیری میزان تشعشع در غده استفاده می کند. نواحی با رادیواکتیویته کمتر به آزمایش بیشتری برای تایید وجود سرطان نیاز دارند.

اسکن تصویربرداری: تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI)، توموگرافی کامپیوتری (CT) و توموگرافی انتشار پوزیترون (PET) می‌تواند سرطان تیروئید و گسترش سرطان را تشخیص دهد.

انواع سرطان تیروئید

محققان چهار نوع اصلی را شناسایی کرده اند:

  • سرطان پاپیلاری تیروئید اگر سرطان تیروئید دارید، احتمالاً به این نوع مبتلا هستید. این در 80 درصد از تمام موارد سرطان تیروئید یافت می شود. تمایل به رشد آهسته دارد، اما اغلب به غدد لنفاوی گردن شما گسترش می یابد. با این حال، شانس خوبی برای بهبودی کامل دارید.
  • سرطان تیروئید فولیکولی بین 10 تا 15 درصد از کل سرطان های تیروئید در ایالات متحده را تشکیل می دهد. این می تواند به غدد لنفاوی شما گسترش یابد و همچنین به احتمال زیاد در رگ های خونی شما پخش می شود.
  • سرطان مدولاری در حدود 4 درصد از کل موارد سرطان تیروئید یافت می شود. به احتمال زیاد در مراحل اولیه یافت می شود زیرا هورمونی به نام کلسی تونین تولید می کند که پزشکان در نتایج آزمایش خون مراقب آن هستند.
  • سرطان تیروئید آناپلاستیک می تواند شدیدترین نوع باشد، زیرا در سایر قسمت های بدن تهاجمی است. این نادر است و درمان آن سخت ترین است.
علائم تیرویید

اگر سرطان تیروئید دارید، احتمالاً در مراحل اولیه هیچ نشانه ای از آن را مشاهده نکرده اید. این به این دلیل است که در ابتدا علائم بسیار کمی وجود دارد. اما همانطور که رشد می کند، می توانید متوجه یکی از مشکلات زیر شوید:

  • درد گردن، گلو
  • توده در گردن شما
  • مشکل در بلع
  • تغییرات صدا، گرفتگی صدا
  • سرفه

دلیل روشنی وجود ندارد که چرا اکثر افراد به سرطان تیروئید مبتلا می شوند. با این حال، موارد خاصی وجود دارد که می تواند شانس شما را برای دریافت آن افزایش دهد.

سندرم های ژنتیکی ارثی برخی از بیماری ها، از جمله سرطان، از دی ان ای است که از والدین خود دریافت می کنید. به عنوان مثال، در 2 مورد از 10 مورد سرطان مدولاری تیروئید، سرطان نتیجه یک ژن غیر طبیعی است که شما به ارث برده اید.

کمبود ید اگر مقدار زیادی از این عنصر شیمیایی را در رژیم غذایی خود دریافت نکنید، ممکن است در خطر ابتلا به انواع خاصی از سرطان تیروئید باشید. این در ایالات متحده نادر است زیرا ید به نمک و سایر غذاها اضافه می شود.

قرارگیری در معرض تشعشع. اگر سر یا گردن شما در دوران کودکی در معرض پرتودرمانی قرار گرفته است.

سرطان تیروئید در زنان بیشتر از مردان است. زنان در دهه 40 و 50 سالگی به سرطان تیروئید مبتلا می شوند، در حالی که مردانی که به آن مبتلا می شوند معمولاً در دهه 60 یا 70 زندگی خود هستند.

سرطان تیروئید فولیکولی در سفیدپوستان بیشتر از سیاه پوستان و در زنان بیشتر از مردان اتفاق می افتد.

اگر جوان تر باشید، همچنان می توانید به سرطان تیروئید مبتلا شوید. به عنوان مثال، سرطان پاپیلاری تیروئید، اغلب در افراد بین 30 تا 50 سال رخ می دهد.

درمان سرطان تیرویید

سرطان تیروئید معمولاً بسیار قابل درمان است، حتی اگر مرحله پیشرفته‌تری از آن داشته باشید. این به این دلیل است که درمان‌های مؤثری وجود دارد که به شما شانس زیادی برای بهبودی کامل می‌دهد. و جراحی، در صورت نیاز، گاهی اوقات می تواند آن را درمان کند.

درمان سرطان تیروئید به اندازه تومور و گسترش سرطان بستگی دارد. درمان ها عبارتند از:

جراحی: جراحی رایج ترین درمان سرطان تیروئید است. بسته به اندازه و محل تومور، جراح شما ممکن است بخشی از غده تیروئید (لوبکتومی) یا تمام غده (تیروئیدکتومی) را بردارد. جراح شما همچنین گره های لنفاوی مجاور را که در آن سلول های سرطانی پخش شده اند، برمی دارد.

درمان با ید رادیواکتیو: با درمان با ید رادیواکتیو، قرص یا مایعی را می بلعید که حاوی دوز بالاتری از ید رادیواکتیو نسبت به آنچه در اسکن تشخیصی ید رادیواکتیو استفاده می شود. ید رادیویی غده تیروئید بیمار را به همراه سلول های سرطانی کوچک می کند و از بین می برد. نگران نباشید - این درمان بسیار ایمن است. غده تیروئید شما تقریباً تمام ید رادیواکتیو را جذب می کند. بقیه بدن شما حداقل در معرض اشعه قرار دارد.

پرتودرمانی: پرتودرمانی سلول های سرطانی را از بین می برد و از رشد آنها جلوگیری می کند. پرتودرمانی خارجی از دستگاهی برای رساندن پرتوهای قوی انرژی به طور مستقیم به محل تومور استفاده می کند. پرتودرمانی داخلی (براکی تراپی) شامل قرار دادن دانه های رادیواکتیو در داخل یا اطراف تومور است.

شیمی درمانی: داروهای شیمی درمانی داخل وریدی یا خوراکی سلول های سرطانی را می کشند و رشد سرطان را متوقف می کنند. تعداد بسیار کمی از بیماران مبتلا به سرطان تیروئید به شیمی درمانی نیاز خواهند داشت.

هورمون درمانی: این درمان از ترشح هورمون هایی که می توانند باعث گسترش یا عود سرطان شوند، جلوگیری می کند.

دریافت تشخیص سرطان، صرف نظر از نوع آن، ناراحت کننده است. خوشبختانه، اکثر سرطان های تیروئید به خوبی به درمان پاسخ می دهند.پزشک شما می تواند بهترین گزینه درمانی برای نوع سرطان تیروئید شما را اعمال کند. پس از درمان، ممکن است نیاز به مصرف هورمون های تیروئید مصنوعی برای مادام العمر داشته باشید. این هورمون ها از عملکردهای حیاتی بدن پشتیبانی می کنند. آنها معمولاً عوارض جانبی قابل توجهی ایجاد نمی کنند، اما برای نظارت بر سلامت خود معاینات منظمی خواهید داشت.

دکتر ستایش از اولین های طب اورژانس بودند که بعد از گذارندن یک دوره تکمیلی در امریکا به همراه ده نفر از همکاران خود طب اورژانس را در دانشگاه علوم پزشکی ایران پایه گذاری نمودند. علاوه بر این دکتر ستایش دارای بیش از 15 سال تجربه در زمینه جراحی های لاپاراسکوپی و فلوشیپ  جراحی عروق می باشند، و یکی از بهترین ها در حرفه خود بوده که از نتایج آن می توان به تعداد بسیار زیادی از عمل های موفق ایشان اشاره کرد.

 

 منبع: https://drsetayesh.com/

 

 

 



:: برچسب‌ها: عوارض جراحی تیروئید , روش های جراحی تیروئید , جراحی غده تیروئید بدخیم , انواع سرطان تیروئید , علائم تیرویید , دکتر علی ستایش ,
:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 27 بهمن 1400 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

پروتز پستان

پروتز سینه یک سینه مصنوعی است که برای تکرار اندازه، شکل، احساس و وزن سینه‌های فرد پس از ماستکتومی جزئی، کامل یا دوبل طراحی شده است. تولیدکنندگان اغلب از ژل سیلیکونی یا مواد مشابه استفاده می کنند که نرم است و حسی مشابه سینه های طبیعی ایجاد می کند. بازسازی سینه یک روش جراحی است که شکل پستان را پس از ماستکتومی بازیابی می‌کند - جراحی که سینه شما را برای درمان یا پیشگیری از سرطان سینه خارج می‌کند. یکی از انواع بازسازی سینه از پروتز سینه استفاده می کند - دستگاه های سیلیکونی پر شده با ژل سیلیکون یا آب نمک (سالین) - برای تغییر شکل سینه های شما. بازسازی سینه با ایمپلنت سینه یک عمل پیچیده است که توسط جراح پلاستیک انجام می شود. فرآیند بازسازی سینه می تواند در زمان ماستکتومی شما (بازسازی فوری) شروع شود یا بعدا انجام شود (بازسازی با تاخیر). فرآیند بازسازی سینه معمولاً به دو یا چند عمل نیاز دارد. همچنین می‌توانید در طی دو تا سه ماه پس از جراحی اولیه، چندین جلسه ملاقات داشته باشید تا پوست قفسه سینه خود را برای آماده شدن برای ایمپلنت گسترش دهید. بازسازی سینه ظاهر و احساس دقیق سینه طبیعی شما را دوباره ایجاد نمی کند. با این حال، کانتور سینه جدید شما ممکن است حالتی شبیه به آنچه قبل از ماستکتومی داشتید را بازگرداند.

خطرات پروتز سینه

بازسازی سینه با ایمپلنت سینه ممکن است عوارضی را به همراه داشته باشد از جمله:

  • سینه هایی که از نظر اندازه یا ظاهر با یکدیگر مطابقت ندارند (عدم تقارن)
  • درد سینه
  • پارگی یا کاهش تورم ایمپلنت
  • بهبود ضعیف برش ها
  • افزایش خطر جراحی سینه در آینده برای جایگزینی یا برداشتن ایمپلنت سینه
  • تغییر در احساس سینه
  • عفونت
  • خون ریزی
  • بافت اسکار که ایمپلنت و بافت سینه را تشکیل می دهد و به شکلی سخت و غیرطبیعی فشرده می کند (انقباض کپسولی)
  • خطرات مرتبط با بیهوشی

خطر بسیار کم، اما افزایش یافته سرطان سیستم ایمنی نادر به نام لنفوم سلول بزرگ آناپلاستیک (ALCL) که با ایمپلنت های بافت سینه مرتبط است، اگرچه تحقیقات بیشتری برای درک رابطه بین ALCL و ایمپلنت سینه مورد نیاز است. اصلاح هر یک از این عوارض ممکن است به جراحی اضافی نیاز داشته باشد.

ایمپلنت های پستان

ایمپلنت سینه یک پوسته سیلیکونی گرد یا قطره ای شکل است که با آب نمک (سالین) یا ژل سیلیکون پر شده است. زمانی که به دلیل نگرانی های ایمنی محدود شد، کاشت ژل سیلیکون اکنون ایمن در نظر گرفته می شود. یک جراح پلاستیک ایمپلنت را پشت یا جلوی عضله قفسه سینه (عضله سینه ای) قرار می دهد. ایمپلنت هایی که در جلوی عضله قرار می گیرند با استفاده از یک بافت مخصوص به نام ماتریکس پوستی بدون سلول در جای خود نگه داشته می شوند. با گذشت زمان، بدن شما این بافت را با کلاژن جایگزین می کند. برخی از خانم ها می توانند ایمپلنت دائمی سینه را در زمان ماستکتومی (بازسازی مستقیم به ایمپلنت) قرار دهند. با این حال، بسیاری از زنان نیاز به یک فرآیند دو مرحله‌ای دارند و قبل از قرار دادن ایمپلنت دائمی، از یک گسترش دهنده بافت استفاده می‌کنند. انبساط بافت فرآیندی است که پوست باقیمانده قفسه سینه و بافت‌های نرم شما را کشیده تا فضایی برای کاشت سینه ایجاد شود. جراح شما در زمان ماستکتومی یک منبسط کننده بافت بالون مانند زیر یا روی عضله سینه شما قرار می دهد. در طی چند ماه آینده، از طریق یک دریچه کوچک زیر پوست، پزشک یا پرستار شما از یک سوزن برای تزریق نمک به دریچه استفاده می‌کند و بالون را طی مراحل پر می‌کند. این روند تدریجی به پوست اجازه می دهد تا در طول زمان کشیده شود. شما هر یا دو هفته یکبار برای تزریق سالین به پزشک مراجعه خواهید کرد. با بزرگ شدن ایمپلنت ممکن است کمی ناراحتی یا فشار را تجربه کنید. نوع جدیدی از گسترش دهنده بافت از دی اکسید کربن استفاده می کند. این منبسط کننده کنترل از راه دور گاز را از یک مخزن داخلی آزاد می کند. در مقایسه با انبساط با استفاده از نمک، انبساط تدریجی با استفاده از دی اکسید کربن ممکن است میزان ناراحتی شما را کاهش دهد. پس از اینکه بافت به اندازه کافی منبسط شد، جراح شما جراحی دوم را برای برداشتن گشادکننده بافت و جایگزینی آن با یک ایمپلنت دائمی انجام می دهد که در همان محل گسترش دهنده بافت قرار می گیرد.

نتایج پروتز سینه

هنگام پیش بینی نتیجه جراحی، انتظارات خود را واقع بینانه نگه دارید. جراحی بازسازی سینه مزایای زیادی دارد، اما باعث نمی شود دقیقاً مانند قبل از ماستکتومی به نظر برسید. بازسازی سینه چه کارهایی می تواند انجام دهد:

یک کانتور سینه به شما بدهد.

تقارن بهتری برای سینه های خود ایجاد کنید تا زیر لباس یا لباس شنا شبیه به هم به نظر برسند.

به شما کمک می کند از نیاز به فرم (پروتز خارجی) در داخل سوتین خود اجتناب کنید.

بازسازی سینه چه کاری ممکن است انجام دهد:

  • عزت نفس و تصویر بدن خود را بهبود بخشید.
  • یادآوری های فیزیکی بیماری خود را تا حدی پاک کنید.
  • برای تصحیح مشکلات ترمیمی به جراحی اضافی نیاز دارید.
  • شما را دقیقاً مانند قبل می کند.
  • به سینه بازسازی شده خود همان حسی را می دهد که سینه طبیعی خود را دارد.
هزینه پروتز پستان

هزینه انجام پروتز پستان متغیر است و بسته به انجام کار و افراد متفاوت است. برای اطلاع بیشتر از “قیمت پروتز سینه” روی لینک کلیک کنید. گفتگو با پزشک می تواند بهترین نتیجه را برای افراد رقم بزند.

تاثیر بیمه در هزینه پروتز

پروتز پستان یک عمل زیبایی محسوب می شود و شامل بیمه نمی شود، اما به بسته به نوع جراح، کلینیک و بیمارستان هزینه ها متغیر است.

 دکتر یداله مهدیانی با مدرک فوق تخصص جراح پلاستیک و ترمیمی فارغ التحصیل از دانشگاه تهران به همراه سابقه کار در بیمارستان های آموزشی و درمانی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیش از سال ها تجربه و عمل های موفق برای انجام جراحی های زیبایی و ترمیمی در این مرکز حاضر می باشند.

 

منبع: https://drmahdiani.com/

 



:: برچسب‌ها: خطرات پروتز سینه , ایمپلنت های پستان , نتایج پروتز سینه , هزینه پروتز پستان , دکتر مهدیانی , فوق تخصص جراح پلاستیک ,
:: بازدید از این مطلب : 394
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 6 بهمن 1400 | نظرات ()