نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بیماری دریچه  آئورت

قلب شما چهار دریچه دارد. وظیفه آنها این است که اطمینان حاصل کنند که خون هنگام عبور از قلب شما و به سمت بقیه بدن شما در جهت درست جریان می یابد.

این دریچه ها مانند درها عمل می کنند: آنها باید به درستی شکل بگیرند، باید تا انتها باز شوند تا مقدار مناسبی از خون عبور کند و باید محکم بسته شوند تا خون از دریچه به عقب نشت نکند.

با این حال، گاهی اوقات مشکلی در یکی از دریچه‌های قلب رخ می‌دهد و باعث می‌شود که نتواند به طور کامل بسته یا باز شود.

هنگامی که این اتفاق می افتد، جریان خون از طریق قلب مختل می شود، که استرس را بر قلب افزایش می دهد و می تواند منجر به درد قفسه سینه، تنگی نفس، یا در موارد شدیدتر، نارسایی قلبی شود.

بیماری دریچه می تواند در هر یک از چهار دریچه قلب رخ دهد، اما دریچه آئورت که بیشتر تحت تاثیر قرار می گیرد. خوشبختانه، درمان‌های مؤثری در دسترس هستند که می‌توانند به کاهش علائم و حتی بازگرداندن جریان خون طبیعی کمک کنند.

بیماری دریچه آئورت چیست؟

دریچه آئورت در محل اتصال بین بطن چپ (یکی از چهار حفره قلب) و آئورت، شریان بزرگی قرار دارد که خون را از قلب به بافت ها و اندام ها در سراسر بدن می رساند. دارای سه برگچه یا فلپ است که باز و بسته می شود تا جریان خون به داخل آئورت را متوقف کند.

به طور معمول، دریچه آئورت اجازه می دهد تا خون تنها در یک جهت حرکت کند، از قلب به آئورت. اما در بیماری دریچه آئورت، دریچه به درستی کار نمی کند. معمولاً به دلیل یکی از مشکلات زیر ایجاد می شود:

تنگی آئورت شرایطی است که در آن دهانه دریچه باریک می شود. قلب باید سخت تر از حد معمول کار کند تا خون را از سوراخ کوچکتر پمپ کند و خون کمتر از حد طبیعی به آئورت (و بقیه بدن) می رسد. این وضعیت می تواند منجر به نارسایی قلبی، ضربان قلب نامنظم و سایر مشکلات قلبی شود.

نارسایی یا نارسایی آئورت زمانی ایجاد می شود که دریچه قادر به بسته شدن کامل نباشد. این به خون اجازه می دهد تا دوباره به قلب بازگردد یا نشت کند. برای جبران این، قلب باید سخت تر از حد معمول کار کند تا خون کافی را به بدن پمپاژ کند.

با این حال، در نهایت، قلب دیگر قادر به رساندن خون کافی به بدن نیست، که می تواند منجر به نارسایی قلبی شود. گاهی اوقات تنگی و رگورژیتاسیون می تواند به طور همزمان بر دریچه تأثیر بگذارد.

علت تنگی و نارسایی دریچه آئورت چیست؟

بیماری دریچه قلب آئورت می تواند مادرزادی باشد (به این معنی که از بدو تولد وجود دارد) یا می تواند در مراحل بعدی زندگی ایجاد شود.

بیماری مادرزادی دریچه آئورت. حدود 1 تا 2 درصد از نوزادان با دریچه آئورت دو لختی (BAV) به دنیا می آیند. به طور معمول، دریچه آئورت دارای سه برگچه یا کاسپ است، اما نوزادانی که با دریچه دو لختی متولد می شوند، تنها دو کاسپ دارند. در برخی موارد، BAV قادر به باز شدن کامل نیست و منجر به تنگی آئورت می شود.

اما در موارد دیگر، BAV نمی تواند به طور کامل بسته شود و در نتیجه نارسایی آئورت ایجاد می شود. اغلب، BAV تا بزرگسالی علائمی ایجاد نمی کند. سایر نقص های مادرزادی دریچه آئورت نیز می تواند باعث تنگی یا نارسایی آئورت شود.

بیماری اکتسابی دریچه آئورت. تعدادی از شرایط می تواند منجر به بیماری دریچه آئورت شود، از جمله:

سالخوردگی. زوال ناشی از ساییدگی و انباشته شدن کلسیم در برگچه های دریچه (که آنها را سفت می کند و در نتیجه توانایی باز یا بسته شدن صحیح آنها را کاهش می دهد) می تواند باعث تنگی یا نارسایی آئورت شود. بیماری دریچه آئورت بیشتر در میان افراد مسن شایع است.

پارگی آئورت. پارگی در پوشش داخلی دیواره آئورت می تواند بر عملکرد دریچه آئورت تأثیر بگذارد.

ضربه. ضربه به قفسه سینه می تواند به دریچه آئورت آسیب برساند.

بیماری ها و عفونت ها. چندین بیماری و عفونت می توانند باعث بیماری دریچه آئورت شوند، از جمله تب روماتیسمی، اندوکاردیت، سندرم مارفان، سیفلیس، آرتریت روماتوئید، لوپوس اریتماتوز سیستمیک، اسپوندیلیت آنکیلوزان و فشار خون بالا

علائم بیماری دریچه آئورت چیست؟

افراد ممکن است سال‌ها بدون داشتن هیچ علامتی به بیماری دریچه آئورت مبتلا شوند. با این حال، با پیشرفت بیماری، علائم ممکن است شروع به رشد کنند و در طول زمان بدتر شوند. اما در برخی موارد، علائم به طور ناگهانی ظاهر می شوند. بیماری دریچه آئورت می تواند علائم مختلفی ایجاد کند، از جمله:

  • تنگی نفس (به ویژه با فعالیت بدنی، یا در نارسایی دریچه آئورت، هنگام دراز کشیدن صاف و در شب)
  • ناراحتی، سفتی یا درد قفسه سینه
  • غش، احساس ضعف یا سرگیجه
  • خستگی
  • ضعف
  • تپش قلب
  • تورم شکم، پا یا مچ پا (در نارسایی دریچه آئورت)
  • نبض مرزی (نبض قوی و تپنده با نارسایی دریچه آئورت)

بیماری دریچه آئورت چگونه تشخیص داده می شود؟

برای تشخیص بیماری دریچه آئورت، پزشک سابقه پزشکی شما را بررسی می کند، یک معاینه فیزیکی انجام می دهد و آزمایش های تشخیصی را انجام می دهد آنها با پرسش در مورد علائم شما شروع به تشخیص خواهند کرد. در طول معاینه فیزیکی، پزشک فشار خون و نبض شما را بررسی می کند و از گوشی پزشکی برای گوش دادن به سوفل قلب مشخص یا صدای کلیک استفاده می کند.

برای تأیید تشخیص، پزشک شما باید یک یا چند آزمایش تشخیصی را انجام دهد. آزمایش اصلی برای بیماری دریچه آئورت اکوکاردیوگرام است. این آزمایش از امواج صوتی برای تولید تصاویری از قلب هنگام حرکت استفاده می کند.

سایر آزمایش‌های تصویربرداری ممکن است ضروری باشند، از جمله عکس‌برداری با اشعه ایکس قفسه سینه، مطالعه تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) قلب، یا توموگرافی کامپیوتری (CT) اسکن.

گاهی اوقات الکتروکاردیوگرام، همچنین به عنوان ECG یا EKG شناخته می شود، بخشی از کار است. این آزمایش فعالیت الکتریکی قلب را اندازه گیری می کند و در حالی که برای تشخیص بیماری دریچه آئورت استفاده نمی شود، به پزشکان کمک می کند تا میزان عملکرد قلب را ارزیابی کنند.

در برخی موارد، ممکن است در حالی که به مانیتور EKG متصل هستید، ورزش های سبکی مانند راه رفتن روی تردمیل انجام دهید. این تست استرس نامیده می شود.

تشخیص گاهی اوقات نیاز به کاتتریزاسیون قلبی دارد. در این روش، پزشک یک کاتتر (یک لوله نازک) را در ورید یا شریان بازو، گردن یا کشاله ران قرار می دهد. پزشک کاتتر را از طریق رگ خونی به قلب مانور می دهد.

هنگامی که در جای خود قرار می گیرند، دستگاه های کوچکی که از طریق کاتتر وارد می شوند برای اندازه گیری فشار در حفره های قلب و جریان خون از طریق دریچه های قلب استفاده می شوند.

همچنین ممکن است در طی این روش عکس برداری با اشعه ایکس از قلب (معروف به آنژیوگرافی عروق کرونر) انجام شود.

بیماری دریچه آئورت چگونه درمان می شود؟

بیماری خفیف دریچه آئورت ممکن است علائم کمی ایجاد کند یا بدون علائم باشد. در این موارد، ممکن است نیازی به درمان نباشد، اما معاینات منظم با یک پزشک برای نظارت بر وضعیت توصیه می شود تا در صورت پیشرفت بیماری، بتوان به موقع تشخیص داده و درمان کرد.

برای درمان علائم از داروها استفاده می شود. اینها ممکن است شامل داروهایی برای کمک به کنترل فشار خون، دیورتیک ها (قرص های آب) برای خلاص شدن از بدن از تجمع مایعات ناشی از نارسایی قلبی و نیترات ها برای افزایش جریان خون باشد.

افراد مبتلا به بیماری متوسط تا شدید دریچه آئورت نیز ممکن است نیاز به اجتناب از فعالیت‌های فیزیکی شدید و ورزش داشته باشند.

تکنیک های ترمیم یا تعویض دریچه آئورت عبارتند از:

عمل جراحی آئورت. ترمیم و تعویض دریچه آئورت چندین دهه است که از طریق جراحی قلب باز انجام می شود. این یک رویکرد به خوبی تثبیت شده است، و ثابت کرده است که ایمن است. در برخی موارد، جراح یک روش راس را انجام می دهد که در آن دریچه آئورت معیوب با دریچه ریوی بیمار جایگزین می شود. (یک دریچه مصنوعی جایگزین دریچه ریوی می شود.) افراد مبتلا به بیماری دریچه آئورت دو لختی ممکن است دچار بزرگی آئورت شوند. به همین دلیل، ممکن است نیاز به ترمیم یا تعویض آئورت با استفاده از روشی به نام جراحی ریشه آئورت حفظ دریچه داشته باشند. در این روش، جراح بخشی از آئورت را ترمیم یا تعویض می کند، اما دریچه آئورت را تعویض نمی کند.

بالون والولوپلاستی. این یک روش ترمیم است که در آن پزشک یک کاتتر را با یک بالون در نوک آن وارد رگ خونی می‌کند و سپس آن را به قلب و دریچه آئورت مانور می‌دهد. بالون در داخل دریچه باد می شود که بافت و لت ها را منبسط می کند و در نتیجه دریچه باریک شده را باز می کند. سپس پزشک بادکنک را خالی می کند و آن را خارج می کند.

تعویض دریچه آئورت ترانس کاتتر (TAVR). در این روش کم تهاجمی، پزشک دریچه‌پلاستی با بالون را برای کشیده کردن دریچه قدیمی انجام می‌دهد. سپس پزشک یک دریچه مصنوعی جدید را از طریق یک کاتتر به قلب می‌کشد. دریچه جدید در داخل دریچه آئورت موجود قرار می گیرد، جایی که عملکرد دریچه قدیمی را انجام می دهد.

دریچه‌های مصنوعی ممکن است از اهداکننده انسان یا حیوان باشد یا ممکن است از مواد بادوام مانند تیتانیوم یا کربن ساخته شده باشند. افرادی که دریچه مصنوعی دریافت می کنند، برای جلوگیری از لخته شدن خون، باید چند ماه یا بیشتر از رقیق کننده خون استفاده کنند.

افراد مبتلا به بیماری خفیف دریچه آئورت ممکن است هیچ علامتی نداشته باشند، اما همچنان باید برای معاینات منظم برای نظارت بر پیشرفت بیماری به پزشک مراجعه کنند. این به پزشکان اجازه می دهد تا به سرعت شروع علائم را تشخیص دهند و قبل از ایجاد عوارض جدی درمان را آغاز کنند. کسانی که علائم را تجربه می کنند باید به دنبال درمان پزشکی باشند. افراد مبتلا به بیماری دریچه آئورت که دریچه مصنوعی دریافت می کنند معمولاً نتایج عالی دارند.

گزینه های درمانی برای همه انواع بیماری دریچه آئورت، از جمله شرایط مادرزادی مانند دریچه آئورت دو لختی وجود دارد. جراحی دریچه آئورت بی خطر است و مزایای طولانی مدت آن ثابت شده است. می تواند به کاهش علائم بیماران و افزایش طول عمر آنها کمک کند.

خدمات دکتر رامین بقایی

  • پیوند قلب
  • جراحی آئورت
  • بیماری عروق کرونر
  • جراحی دریچه های قلب
  • جراحی کم تهاجمی قلبی
  • مشاوره به مادران باردار
  • تشخیص بیماری های قلبی
  • جراحی تخصصی قلب کودکان

تماس با ما

نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی قلب و عروق , درمان بیماری آئورت , بیماری های دریچه ای قلبی , آنوریسم آئورت , درمان اندوواسکولار , جراحی قلب باز ,
:: بازدید از این مطلب : 238
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 21 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

آبرسانی و جوانسازی پوست

 

شما می توانید در تابستان امسال با رعایت نکات ساده و آسان از پوست خود در برابر آفتاب سوزان محافظت کنید. امروز نکاتی را یادآوری می کنیم که می توانید از آنها پیروی کنید و از پوست خود در برابر برنزه شدن، سوختگی های عمیق خورشید، آکنه و بثورات محافظت کنید.

بدن خود را هیدراته کنید.

نوشیدن مقدار فراوان آب، می تواند پوست شما را هیدراته کند و اجازه نمی دهد پوست شما کدر شود. باعث درخشش پوست شما می شود. وجود مایعات در بدن انسان لازم است تا آن را شاداب و درخشان نگه دارد.

پوست را روزانه مرطوب کنید.

مرطوب کردن پوست بخش بسیار مهمی از روتین مراقبت از پوست است، استفاده از یک مرطوب کننده خوب ضروری است. روغن نارگیل، ژل آلئورا، آووکادو، شی باتر برخی از مرطوب‌کننده‌های طبیعی هستند که می‌توان از آنها استفاده کرد. این روال نه تنها در صبح بلکه در شب نیز باید رعایت شود.

به اندازه کافی خوابیدن

داشتن یک خواب خوب بسیار ضروری است، به طوری که پوست شما می تواند جوان شود و احساس طراوت داشته باشد. برای جلوگیری از مشکلاتی مانند سیاهی دور چشم، خواب سالم بسیار ضروری است.

از بسته های طبیعی استفاده کنید.

استفاده از پک های طبیعی صورت در یک بازه زمانی خاص برای پاکسازی سلول های مرده پوست و امکان بازسازی سلول های جدید ضروری است. همچنین باعث می شود پوست شما روشن تر و شفاف تر به نظر برسد. در تابستان می توان از پک شیری، یا پک عسلی استفاده کنید.

مصرف ویتامین C در رژیم غذایی

ویتامین C یک درمان عالی برای روتین مراقبت از پوست شما است. پوست شما را یکنواخت تر و روشن تر می کند، خطوط و چین و چروک ها را کاهش می دهد. مصرف مقدار کافی ویتامین C در رژیم غذایی برای محافظت از پوست در برابر آسیب های خورشید نیز بسیار ضروری است.

از SUNSCEEN استفاده کنید.

کرم ضد آفتاب در تابستان یک خرید ضروری است. یک ضد آفتاب خوب برای محافظت از پوست شما در برابر برنزه شدن عمیق خورشید لازم است. امروزه بسیاری از کرم های ضد آفتاب طبیعی در بازار موجود است که فاقد پارابن و سولفات هستند.

تزریق آبرسانی به پوست چیست؟

تزریق‌های آبرسانی به پوست مانند پرکننده‌های پوستی هستند اما از نظر بافت کمی نازک‌تر هستند. این تزریق ها پوست را تغذیه می کنند و برای آبرسانی عمیق به پوست طراحی شده اند و ظاهری شاداب و طبیعی ایجاد می کنند.

چرا به تزریق هیدراتاسیون نیاز داریم؟

پس از سن30 سالگی، فیبروبلاست‌های داخل پوست تولید الاستین طبیعی، کلاژن و اسید هیالورونیک پوست را متوقف می‌کنند. تزریقات هیدراتاسیون فیبروبلاست های پوست را بیدار می کند و تولید بیشتر مواد طبیعی پوست را تشویق می کند.

چه مناطقی را می توان درمان کرد؟

تزریق هیدراتاسیون پوست می تواند برای درمان طیف وسیعی از نواحی از جمله صورت، گردن، ناحیه دکلته و دست ها استفاده شود. آنها بیشتر در قسمت تحتانی صورت استفاده می شوند و درمان مناسبی برای خطوط افراد سیگاری هستند.

فواید تزریق آبرسانی به پوست چیست؟

تزریقات آبرسانی به پوست استحکام، کشسانی و درخشندگی پوست را به روشی ظریف و تدریجی بهبود می بخشد که طبیعی است اما به طور قابل توجهی نیروبخش است.

تزریق‌های میکرو فیبروبلاست‌ها را تحریک می‌کنند تا هیالورونیک اسید، کلاژن و الاستین بیشتری را در بدن تولید کنند، این بدان معناست که درمان مزایای مداومی فراتر از دوره درمان دارد.

درمان شامل چه مواردی می شود؟

درمان شامل تزریق تزریقات آبرسان در طول یک دوره درمان - سه جلسه، به فاصله 2 تا 4 هفته است.

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند.

ایشان پس از پایان تحصیلات خود در رشته پزشکی دانشگاه شیراز و گذراندن دوره های پوست و مو و زیبایی و اخذ سرتیفیکیت متعدد از شرکتها و مراکز آموزشی معتبر در زمینه انواع لیزر و جراحیهای سرپایی و تزریقات زیبایی آماده ارائه خدمات به مراجعین محترم می باشند.

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: دکتر آرمیتا آقاپور , آبرسانی پوست , میکرونیدلینگ , مزوژل ها , مزوتراپی , برطرف کردن خشکی پوست ,
:: بازدید از این مطلب : 264
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 18 مرداد 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

انواع فتق در نوزادان و کودکان و درمان آن

حدود 10 درصد از مردم در طول زندگی به نوعی فتق مبتلا می شوند. بیش از 1 میلیون ترمیم فتق شکم هر ساله انجام می شود که ترمیم فتق اینگوینال نزدیک به 770000 مورد از این موارد را تشکیل می دهد.

مانند بسیاری از افراد، شما احتمالاً فتق را با بلند کردن وزنه های سنگین مرتبط می دانید. اما در واقع، بسیاری از کودکان خردسال، کودکان نوپا و نوزادان دچار فتق می‌شوند – و کاملاً واضح است که در باشگاه وزنه برداری نمی‌کنند یا اثاثیه سنگین را جابه‌جا نمی‌کنند.

در بیشتر موارد، فتق ها مادرزادی هستند، در بدو تولد وجود دارند، اما ممکن است تا اواخر زندگی قابل مشاهده نباشند.

انواع فتق

فتق اینگوینال. اکثر فتق ها در کودکان - حدود 80 درصد - فتق مغبنی هستند، به این معنی که آنها در قسمت پایین شکم، نزدیک کشاله ران هستند. در پسران، قسمت بیرون زده روده ممکن است وارد کیسه بیضه شود که می تواند باعث تورم و درد شود. 

در دختران، تورم معمولا در لابیا یا کشاله ران است. شایع ترین نواحی که فتق ظاهر می شود در شکم، کشاله ران و ناف است. دو نوع فتق مغبنی وجود دارد:

  • فتق اینگوینال مستقیم. این زمانی اتفاق می افتد که یک نقطه ضعیف در عضلات پایین شکم ایجاد می شود و بافت ها قادر به عبور از نقطه ضعیف هستند.
  • فتق اینگوینال غیر مستقیم. این زمانی اتفاق می افتد که کانال اینگوینال (یک گذرگاه کوچک از دیواره پایین شکم) قبل از تولد بسته نمی شود. این فتق ها در کودکانی که نارس به دنیا آمده اند بیشتر دیده می شود.

فتق نافی. این فتق ناف در کودکان و نوزادان کمتر از 6 ماه شایع است. آنها زمانی اتفاق می‌افتند که سوراخ دیواره شکم، جایی که بند ناف از دیواره شکم خارج می‌شود، بسته نمی‌شود. ناف کودک شما ممکن است بزرگ و متورم به نظر برسد.

فتق ناف معمولاً تا زمانی که کودک شما یک ساله شود، خود به خود بهبود می یابد.

فتق اپی گاستر. در این نوع فتق که بیشتر در پسران اتفاق می افتد، برآمدگی از طریق عضلات شکم بین قفسه سینه و ناف ایجاد می شود که باعث ایجاد توده در آن ناحیه می شود. برای رفع این نوع فتق نیاز به جراحی است.

فتق هیاتال. این نوع فتق زمانی اتفاق می‌افتد که قسمت بالایی معده از طریق سوراخ ضعیفی در دیافراگم که مری به معده می‌رسد برآمده می‌شود. در حالی که این فتق ها رایج هستند، اغلب کوچک هستند و هیچ مشکلی ایجاد نمی کنند.

با این حال، کودک شما ممکن است سوزش سر دل، درد قفسه سینه و سوء هاضمه داشته باشد. اصلاح رژیم غذایی و/یا داروها می تواند باعث تسکین شود، اگرچه گاهی اوقات این فتق ها نیاز به جراحی دارند.

فتق های برشی. فتق برش بعد از جراحی شکم ایجاد می شود. روده ها ممکن است از طریق شکم در اطراف یک برش جراحی بیرون بزنند. فرزند شما برای رفع این فتق به جراحی دیگری نیاز دارد.

فتق های ورزشی. نوجوانان ممکن است دچار فتق ورزشی شوند، آسیبی که در ناحیه مغبنی ناشی از چرخش و چرخش مکرر ایجاد می شود. این نوع فتق عمدتاً در جوانانی که هاکی روی یخ، فوتبال و تنیس بازی می کنند، رخ می دهد.

تشخیص آنها ممکن است دشوار باشد زیرا ممکن است علائم کلاسیک فتق را نشان ندهند. علامت اصلی درد کشاله ران است که ممکن است به داخل کیسه بیضه تابیده شود. درد می تواند ماه ها طول بکشد، اما برآمدگی آشکار بافت هرگز ظاهر نمی شود.

علائم فتق چیست؟

مردان شش برابر بیشتر از زنان در معرض فتق هستند. در بیشتر موارد، توسط والدینی که متوجه برآمدگی می شوند یا توسط پزشک در طول یک معاینه فیزیکی معمول تشخیص داده می شوند.

علائم فتق عبارتند از:

  • توده در کشاله ران نزدیک ران
  • گریه مداوم در نوزادان
  • توده ای که هنگام ایستادن یا زور زدن کودک بزرگتر است (مانند گریه یا سرفه) و هنگامی که کودک دراز کشیده یا آرام است ناپدید می شود.
  • درد و حساسیت

درمان فتق

فتق ها نیاز به درمان دارند - اغلب با جراحی - برای جلوگیری از عوارضی مانند خفه شدن، که در آن بخشی از روده در فتق گیر می کند و جریان خون را به آن قسمت روده قطع می کند. نوزادان 6 ماهه و کوچکتر مبتلا به فتق مغبنی نسبت به کودکان بزرگتر و بزرگسالان در معرض خطر خفگی بسیار بیشتری هستند. علائمی که نشان می دهد فتق ممکن است خفه شده باشد عبارتند از:

  • تهوع و استفراغ
  • نفخ شکم
  • برآمدگی که در لمس بزرگ و قرمز و حساس می شود.

اکثر کودکان و نوجوانان بزرگتر که فتق آنها تشخیص داده می شود در واقع از بدو تولد دچار ضعف عضلات یا سایر بافت های شکمی بوده اند.

پزشکان برای تشخیص فتق از چه آزمایشاتی استفاده می کنند؟

اگر تشخیص پس از معاینه فیزیکی مشخص نباشد، پزشک ممکن است آزمایش های تصویربرداری را برای بررسی فتق مغبنی تجویز کند. پزشکان همچنین ممکن است از آزمایشات تصویربرداری برای بررسی بیشتر استفاده کنند.

تست های تصویربرداری ممکن است شامل:

پیوند خارجی NIH سونوگرافی، که از امواج صوتی برای ایجاد تصویری از اندام های شما استفاده می کند.

توموگرافی کامپیوتری (CT) پیوند خارجی NIH، که از ترکیبی از پیوند خارجی NIH اشعه ایکس و فناوری رایانه برای ایجاد تصاویر استفاده می کند.

تصویربرداری رزونانس مغناطیسی (MRI) پیوند خارجی NIH، که بدون استفاده از اشعه ایکس از اندام‌های داخلی و بافت‌های نرم بدن شما عکس می‌گیرد.

خبر خوب این است که فتق ها رایج هستند و به راحتی درمان می شوند و اثرات نامطلوب درازمدت در سلامتی ندارند.

درباره دکتر بهار اشجعی

دکتر بهار اشجعی دارای بورد فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند، ایشان دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراندند و بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی به تحصیل در رشته جراحی عمومی در دانشگاه شهید بهشتی تهران پرداختند، بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در رشته جراحی عمومی، در رشته جراحی اطفال پذیرفته شدند و دوره جراحی اطفال را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذراندند و موفق به کسب رتبه اول کشوری در برد فوق تخصصی جراحی اطفال شدند.

راه های ارتباط با ما

مطب:  تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

 تلفن:

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸ 

 

 ۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصصی در جراحی کودکان و نوزادان , علت فتق ناف در نوزادان و کودکان , علائم فتق ناف در کودکان , خطرات و عوارض فتق ناف در کودکان و نوزادان , تشخیص فتق ناف در کودکان , دکتر بهار اشجعی ,
:: بازدید از این مطلب : 224
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 15 مرداد 1402 | نظرات ()