نوشته شده توسط : دکتر ستایش

زاویه سازی فک و چانه


افزایش سن اثرات زیادی بر بدن دارد و علائم مختلفی دارد. برای مثال تغییر شکل چانه و فک نشانه پیری است. با افزایش سن و در پی روند پیری پوست، شکل بدن، فک و بافت چانه به دلیل کاهش چربی و ضعف عضلانی تغییر می کند. 

اولین علائم تغییر شکل فک و چانه معمولا در دهه 30 سالگی دیده می شود و حتی برخی افراد این علائم را قبل از 30 سالگی مشاهده می کنند.

تزریق چربی برای زاویه دار کردن فک و چانه روش بسیار خوبی است که در این زمینه بسیار مورد توجه قرار گرفته است. در این روش فرآیند زاویه‌دهی به گونه‌ای انجام می‌شود که فک صورت جذاب تر دیده می‌شود و استخوان‌های فک پایین به سمت گوش ادامه می‌یابند.

در روش تزریق چربی، می توان خطوط اطراف صورت را برای زاویه دار شدن بیشتر دراز کرد تا فک شبیه شماره هفت شود.

برای زاویه سازی فک و چانه، مقدار کمی از چربی شکم یا بافت ران فرد با استفاده از تزریق چربی استفاده می شود و به عنوان کانول حفره ای تزریق می شود.

استفاده از روش تزریق چربی برای زاویه دهی فک و چانه، دوره نقاهت کوتاهی در حدود یک هفته دارد و پس از گذشت نزدیک به 6 ماه، تمامی نتایج درمان را مشاهده خواهید کرد.

فیلر خط فک یک عمل زیبایی غیرجراحی است که به ناحیه فک شما ظاهری مشخص‌تر می‌دهد. پزشک شما مواد بی خطری به نام فیلر را در زیر پوست شما تزریق می کند. فیلر پوست شما را حجیم می کند. پوستی صاف تری خواهید داشت که جوان تر به نظر می رسد. 

این عمل حدود 45 دقیقه تا یک ساعت طول می کشد و معمولا با استفاده از بی حسی موضعی انجام می شود. به زودی می توانید به زندگی عادی بازگردید و به فعالیت های روزانه خود ادامه دهید.

بهترین زاویه فک چیست؟

 

بهترین زاویه فک حدود 120-130 درجه است. روش ها و زوایای مختلفی برای اندازه گیری فک وجود دارد. رایج ترین زاویه گونیا است. بهترین زاویه فک (زاویه گونیا) حدود 120-130 درجه است.

بهترین شیب فک، همراستایی با خطی از کنتوس جانبی چشم تا آلار بینی (یا در فاصله 15 درجه از این خط) است.

ماندگاری پرکننده های فک چقدر است؟

 

نتایج فیلر فک بلافاصله قابل مشاهده است. نتایج فردی متفاوت است، اما برای بسیاری از کاربران، پرکننده اسید هیالورونیک ممکن است تا 2 سال دوام بیاورد. هیدروکسی لاپاتیت کلسیم ممکن است تا 15 ماه دوام بیاورد. 

مهم نیست که از کدام نوع استفاده می کنید، ممکن است در عرض 9 تا 12 ماه شاهد کاهش نتایج باشید، به خصوص اگر تزریق های تجدید کننده به طور مداوم انجام نشوند.

شما می توانید با موارد زیر به حفظ عمر پرکننده فک کمک کنید:

  • اجتناب از اشعه ماوراء بنفش و محافظت از پوست در برابر نور خورشید با استفاده از کرم ضد آفتاب
  • به طور مرتب پوست خود را مرطوب کنید
  • با نوشیدن آب زیاد پوست خود را هیدراته نگه دارید.
  • خوردن یک رژیم غذایی سالم
  • کاهش استرس

عوارض جانبی یا عوارض ناشی از زاويه سازي فک که باید از آن آگاه باشید!

عوارض جانبی رایج پرکننده فک عبارتند از:

  • ناراحتی موقت
  • تورم
  • سرخی
  • خارش
  • فوران آکنه

عوارض جانبی کمتر رایج می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • عفونت
  • تشکیل ندول پوستی
  • واکنش التهابی پوست (گرانولوم)
  • توده های پوستی

عوارض شدید ناشی از پرکننده های پوستی غیر معمول است. پرکننده فک یک روش غیر دائمی برای تغییر ایمن ظاهر خط فک، چانه و کل صورت شما است. معمولاً برای به دست آوردن نتایج ظریف استفاده می شود.

اما حتی یک تغییر کوچک در تعریف فک یا حجم چانه می تواند تأثیرات قابل توجهی بر ظاهر کل صورت شما داشته باشد. مهم است که اهداف خود را برای این روش ارزیابی کنید و یک مشاوره با یک پزشک دارای مجوز و با تجربه برای بحث در مورد آنها برنامه ریزی کنید.

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند. ایشان پس از پایان تحصیلات خود در رشته پزشکی دانشگاه شیراز و گذراندن دوره های پوست و مو و زیبایی و اخذ سرتیفیکیت متعدد از شرکتها و مراکز آموزشی معتبر در زمینه انواع لیزر و جراحیهای سرپایی و تزریقات زیبایی آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشند.

اطلاعات تماس


تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: دکتر آرميتا آقا پور , متخصص پوست و مو , زيبايي و جوانسازي پوست , روش های زاویه سازی فک , ماندگاری زاویه سازی فک ,
:: بازدید از این مطلب : 235
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 23 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بهترین روش درمان تنگی مجاری ادرار کدام است؟


تنگی مجرای ادرار باریک شدن مجرای ادرار است. این باریک شدن، تخلیه ادرار را دشوار می کند. تنگی ممکن است مادرزادی باشد (در بدو تولد وجود داشته باشد) یا در نتیجه التهاب، آسیب، بیماری یا جراحی قبلی باشد. مجرای ادرار لوله نازکی است که ادرار را از مثانه به خارج از بدن می برد. تنگی مجرای ادرار زمانی است که باریک شدن از بافت اسکار در مجرای ادرار رخ می دهد. تنگی مجرای ادرار می تواند توانایی دفع ادرار را مختل کند و باعث شود ادرار در مجرای ادراری عقب بیفتد. این می تواند منجر به آسیب کلیه شود.

علل تنگي مجاري ادرار (urethral stricture)

 

دستکاری مجرای ادرار یکی از شایع ترین علل تنگی مجرای ادرار است. دستکاری مجرای ادرار می تواند شامل موارد زیر باشد:

  • سابقه براکی تراپی پروستات، نوعی درمان سرطان
  • سابقه پروستاتکتومی
  • آسیب ناشی از کاتتر مجرای ادراری ساکن
  • اصلاح هیپوسپادیاس

(هیپوسپادیاس یک ناهنجاری مادرزادی است که در آن منفذ مجرای ادرار به جای نوک آلت از قسمت زیرین آلت تناسلی خارج می شود).

تخمین زده می شود که 45 درصد از تنگی های مجرای ادرار به دلیل دستکاری مجرای ادرار برای درمان رخ می دهد، در حالی که 30 درصد به دلایل ناشناخته است. 20 درصد دیگر به دلیل عفونت های باکتریایی است که باعث التهاب در مجرای ادرار می شود.

علائم تنگی مجاری ادرار

 

علائم تنگی مجرای ادرار عبارتند از:

  • احساس می کنید که مثانه بعد از ادرار کردن خالی نیست.
  • عفونت های مکرر دستگاه ادراری (UTIs)
  • افزایش تکرر ادرار
  • از دست دادن کنترل مثانه
  • درد هنگام ادرار کردن
  • تورم آلت تناسلی یا ساختارهای اطراف آن
  • بیشتر از حد معمول طول می کشد تا ادرار کنید.
  • احساس فوریت ادرار

بدون درمان تنگی مجرای ادرار می تواند عوارض شدید مرتبط با سیستم ادراری، مانند عفونت کلیه و سنگ کلیه ایجاد کند.

تفاوت تنگی مجاری ادرار در مردان و زنان

 

تنگی مجرای ادرار در بین مردان بسیار شایع تر از زنان است. مجرای ادرار مردان بسیار طولانی تر از مجرای ادرار در زنان است، بنابراین بیشتر در معرض آسیب است که می تواند منجر به تنگی شود.

انواع تنگی مجاری ادرار در مردان

 

متخصصان مراقبت های بهداشتی معمولا تنگی مجرای ادرار را بر اساس محل وقوع آنها در مجرای ادرار مردانه طبقه بندی می کنند.

تنگی مجرای ادرار خلفی: مجرای ادرار خلفی حدود 1 تا 2 اینچ طول دارد و از دهانه مثانه به قسمتی از مجرای ادرار از طریق پروستات و عضلات کف لگن عبور می کند. تنگی های خلفی بیشتر به دلیل آسیب به لگن مانند شکستگی لگن است.

تنگی مجرای ادرار قدامی: مجرای ادرار قدامی قسمتی در پایین دست از بخش خلفی است که 9 تا 10 اینچ آخر مجرای ادرار مرد را شامل می شود. شایع‌ترین علل تنگی مجرای ادراری قدامی عبارتند از: داشتن سابقه کاتتریزاسیون ادراری، آسیب دیدگی استرادل یا تجربه ضربه مستقیم به آلت تناسلی.
پزشک از آزمایش‌های تشخیصی برای تعیین نوع تنگی در مردان استفاده می‌کند.

درمان تنگی مجرای ادرار

 

درمان تنگی مجرای ادرار به محل وقوع، علائمی که ایجاد می‌کنند و سلامت کلی فرد بستگی دارد. اگر فردی علائم قابل توجهی نداشته باشد، پزشک ممکن است منتظر بماند تا علايم بهبودی را ببيند. اگر فردی احتباس ادرار قابل توجهی داشته باشد، پزشک ممکن است قرار دادن یک کاتتر مخصوص به نام سوپراپوبیک را توصیه کند.

اکثر بیماران پس از عمل تنگی مجرای ادرار نسبتاً سریع بهبود پیدا می کنند، اما تورم ناشی از عمل جراحی باز تنگی مجرای ادرار ممکن است هفته ها طول بکشد تا به طور کامل بهبود یابد. به طور کلی توصیه می شود تا زمانی که سوند برداشته شود، فعالیت نوزاد یا کودک خود را به نیازهای اولیه محدود نمایید. درد کودک باید در هفته اول پس از جراحی تنگی مجرای ادرار بهبود پیدا کند.

بهترین جراح تنگی مجرای ادرار، متخصصی است که در زمینه درمان بیماری های تناسلی یا دستگاه ادرای کودکان و نوزادان تجربه کافی را کسب کرده و نمونه جراحی های تنگی نوک ادرار موفقیت آمیز را در کارنامه حرفه ای خود ثبت کرده باشد.

دکتر بهار اشجعی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دارای بورد تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان است که به پشتوانه سال ها تجربه و جراحی های موفقیت آمیز تنگی مجاری ادرار(مجاری بولبار)، به عنوان یکی از بهترین جراحان درمان تنگی مجرای ادرار در ایران شناخته می شود.

راه های ارتباط با ما


مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ شماره ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن:

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸


۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان , دکتر بهار اشجعی , urethral stricture , مهمترین علائم تنگی مجاری ادرار در کودکان , ,
:: بازدید از این مطلب : 247
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 21 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جدید ترین روش درمانی برای بیماران قلبی

جراحان انستیتوی سلامت قلب و عروق اورلاندو از فناوری کمک رباتیک برای جراحی قلب استفاده می کنند و به تخصص های جراحی رباتیک در مرکز جراحی رباتیک پیشرفته سلامت اورلاندو می افزایند. جراحان قلب و عروق در موسسه قلب و عروق اورلاندو در حال انجام عمل جراحی قلب با استفاده از فناوری رباتیک هستند. برنامه جراحی قلب رباتیک در حال حاضر تنها برنامه در نوع خود در اورلاندو است که جراحی با کمک رباتیک را برای بیماری های ساختاری و دریچه ای ارائه می دهد.

جراحان قلب با استفاده از تکنیک‌های جراحی به کمک رباتیک از برش‌های بسیار کوچک برای ترمیم قلب استفاده می‌کنند که به معنای درد کمتر، عوارض کمتر، بهبودی سريع تر و رضایت بیشتر بیماران است. طول برش متفاوت است اما می تواند به کوچکی 3/8 اینچ تا 1 اینچ باشد. برش با جراحی سنتی قلب، که برای دسترسی به قلب نیاز به برش از طریق جناغ دارد، می تواند به 7 تا 10 اینچ برسد.

جراحی به کمک رباتیک همچنین مزایایی را برای جراحان فراهم می کند، از جمله تجسم سه بعدی در طول عمل، دسترسی بهتر به ساختارهای آناتومیک و محیط ارگونومیک را مهيا مي کند. این منجر به بهبود نتایج بیمار، انتقال خون کمتر، عفونت و عوارض کمتر می شود. بیماری دریچه میترال زمانی اتفاق می‌افتد که یک یا چند دریچه از چهار دریچه قلب به درستی کار نمی‌کنند تا جریان خون در جهت درست از طریق قلب به بقیه بدن شما جریان یابد.

دو نوع شایع بیماری دریچه میترال نارسایی و تنگی است. رگورژیتاسیون زمانی اتفاق می افتد که لت های دریچه محکم بسته نمی شوند. تنگی زمانی است که لت های دریچه سخت یا به هم می چسبند. اورلاندو هلث مفتخر است که راه اندازی این برنامه پیشرفته قلب روباتیک را اعلام کند و تعهد ما را به ارائه آخرین فناوری و پیشرفت های پزشکی به بیماران عزیز نشان دهد.

جراح قلب به چه کسی گفته می شود؟

جراح قلب جراحی است که در جراحی قلب، دریچه‌ها و ساختارهای آن و رگ‌ها و شریان‌های مهم نزدیک آن تخصص دارد. جراحان عمومی قلب بر روی تمام اندام های فوقانی شکم از جمله ریه ها، مری و قلب تمرکز می کنند. جراحان قلب فقط با قلب کار می کنند. نام دیگر جراح قلب جراح قلب و عروق است.

علاوه بر این، جراح مادرزادی قلب، جراح قلب است که در جراحی برای نقایص مادرزادی قلب تخصص دارد، به این معنی که این نقص از بدو تولد وجود دارد. این جراحی ها معمولاً برای نوزادان و کودکان، اما گاهی اوقات بزرگسالان نیز انجام می شود.

جراحان قلب، متخصص قلب، یا پزشکانی نیستند که در تشخیص و درمان بیماری قلبی تخصص داشته باشند. متخصصان قلب معمولاً در صورت نیاز افراد را به جراح قلب ارجاع می دهند، زیرا اکثر متخصصان قلب خودشان جراحی قلب را انجام نمی دهند. آنها به طور کلی آزمایش های تشخیصی را انجام می دهند و به افراد در مدیریت بیماری های مزمن قلبی کمک می کنند.

آنها ممکن است اقدامات جراحی جزئی تری مانند قرار دادن استنت برای باز نگه داشتن عروق انجام دهند. جراح قلب وضعیت شما را مستقیماً پس از جراحی کنترل می کند. با این حال، هنگامی که در خانه بهبود یافتید، معمولاً تحت مراقبت متخصص قلب خود قرار می گیرید.

بهترین جراح قلب کیست؟

با همه ی این اوصاف و این مسائلی که مطرح شد می توان از دکتر رامین بقایی به عنوان یک جراح قلب خیلی خوب و توانمند نام برد. ایشان فوق تخصص جراحی قلب و عروق بوده و همچنین یکی از پایه گذاران دوره تکمیلی فلوشیپ جراحی بیماری مادرزادی قلبی هستند. ایشان علاوه بر اینکه عضو هیئت علمی دانشگاه هستند، عضو هیئت بورد جراحی قلب هم می باشند.

تماس با ما


نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

 منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , بهترین جراح قلب کیست؟ , بهترین جراح قلب و عروق در تهران , جدید ترین روش درمانی برای بیماران قلبی ,
:: بازدید از این مطلب : 215
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 20 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراح تخصصی قلب کودکان به چه کسی گفته می شود؟

بیماری قلبی در کودکان می تواند ناشی از عوامل مختلفی از جمله عفونت های ویروسی و ناهنجاری های کروموزومی باشد. اغلب، بیماری قلبی به عنوان عارضه سایر بیماری ها یا شرایط پزشکی ایجاد می شود. هنگامی که مشکل کودک شما تشخیص داده شد، گام بعدی درمان آن است. برای برخی از کودکان، هیچ مداخله فوری لازم نخواهد بود. برای برخی دیگر، درمان دارویی یا جراحی ممکن است توصیه شود.


برای برخی از بیماری ها و ناهنجاری های قلبی، بهترین راه درمان جراحی است. روش های جراحی قلب به طور کلی به عنوان قلب بسته یا قلب باز طبقه بندی می شوند. کاشت پیس میکر نیز یک روش جراحی جزئی در نظر گرفته می شود.

جراح قلب و عروق کودکان در تهران 

 

جراحان قلب کودکان نقایص پیچیده مادرزادی قلب را در نوزادان، کودکان و نوجوانان و همچنین بزرگسالان درمان می کنند. نقایص مادرزادی قلب با انواع بیماری های قلبی که در بین بزرگسالان رایج است بسیار متفاوت است. ترمیم قلب در بدن های کوچک یک چالش اضافی است. جراحان قلب کودکان مهارت‌های ویژه‌ای دارند تا حتی برای کم سن ترین و کوچک‌ترین بیمارانی که نیاز به جراحی قلب دارند، ایمن‌ترین مراقبت‌ها را ارائه دهند.


جراح قلب و عروق کودکان، نوزادان، کودکان و نوجوانان مبتلا به بیماری های قلبی یا ریوی جدی را که نیاز به روش های جراحی دارند، درمان می کند. این جراحان آموزش های تخصصی در زمینه ارائه مراقبت های پزشکی برای کودکانی که ممکن است با اختلالات مادرزادی متولد شوند یا با افزایش سن دچار مشکلاتی شوند، را دارند.

اگر کودک شما برای ترمیم مشکل قلبی نیاز به جراحی دارد، متخصص جراح قلب کودکان دانش و تجربه لازم برای درمان کودک شما را دارد. جراحان قلب کودکان مراقبت‌های ویژه‌ای را برای رفع مشکلات قلبی مادرزادی (موجود در بدو تولد) و اکتسابی برای کودکان و نوزادان را ارائه می‌دهند.

جراحان قلب کودکان چه نوع درمان هایی را ارائه می دهند؟

 

جراحان قلب اطفال عموماً جراحی های ذکر شده را انجام می دهند:

  • اصلاح شرایطی مانند سوراخ های بین حفره های قلب، مشکلات دریچه و عروق خونی غیر طبیعی
  • ترمیم آسیب به قلب
  • اصلاح سایر نقایص مادرزادی و اکتسابی قلبی
  • پیوند قلب، ریه و قلب/ریه

کودکان مانند بزرگسالان نیستند. آنها همیشه نمی توانند بگویند چه چیزی آنها را آزار می دهد. آنها همیشه نمی توانند به سوالات پزشکی پاسخ دهند و همیشه نمی توانند در طول معاینه پزشکی صبور باشند و همکاری کنند. نوزادان و کودکانی که نیاز به جراحی قلب دارند باید توسط تیمی از متخصصان آموزش دیده در مکانی که برای رفع نیازهای آنها طراحی شده است، مراقبت شوند.

نقایص مادرزادی ناهنجاری هایی در تشکیل قلب و/یا رگ های خونی اصلی آن هستند. این نقایص در هنگام تولد در هشت نوزاد از هر 1000 نوزاد وجود دارد، اما ممکن است برای سال‌های زیادی شناسایی نشود. ناهنجاری‌ها از نقص‌های ساده، مانند سوراخ کوچک در دیوار بین دو حفره قلب، تا مشکلات پیچیده‌تر را شامل می‌شود. در اینجا لیستی از نقایص مادرزادی قلبی شایع است:

  • تنگی دریچه آئورت (AVS)
  • نقص سپتوم دهلیزی (ASD)
  • کوآرکتاسیون آئورت (CoA)
  • نقص کامل کانال دهلیزی بطنی (CAVC)
  • d-انتقال عروق بزرگ
  • ناهنجاری ابشتاین
  • سندرم هیپوپلاستیک قلب چپ
  • I-انتقال شریان های بزرگ
  • مجرای شریانی ثبت شده (PDA)
  • آترزی ریوی
  • تنگی دریچه ریوی
  • نقص بطن منفرد
  • تترالوژی فالوت
  • اتصال غیرعادی کامل وریدی ریوی (TAPVC)
  • آترزی سه لتی
  • تنه شریانی
  • نقص دیواره بین بطنی (VSD)

انتخاب بهترین جراح قلب کودکان

شاید برای بسیاری از والدین سوال باشد که چطور باید یه دکتر مناسب برای کودک خود انتخاب کنند. انتخاب بهترین جراح تخصصی قلب کودکان یکی از مهم ترین دغدغه های والدین محسوب می شود و لازم است تا حتما با آگاهی صورت بگیرد. دکتر رامین بقایی با سال ها تجربه در این زمینه می تواند یک انتخاب مناسب باشد. قطعا والدین کودک با تکیه بر تجربیات و دانش یک پزشک متخصص می توانند با اطمینان خاطر بیشتری در مسیر بهبود کودک خود گام بردارند. دکتر بقایی با معاینات و با استفاده از آزمایشات در صورت لزوم به شما در روند بهبودی کودکتان کمک خواهند نمود. به همین دلیل دکتر بقایی می توانند یکی از بهترین انتخاب ها برای جراحی قلب کودکان باشند.

تماس با ما


نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: بهترین جراح قلب کودکان , بیماری های قلبی اطفال , تشخیص بیماری های قلبی جنین و کودک , فوق تخصص قلب اطفال و جنین , فوق تخصص جراحی قلب نوزادان , فوق تخصص جراحی قلب و عروق ,
:: بازدید از این مطلب : 225
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 9 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

درمان فتق کشاله ران (Inguinal hernia)


فتق یک بیماری شایع است که نیاز به مراقبت پزشکی به موقع دارد. اینها برخی از علائم و نشانه های فتق است که نباید نادیده گرفت. فتق زمانی رخ می دهد که نقصی در فاسیای دیواره شکم و عضلات وجود داشته باشد که از طریق آن محتویات داخلی بدن مانند روده کوچک و بزرگ، معده، مثانه یا سایر اندام ها بیرون زده است. هم در مردان و هم در زنان دیده می شود.

فتق کشاله ران لزوما خطرناک نیست. با این حال، به خودی خود بهبود نمی یابد و می تواند منجر به عوارض تهدید کننده زندگی شود. پزشک شما احتمالاً جراحی را برای رفع فتق اینگوینال که دردناک یا بزرگ شده است توصیه می کند. ترمیم فتق کشاله ران یک روش جراحی رایج است.

عوامل خطری که منجر به فتق می شوند عبارتند از سن، بارداری، آسیب شکمی به دلیل آسیب، سابقه خانوادگی، یبوست، بلند کردن وزنه های سنگین، سرفه های مکرر و حتی افزایش وزن ناگهانی. پزشک علت فتق شما را مشخص می کند و درمان مناسب را به شما پیشنهاد می کند.

علائم و نشانه‌های فتق

 

علائم و نشانه‌های فتق عبارتند از تورم یا برآمدگی در کشاله ران یا کیسه بیضه (یعنی کیسه حاوی بیضه)، درد هنگام بلند کردن اجسام، احساس پری و حتی انسداد روده. شما به هیچ وجه نباید این علائم را ساده بگیرید.

تشخیص فتق کشاله ران

 

کارشناس سلامت یک معاینه فیزیکی برای تایید تشخیص فتق انجام می دهد. بنابراین، شما باید فقط دستورالعمل های ارائه شده توسط پزشک را دنبال کنید. این وضعیت اگر به درستی با آن مقابله نشود، می تواند زمان سختی را برای شما رقم بزند.

فتق درمان نشده می تواند باعث انسداد روده، حبس یا خفه شدن شود و انجام فعالیت های دنیای واقعی را به راحتی برای شما دشوار کند. علاوه بر این، فرد باید به هر تغییری که در بدن رخ می دهد توجه کند و به پزشک گزارش دهد.

علائم فتق کشاله ران

 

علائم و نشانه های فتق کشاله ران عبارتند از

  • برآمدگی در ناحیه دو طرف استخوان شرمگاهی، که در حالت ایستاده آشکارتر می شود، به خصوص اگر سرفه می کنید یا فشار می آورید.
  • احساس سوزش یا درد در برآمدگی
  • درد یا ناراحتی در کشاله ران، به خصوص هنگام خم شدن، سرفه کردن یا بلند شدن
  • احساس سنگینی یا کشیدن در کشاله ران شما
  • ضعف یا فشار در کشاله ران شما
  • گاهی اوقات درد و تورم در اطراف بیضه ها هنگام فرود آمدن روده بیرون زده به داخل کیسه بیضه

نشانه های مشکل فتق کشاله ران

 

اگر نتوانید فتق را به داخل فشار دهید، محتویات فتق ممکن است در دیواره شکم به دام افتاده باشد (حبس شود). فتق حبس شده می تواند خفه شود، که جریان خون را به بافتی که به دام افتاده است قطع می کند. فتق خفه شده در صورت عدم درمان می تواند تهدید کننده زندگی باشد.

علائم و نشانه های فتق خفه شده عبارتند از:

  • حالت تهوع، استفراغ یا هر دو
  • تب
  • درد ناگهانی که به سرعت تشدید می شود.
  • برآمدگی فتق که قرمز، بنفش یا تیره می شود.
  • ناتوانی در حرکت روده یا دفع گاز

عوامل خطر فتق کشاله ران

 

عواملی که در ایجاد فتق اینگوینال نقش دارند عبارتند از:

مرد بودن. مردان هشت برابر بیشتر از زنان در معرض ابتلا به فتق کشاله ران هستند.

افزايش سن.با افزایش سن عضلات ضعیف می شوند.

سفیدپوست بودن.

سابقه خانوادگی. شما یکی از اقوام نزدیک مانند والدین یا خواهر و برادری دارید که این بیماری را دارد.

سرفه های مزمن. مانند سیگار کشیدن.

یبوست مزمن. یبوست باعث زور زدن در هنگام اجابت مزاج می شود.

بارداری. بارداری می تواند عضلات شکم را ضعیف کرده و باعث افزایش فشار داخل شکم شما شود.

زایمان زودرس و وزن کم هنگام تولد. فتق مغبنی در نوزادانی که نارس یا با وزن کم به دنیا می آیند بیشتر دیده می شود.

فتق کشاله ران قبلی یا ترمیم فتق. حتی اگر فتق قبلی شما در دوران کودکی رخ داده باشد، شما در معرض خطر ابتلا به فتق مغبنی دیگری هستید.

جلوگیری از فتق کشاله ران

 

شما نمی توانید از نقص مادرزادی که شما را مستعد ابتلا به فتق اینگوینال می کند جلوگیری کنید. با این حال، می‌توانید فشار روی عضلات و بافت‌های شکم خود را کاهش دهید. مثلا:

وزن سالم را حفظ کنید. با پزشک خود در مورد بهترین برنامه ورزشی و رژیم غذایی برای شما صحبت کنید.

بر غذاهای پر فیبر تاکید کنید. میوه ها، سبزیجات و غلات کامل حاوی فیبر هستند که می تواند به جلوگیری از یبوست و زور زدن کمک کند.
اجسام سنگین را با احتیاط بلند کنید یا از بلند کردن اجسام سنگین خودداری کنید. اگر باید چیزی سنگین بلند کنید، همیشه از زانو خم شوید - نه از کمر.

سیگار نکشيد. سیگار علاوه بر نقش آن در بسیاری از بیماری های جدی، اغلب باعث سرفه مزمن می شود که می تواند منجر به یا تشدید فتق مغبنی شود.

نتیجه گیری

 

نباید نگران باشيد زیرا گزینه های جراحی کم تهاجمی زیادی برای درمان فتق در دسترس است. فقط مراقب علائم باشید و به موقع از متخصص کمک و راهنمایی بخواهید.

راه های ارتباط با ما

 

مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ شماره ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن:

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

بیمارستان کودکان تهران: تقاطع خیابان طالقانی و ولیعصر، روبروی جهاد کشاورزی، پلاک ۴۵۴

بیمارستان لاله شهرک غرب: تهران ، شهرک غرب ، فاز ۵ ، خیابان سیمای ایران ، نبش فلامک جنوبی

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 

 



:: برچسب‌ها: درمان فتق کشاله ران , جراحی فتق کشاله ران , تشخیص فتق کشاله ران در کودکان , فتق اینگوینال یا هیدروسل , فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان , Inguinal hernia ,
:: بازدید از این مطلب : 251
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 5 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

درمان افتادگی پلک با پلکسر یا پلاسما


PlexR پوست را گرم می کند که باعث انقباض آن می شود و باعث تحریک نوسازی سلولی و تولید کلاژن می شود. در نتیجه، نه تنها لیفت در ناحیه تحت درمان را تجربه خواهید کرد، بلکه پوستی جوان شده نیز خواهید داشت. پالس‌های انرژی به لایه‌های عمیق‌تر پوست نفوذ می‌کنند و تولید کلاژن طبیعی شما را تحریک می‌کنند. PlexR را می توان در مناطق زیر استفاده کرد: پلک بالا / پایین. پای کلاغی؛ لیفت ابرو؛ چین و چروک اطراف دهان؛ گونه ها و چروک های گردن
PlexR پلکسر یک جایگزین موثر برای روش های مختلف جراحی مانند اصلاح پلک بالا/پایین، لیفت ابرو یا لیفت گردن است. مزیت اصلی PlexR در مقایسه با روش جراحی، فقدان اسکار پس از درمان است و این واقعیت است که پوست شما نازک‌تر نمی‌شود، بلکه ضخیم‌تر می‌شود. PlexR با تکیه بر خواص خود ترمیمی بدن برای ایجاد یک لیفت و اثر جوان‌کننده فوق‌العاده، بدون بر جای گذاشتن جای زخم، متکی است.

اصلاح پلک بدون جراحی

 این روش در هر ناحیه فقط حدود 15 دقیقه طول می کشد (پلک پایین / پلک بالا / چین و چروک بالای لب). پس از درمان می توانید ناحیه را خنک کنید.

قبل از درمان افتادگی پلک

قبل از هر درمان PlexR، مرسوم است که ابتدا یک جلسه مشاوره و تنها پس از آن قرار ملاقات واقعی درمان را تعیین کنیم. از شما خواهشمندیم سی دقیقه قبل از نوبت در محل حضور داشته باشید تا با کرم بی حس کننده محل مربوطه را آماده کنیم. لطفا مصرف هر گونه داروی رقیق کننده خون مانند ناپروکسن، ایبوپروفن یا آسکال را ترک کنید.

بعد از درمان افتادگی پلک

در هفته اول کاملاً از نور خورشید دوری کنید. پس از این کار، از تابش مستقیم نور خورشید اجتناب کنید و ناحیه تحت درمان را با کرم ضد آفتاب حداقل به مدت شش هفته محافظت کنید. در 48 ساعت اول ناحیه تحت درمان را مرطوب نکنید. از دست زدن به ناحیه تحت درمان خودداری کنید. دلمه ها را نچینید. تا زمانی که پوسته ها از بین رفته اند، روی ناحیه تحت درمان آرایش نکنید.

زمان بهبودی

در طول هفته اول دلمه ایجاد می شود و به وضوح قابل مشاهده است که تحت درمان قرار گرفته اید. پس از افتادن دلمه ها، ممکن است تا چند هفته همچنان قرمزی پوست را تجربه کنید. با این حال، شما مجاز هستید که این قرمزی را استتار کنید. در موارد نادر، این قرمزی برای مدت طولانی تری باقی می ماند.
در برخی موارد، درمان بعدی ممکن است ضروری باشد. نتایج دائمی هستند، تا زمانی که پیری طبیعی باعث شل شدن پوست شود.

دکتر آرمیتا آقاپور - پزشک پوست و مو


دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند. ایشان پس از پایان تحصیلات خود در رشته پزشکی دانشگاه شیراز و گذراندن دوره های پوست و مو و زیبایی و اخذ سرتیفیکیت متعدد از شرکتها و مراکز آموزشی معتبر در زمینه انواع لیزر و جراحیهای سرپایی و تزریقات زیبایی آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشند.
دکتر آقاپور با با داشتن بیش از بیست سال سابقه کاری و درمان روزانه بیش از ۲۶ بیمار و فعالیت در مطب شهرارا و مطب رازی،در حوزه جوان سازی و زیبایی و لیزر و استفاده از جدیدترین و پیشرفته ترین دستگاه ها بهترین و کاملترین شیوه درمان را برای هر بیمار استفاده می کنند.

اطلاعات تماس


تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: پلکسر یا پلاسما , روش های درمان افتادگی پلک (بدون جراحی) , استفاده از کرم های رفع افتادگی پلک , دکتر آرمیتا آقاپور ,
:: بازدید از این مطلب : 389
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 3 اسفند 1401 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

تشخیص بیماری آئورت


بیماری دریچه آئورت نوعی بیماری دریچه قلب است. در بیماری دریچه آئورت، دریچه بین قسمت پایین سمت چپ قلب (بطن چپ) و شریان اصلی بدن (آئورت) به درستی کار نمی کند. دریچه آئورت به حفظ جریان خون در جهت صحیح در قلب کمک می کند. دریچه آئورت آسیب دیده یا بیمار می تواند بر جریان خون به ساير قسمت هاي قلب و بدن تأثیر بگذارد.

تأثیر جنسیت بر آنوریسم آئورت شکمی هم با تفاوت در شیوع و هم در پیشرفت بیماری بین دو جنس نشان داده شده است. درصد بروز آنوریسم آئورت شکمی در مردان حاکی از آن است که دیواره آئورت در مردان بیشتر مستعد گشاد شدن است و دیواره آئورت در زنان نسبت به آن مقاوم است.

از سوی دیگر، افزایش خطر پارگی در زنان مبتلا به آنوریسم آئورت شکمی نشان می دهد که دیواره آنوریسم زنان مقاومت کمتری دارد، احتمالاً به دلیل تفاوت در خواص بیومکانیکی دیواره آنوریسم مي باشد. تفاوت بالقوه در اجزای ساختاری دیواره آئورت بین دو جنس می‌تواند به توضیح اینکه چرا مردان بیشتر مستعد آنوریسم آئورت شکمی هستند و زنان مستعد پارگی آنوریسم بیشتر هستند کمک کند. 

دیسکسیون آئورت یک وضعیت جدی است که در آن پارگی در لایه داخلی شریان اصلی بدن (آئورت) رخ می دهد. خون از میان پارگی هجوم می‌آورد و باعث شکافتن لایه‌های داخلی و میانی آئورت می‌شود. اگر خون از دیواره بیرونی آئورت عبور کند، تشریح آئورت اغلب کشنده است.

دیسکسیون آئورت نسبتاً نادر است. معمولا در مردان 60 و 70 ساله رخ می دهد. علائم دیسکسیون آئورت ممکن است شبیه علائم سایر بیماری ها باشد که اغلب منجر به تاخیر در تشخیص می شود. با این حال، زمانی که دیسکسیون آئورت به‌موقع تشخیص داده شود و به‌موقع درمان شود، شانس بقا بسیار بهبود می‌یابد.

علائم بیماری آئورت

 

 علائم تشریح آئورت ممکن است مشابه علائم سایر مشکلات قلبی مانند حمله قلبی باشد. علائم و نشانه های معمول عبارتند از:

  • درد شدید ناگهانی قفسه سینه یا بالای کمر، که اغلب به عنوان احساس پارگی یا پاره شدن توصیف می شود، که به گردن یا پایین کمر گسترش می یابد.
  • درد شدید ناگهانی معده
  • از دست دادن هوشیاری
  • تنگی نفس
  • علائم مشابه سکته مغزی، از جمله مشکلات بینایی ناگهانی، مشکل در صحبت کردن، و ضعف یا از دست دادن حرکت (فلج) در یک طرف بدن شما
  • نبض ضعیف در یک بازو یا ران در مقایسه با سمت دیگر
  • درد پا
  • مشکل در راه رفتن

 

علل بیماری آئورت


دیسکسیون آئورت به دلیل ضعیف شدن ناحیه دیواره آئورت ایجاد می شود.

تشریح آئورت بسته به اینکه کدام قسمت از آئورت تحت تأثیر قرار گرفته است به دو گروه تقسیم می شود:

نوع A. این نوع شایع تر و خطرناک تر شامل پارگی در بخشی از آئورت است که در آن از قلب خارج می شود. پارگی ممکن است در آئورت فوقانی (آئورت صعودی) نیز رخ دهد که ممکن است به داخل شکم کشیده شود.

نوع B. این نوع شامل پارگی فقط در آئورت تحتانی (آئورت نزولی) است که ممکن است به داخل شکم نیز کشیده شود.

عوامل خطر بیماری آئورت


برخی از مواردی که ممکن است خطر دیسکسیون آئورت را افزایش دهد عبارتند از:

  • فشار خون بالا کنترل نشده (فشار خون بالا)
  • تصلب شرایین (آترواسکلروز)
  • شریان ضعیف و برآمده (آنوریسم آئورت)
  • نقص دریچه آئورت (دریچه آئورت دو لختی)
  • باریک شدن آئورت در بدو تولد (کوآرکتاسیون آئورت)

عوامل خطر بالقوه در بيماري آئورت

 

  • جنسیت. مردان بیشتر از زنان در معرض دیسکسیون آئورت هستند.
  • سن. دیسکسیون آئورت در افراد 60 ساله و بالاتر احتمال بیشتری دارد.
  • مصرف کوکائین. این دارو به طور موقت فشار خون را افزایش می دهد.
  • بارداری. به ندرت، بيماري آئورت در زنان سالم در دوران بارداری رخ می دهد.
  • وزنه برداری با شدت بالا. وزنه برداري سنگين و سایر تمرینات مقاومتی شدید ممکن است با افزایش فشار خون در طول فعالیت، خطر دیسکسیون آئورت را افزایش دهند.

بیماری دریچه آئورت چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص بیماری دریچه آئورت، پزشک سابقه پزشکی شما را بررسی می کند، یک معاینه فیزیکی انجام می دهد و آزمایش های تشخیصی را انجام می دهد. آنها با پرسش در مورد علائم شما شروع به تشخیص خواهند کرد. در طول معاینه فیزیکی، پزشک فشار خون و نبض شما را بررسی می کند و از گوشی پزشکی برای گوش دادن به صداي قلب استفاده می کند.

برای تأیید تشخیص، پزشک شما باید یک یا چند آزمایش تشخیصی را انجام دهد. آزمایش اصلی برای بیماری دریچه آئورت اکوکاردیوگرام است. این آزمایش از امواج صوتی برای تولید تصاویری از قلب هنگام حرکت استفاده می کند.

سایر آزمایش‌های تصویربرداری ممکن است ضروری باشند، از جمله عکس‌برداری با اشعه ایکس قفسه سینه، مطالعه تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) قلب، یا توموگرافی کامپیوتری (CT) اسکن.

گاهی اوقات الکتروکاردیوگرام، همچنین به عنوان ECG یا EKG شناخته می شود، بخشی از کار است. این آزمایش فعالیت الکتریکی قلب را اندازه گیری می کند و در حالی که برای تشخیص بیماری دریچه آئورت استفاده نمی شود، به پزشکان کمک می کند تا میزان عملکرد قلب را ارزیابی کنند.

در برخی موارد، ممکن است در حالی که به مانیتور EKG متصل هستید، ورزش های سبکی مانند راه رفتن روی تردمیل انجام دهید. این تست استرس نامیده می شود.

تشخیص گاهی اوقات نیاز به کاتتریزاسیون قلبی دارد. در این روش، پزشک یک کاتتر (یک لوله نازک) را در ورید یا شریان بازو، گردن یا کشاله ران قرار می دهد. پزشک کاتتر را از طریق رگ خونی به قلب مانور می دهد. هنگامی که در جای خود قرار می گیرند، دستگاه های کوچکی که از طریق کاتتر وارد می شوند برای اندازه گیری فشار در حفره های قلب و جریان خون از طریق دریچه های قلب استفاده می شوند. همچنین ممکن است در طی این روش عکس برداری با اشعه ایکس از قلب (معروف به آنژیوگرافی عروق کرونر) انجام شود.

درمان بیماری دریچه آئورت

 

بیماری خفیف دریچه آئورت ممکن است علائم کمی ایجاد کند یا بدون علائم باشد. در این موارد، ممکن است نیازی به درمان نباشد، اما معاینات منظم با یک پزشک برای نظارت بر وضعیت توصیه می شود تا در صورت پیشرفت بیماری، بتوان به موقع تشخیص داده و درمان شود. 

برای درمان علائم از داروها استفاده می شود. اینها ممکن است شامل داروهایی برای کمک به کنترل فشار خون، دیورتیک ها (قرص های آب) برای خلاص شدن از بدن از تجمع مایعات ناشی از نارسایی قلبی و نیترات ها برای افزایش جریان خون باشد.

افراد مبتلا به بیماری متوسط تا شدید دریچه آئورت نیز ممکن است نیاز به اجتناب از فعالیت‌های فیزیکی شدید و ورزش داشته باشند. در حالی که داروها و پرهیز از فعالیت های سخت بدنی می تواند به کنترل علائم کمک کند، اما به طور کامل نمی تواند بیماری دریچه آئورت را درمان کنند.

این بیماری در اثر تغییر در ساختار فیزیکی دریچه ایجاد می شود (دریچه باریک می شود یا دیگر نمی تواند به طور کامل باز یا بسته شود). بنابراین، درمان اصلی بیماری دریچه آئورت، ترمیم یا تعویض دریچه و جراحی  آئورت است.

تکنیک های ترمیم یا تعویض دریچه آئورت عبارتند از:

عمل جراحی . ترمیم و تعویض دریچه آئورت چندین دهه است که از طریق جراحی قلب باز انجام می شود. این یک رویکرد به خوبی تثبیت شده است، و ثابت کرده است که ایمن است. در برخی موارد، جراح یک روش راس را انجام می دهد که در آن دریچه آئورت معیوب با دریچه ریوی بیمار جایگزین می شود. (یک دریچه مصنوعی جایگزین دریچه ریوی می شود.) افراد مبتلا به بیماری دریچه آئورت دو لختی ممکن است دچار بزرگی آئورت شوند.

به همین دلیل، ممکن است نیاز به ترمیم یا تعویض آئورت با استفاده از روشی به نام جراحی ریشه آئورت حفظ دریچه داشته باشند. در این روش، جراح بخشی از آئورت را ترمیم یا تعویض می کند، اما دریچه آئورت را تعویض نمی کند.


بالون والولوپلاستی. این یک روش ترمیم است که در آن پزشک یک کاتتر را با یک بالون در نوک آن وارد رگ خونی می کند و سپس آن را به قلب و دریچه آئورت مانور می دهد. بالون در داخل دریچه باد می شود که بافت و لت ها را منبسط می کند و در نتیجه دریچه باریک شده را باز می کند. سپس پزشک بادکنک را خالی می کند و آن را خارج می کند.


تعویض دریچه آئورت ترانس کاتتر (TAVR). در این روش کم تهاجمی، پزشک دریچه‌پلاستی با بالون را برای کشیده کردن دریچه قدیمی انجام می‌دهد. سپس پزشک یک دریچه مصنوعی جدید را از طریق یک کاتتر به قلب می‌کشد. دریچه جدید در داخل دریچه آئورت موجود قرار می گیرد، جایی که عملکرد دریچه قدیمی را انجام می دهد.

دکتر رامین بقایی تهرانی

تماس با ما


نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , دکتر رامین بقایی تهرانی , بیماری دریچه آئورت , تشخیص بیماری آئورت , درمان بیماری آئورت ,
:: بازدید از این مطلب : 197
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 2 اسفند 1401 | نظرات ()