نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی بیماری هیپوسپادیاس 

هیپوسپادیاس یک تفاوت ساختاری رایج آلت تناسلی است که در آن مجرای ادرار (لوله ای که ادرار را از مثانه به خارج از بدن می برد) به جای نوک آلت تناسلی در قسمت زیرین قرار دارد.

دهانه می تواند در هر جایی از سطح زیرین آلت تناسلی تا کیسه بیضه قرار گیرد.

وضعیتی به نام کوردی اغلب با هیپوسپادیاس دیده می شود. آکوردی یک انحنای رو به پایین آلت تناسلی است. این می تواند با یا بدون هیپوسپادیاس رخ دهد.

انواع هیپوسپادیاس 

  • دیستال یا غده ای: رایج ترین شکل هنگام باز شدن در نزدیکی سر آلت تناسلی است.
  • Midshaft: زمانی رخ می دهد که باز شدن در قسمت میانی تا پایینی آلت تناسلی پیدا شود.
  • پنوسکروتال: این اتفاق زمانی رخ می دهد که سوراخی در محل اتصال آلت تناسلی و کیسه بیضه پیدا شود.
  • پرینه: زمانی رخ می دهد که سوراخ پشت کیسه بیضه باشد. اینها شدیدترین اشکال هیپوسپادیاس و کم شایع ترین آنها هستند.

این وضعیت چقدر شایع است؟

هیپوسپادیاس از هر 150 تا 300 پسر یک نفر رخ می دهد. اگر پسری مبتلا به هیپوسپادیاس باشد، 15 درصد احتمال دارد که برادرش به این بیماری مبتلا شود.

هشت درصد از پدرانی که یک پسر مبتلا به هیپوسپادیاس دارند نیز به این عارضه مبتلا هستند.

چه چیزی باعث این وضعیت می شود؟

علت دقیق هیپوسپادیاس ناشناخته است. اعتقاد بر این است که عوامل زیادی در توسعه آن دخیل هستند. ژنتیک، محیط و هورمون ها ممکن است عواملی باشند که بر ایجاد هیپوسپادیاس تأثیر بگذارند.

هیپوسپادیاس چگونه تشخیص داده می شود؟

معمولا هیپوسپادیاس در بدو تولد مشاهده می شود. همراه با دهانه نابجا، پوست ختنه گاه اغلب ناقص است و یک هود را تشکیل می دهد. به این هود پشتی می گویند.

علائم و نشانه های هیپوسپادیاس

برخی از پسران مبتلا به اشکال خفیف هیپوسپادیاس ممکن است هیچ علامتی از هیپوسپادیاس خود نداشته باشند. 

اگر هیپوسپادیاس و/یا کوردی ترمیم نشود، کودک شما ممکن است در حین رشد به این مشکلات مبتلا شود:

  • هدایت و کنترل جریان ادرار او ممکن است سخت باشد.
  • آلت تناسلی ممکن است با رشد او خمیده شود و باعث اختلال در عملکرد جنسی در مراحل بعدی زندگی شود.
  • اگر دهانه مجرای ادرار نزدیک یا پشت کیسه بیضه باشد، ممکن است بعداً در زندگی دچار مشکلات باروری شود.

هیپوسپادیاس چگونه درمان می شود؟

برخی از بیماران مبتلا به هیپوسپادیاس به دلیل نداشتن علائم یا ترجیح بیمار/خانواده، علاوه بر مشاهده، تحت هیچ درمانی قرار نمی گیرند.

درمان جراحی هیپوسپادیاس و کوردی می تواند ظاهر آلت تناسلی را تغییر دهد و مورد نظر برخی از بیماران / خانواده ها پس از مشورت با پزشک است.

هیچ دارویی کوردی یا هیپوسپادیاس را اصلاح نمی کند و انتظار نمی رود که این شرایط آناتومیک پیشرفت کند. 

جراحی اغلب می تواند هیپوسپادیاس را اصلاح کند. تیم مراقبت ممکن است جراحی را به موارد زیر توصیه کند:

دهانه مجرای ادرار را به نوک آلت تناسلی بیاورید. این اجازه می دهد تا جریان کنترل شده ادرار در حالت ایستاده جریان پیدا کند.

آلت تناسلی را صاف کنید (در صورت وجود آکورد) برای به حداقل رساندن خطر مقاربت دردناک در آینده.

یک اورولوژیست اطفال ممکن است نیاز به استفاده از پوست ختنه گاه به عنوان بخشی از ترمیم جراحی داشته باشد، بنابراین به این کودکان توصیه نمی شود که در بدو تولد ختنه کنند. ترمیم جراحی معمولاً بعد از 4 تا 6 ماهگی انجام می شود، اما می توان آن را بعدا انجام داد.

این جراحی معمولاً به صورت سرپایی در حالی که بیمار در خواب است و تحت بیهوشی عمومی انجام می شود. در اشکال شدید هیپوسپادیاس، ترمیم جراحی ممکن است در چند مرحله انجام شود.

عوارض احتمالی  هیپوسپادیاس

جراحی هیپوسپادیاس ممکن است بسیار موفقیت آمیز باشد، اما ممکن است برخی از عوارض احتمالی وجود داشته باشد.

در برخی موارد، سوراخ یا فیستول ممکن است ایجاد شود و ادرار ممکن است از سوراخ نشت کند. ممکن است برای ترمیم این مشکل به جراحی بیشتری نیاز باشد.

ممکن است اسکار در مجرای ادرار ایجاد شود و باعث باریک شدن مجرای ادرار شود. این ممکن است در دفع ادرار اختلال ایجاد کند و همچنین باید با جراحی اصلاح شود. 

ممکن است لازم باشد بیماران تا بعد از بلوغ برای معاینه مراجعه کنند.

دکتر بهار اشجعی بهترین متخصص جراحی کودکان و نوزادان در تهران

بهترین جراح هیپوسپادیاس، متخصصی است که در زمینه درمان بیماری های تناسلی یا دستگاه ادرای کودکان و نوزادان تجربه کافی را کسب کرده  و نمونه جراحی های هیپوسپادیاس موفقیت آمیز را در کارنامه حرفه ای خود ثبت کرده باشد.

دکتر بهار اشجعی عضو هیئت علمی دانشگاه علوم پزشکی تهران و دارای بورد تخصصی در جراحی  کودکان و نوزادان است که به پشتوانه سال ها تجربه و جراحی های موفقیت آمیز هیپوسپادیاس، به عنوان یکی از بهترین جراحان هیپوسپادیاس در ایران شناخته می شود.

راه های ارتباط با ما

مطب: تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن:

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

 ۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی کودکان و نوزادان , بهترین متخصص جراحی کودکان و نوزادان در تهران , هزینه جراحی هیپوسپادیاس , درمان بیماری هیپوسپادیاس , علائم و علل هیپوسپادیاس ,
:: بازدید از این مطلب : 321
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : شنبه 29 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

تفاوت بین بلفاروپلاستی و لیفت با نخ چیست؟

بلفاروپلاستی و لیفت با نخ هر دو روش‌های زیبایی هستند که برای جوان‌سازی ظاهر چشم‌ها استفاده می شوند، اما اساساً عمل‌هایی متفاوت با اهداف و نتایج متفاوت هستند.

بلفاروپلاستی که به عنوان جراحی پلک نیز شناخته می شود، یک عمل جراحی است که پلک های بالا یا پایین را هدف قرار می دهد تا پوست، چربی و ماهیچه های اضافی را از بین ببرد.

این باعث می شود ظاهری جوان تر و با طراوت داشته باشید. بلفاروپلاستی یک عمل محبوب در بین افرادی است که دچار افتادگی پوست یا کیسه های زیر چشم می شوند و همچنین افرادی که پلک هایشان بینایی آنها را مختل می کند.

این روش معمولاً شامل ایجاد یک برش در چین‌های طبیعی پلک است که از طریق آن جراح بافت اضافی را برمی‌دارد و پوست باقی‌مانده را سفت می‌کند تا کانتور صاف‌تر و جوان‌تری ایجاد کند.

از طرف دیگر لیفت با نخ یک روش کم تهاجمی است که شامل استفاده از بخیه برای کشیدن پوست و تغییر موقعیت بافت زیرین است.

این روش اغلب برای کشیدن پوست افتاده روی صورت، از جمله ابرو، وسط صورت، گردن و گردن استفاده می شود. 

در مورد چشم ها می توان از لیفت با نخ برای کشیدن ابروها و کاهش افتادگی پلک یا کلاهک استفاده کرد. 

چندین تفاوت کلیدی بین بلفاروپلاستی و لیفت با نخ وجود دارد:

جراحی در مقابل غیر جراحی: بلفاروپلاستی یک روش جراحی است که نیاز به برش و بیهوشی دارد، در حالی که لیفت با نخ یک روش غیر جراحی است که می تواند تحت بی حسی موضعی یا حتی بدون بیهوشی انجام شود.

مدت زمان و بهبودی: بلفاروپلاستی روشی گسترده‌تر از لیفت با نخ است، به این معنی که معمولاً به دوره نقاهت طولانی‌تری نیاز دارد.

بیمارانی که تحت عمل بلفاروپلاستی قرار می‌گیرند می‌توانند انتظار داشته باشند که یک یا دو هفته از محل کار خود مرخصی داشته باشند. 

برای چندین هفته از انجام فعالیت‌های سنگین خودداری کنند. در مقابل، اکثر بیمارانی که تحت لیفت با نخ قرار می‌گیرند، می‌توانند فعالیت‌های عادی خود را ظرف یک یا دو روز پس از عمل از سر بگیرند.

نتایج: در حالی که هم بلفاروپلاستی و هم لیفت با نخ می‌توانند ظاهر چشم‌ها را بهبود بخشند و افتادگی یا سرپوش را کاهش دهند، نتایج بلفاروپلاستی نسبت به لیفت با نخ چشمگیرتر و ماندگارتر است.

بلفاروپلاستی می تواند تا 10 سال طول بکشد، در حالی که لیفت با نخ معمولا 1-2 سال طول می کشد.

جای زخم: بلفاروپلاستی شامل ایجاد برش در چین های طبیعی پلک است که به این معنی است که خطر ایجاد جای زخم وجود دارد.

با این حال، در دستان یک جراح با تجربه، برش ها می توانند به خوبی پنهان شده و به سختی قابل توجه باشند.

از طرف دیگر لیفت با نخ شامل قرار دادن بخیه های ریز زیر پوست است که به این معنی است که خطر ایجاد جای زخم وجود ندارد.

هزینه: بلفاروپلاستی روشی گران‌تر از لیفت با نخ است. هزینه بلفاروپلاستی بسته به وسعت جراحی، تجربه جراح و اینکه آیا سایر روش‌ها با آن ترکیب می‌شوند می‌تواند متفاوت باشد.

لیفت با نخ معمولاً هزینه کمتری نسبت به بلفاروپلاستی دارد، اگرچه هزینه آن بسته به تعداد نخ های استفاده شده و تخصص پزشک می تواند متفاوت باشد.

به طور خلاصه، بلفاروپلاستی و لیفت با نخ می‌توانند روش‌های موثری برای جوان‌سازی ظاهر چشم‌ها و کاهش افتادگی یا سرپوش باشند.

تصمیم گیری در مورد اینکه کدام روش در مرکز جراحی انتخاب شود به عوامل متعددی از جمله وسعت مشکل، اهداف و ترجیحات بیمار، و تجربه و تخصص جراح بستگی دارد.

بیماران باید با یک جراح زیبایی واجد شرایط و با تجربه مشورت کنند تا بهترین برنامه درمانی را برای نیازهای منحصر به فرد و آناتومی خود تعیین کنند.

آیا من کاندید بهتری برای بلفاروپلاستی یا لیفت با نخ هستم؟

اینکه شما کاندیدای بهتری برای بلفاروپلاستی یا لیفت با نخ هستید به عوامل مختلفی بستگی دارد، از جمله میزان افتادگی پوست، اهداف و ترجیحات شما، و سلامت کلی و سابقه پزشکی شما.

اگر پوست پلک بالایی یا پایینی شما افتادگی قابل توجهی دارد یا اگر افتادگی پوست بینایی شما را مختل می کند، بلفاروپلاستی ممکن است گزینه بهتری باشد.

بلفاروپلاستی یک عمل جراحی است که شامل برداشتن پوست، چربی و ماهیچه اضافی از پلک ها برای ایجاد ظاهری جوان تر و آرام تر است.

این روش همچنین می تواند سایر علائم پیری مانند خطوط ریز و چین و چروک دور چشم را برطرف کند.

در مقابل، لیفت با نخ ممکن است گزینه بهتری باشد، اگر پوست افتاده و خفیف تا متوسط روی ابروها، وسط صورت یا گردن خود دارید.

لیفت با نخ یک روش کم تهاجمی است که شامل استفاده از بخیه برای لیفت و تغییر موقعیت پوست و بافت زیرین است.

این روش سریع است و به زمان کوتاهی نیاز دارد و آن را به گزینه ای محبوب برای افرادی تبدیل می کند که می خواهند بدون انجام عمل جراحی ظاهر خود را جوان کنند.

بلفاروپلاستی معمولاً برای افرادی با افتادگی قابل توجه پوست، به ویژه در پلک های فوقانی توصیه می شود. همچنین گزینه خوبی برای کسانی است که دارای رسوبات چربی اضافی در پلک هستند که باعث پف یا کیسه های زیر چشم می شود.

با این حال، از آنجایی که این یک روش جراحی است، به زمان بهبودی طولانی تری نیاز دارد و خطر عوارض بیشتری را به همراه دارد. از طرف دیگر لیفت با نخ گزینه خوبی برای کسانی است که دارای افتادگی خفیف تا متوسط پوست هستند و نمی خواهند تحت عمل جراحی قرار بگیرند یا زمان بهبودی کوتاه تری داشته باشند.

همچنین برای کسانی که می خواهند مناطق خاصی مانند گوشه بیرونی چشم یا خط ابرو را هدف قرار دهند، انتخاب خوبی است. 

در نهایت، بهترین راه برای تعیین اینکه کدام روش برای شما مناسب است، مشورت با یک جراح زیبایی واجد شرایط است که می تواند نیازها و اهداف فردی شما را ارزیابی کند و بهترین اقدام را توصیه کند.

به طور خلاصه، بلفاروپلاستی و لیفت با نخ راه‌های موثری برای دستیابی به ظاهری جوان‌تر و با طراوت در اطراف چشم هستند.

تصمیم برای انجام هر یک از این روش ها به عوامل مختلفی از جمله شدت افتادگی پوست، سلامت کلی و ترجیحات شخصی شما بستگی دارد.

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: درمان افتادگی پلک بدون جراخی , درمان با پلکسر یا پلاسما , روش های افتادگی پلک , بلفاروپلاستی , دکتر آرمیتا آقاپور ,
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 27 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

پیشگیری از روماتیسم قلبی (Rheumatic Hearst Disease)

بیماری روماتیسمی قلب (RHD) یک بیماری قلبی تهدید کننده زندگی است که در نتیجه آسیب دریچه های قلب ناشی از یک یا چند دوره تب روماتیسمی، یک واکنش التهابی خود ایمنی به عفونت با باکتری استرپتوکوک (فارنژیت استرپتوکوکی یا گلودرد استرپتوکوکی) است.

باکتری استرپتوکوک پیوژنز (استرپتوکوک گروه A) می تواند به راحتی از فردی به فرد دیگر مانند سایر عفونت های دستگاه تنفسی فوقانی منتقل شود. این عفونت ها بیشتر در دوران کودکی دیده می شوند.

در برخی موارد، عفونت‌های مکرر استرپتوکوکی می‌تواند منجر به تب روماتیسمی شود، که زمانی رخ می‌دهد که سیستم ایمنی در برابر بافت‌های بدن واکنش نشان می‌دهد، از جمله التهاب و زخم دریچه‌های قلب.

بیماری روماتیسمی قلب در اثر آسیب به دریچه های قلب و عضله قلب ناشی از التهاب و اسکار ناشی از تب روماتیسمی ایجاد می شود.

بیماری ناشی از فقر

بیماری روماتیسمی قلبی یک مشکل بهداشت عمومی قابل پیشگیری و در عین حال جدی در کشورهای با درآمد کم و متوسط و در جوامع حاشیه نشین در کشورهای با درآمد بالا، از جمله جمعیت های بومی است.

بیماری روماتیسمی قلبی که پس از جنگ جهانی دوم در اروپا بسیار شایع بود، اکنون بیشتر کشورهای با درآمد کم و متوسط را تحت تاثیر قرار می دهد، به ویژه در جنوب صحرای آفریقا، خاورمیانه، آسیای جنوب شرقی و غرب اقیانوس آرام.

سالانه بیش از 300000 نفر به دلیل RHD جان خود را از دست می دهند و 40 میلیون نفر دیگر با این بیماری زندگی می کنند که بیشتر آنها کودکان و نوجوانان در کشورهای با درآمد کم و متوسط هستند، به ویژه در کشورهایی که فقر گسترده است و دسترسی به خدمات بهداشتی محدود است.

عوامل اجتماعی-اقتصادی و محیطی مانند مسکن نامناسب، سوءتغذیه، ازدحام بیش از حد و فقر از عوامل شناخته شده ای هستند که در بار تب روماتیسمی و بیماری روماتیسمی قلبی نقش دارند.

چه چیزی باعث بیماری روماتیسمی قلب می شود؟

بیماری روماتیسمی قلبی ناشی از تب روماتیسمی است، یک بیماری التهابی که می تواند بسیاری از بافت های همبند، به ویژه در قلب، مفاصل، پوست یا مغز را تحت تاثیر قرار دهد.

دریچه های قلب ممکن است ملتهب شده و به مرور زمان زخمی شوند. این می تواند منجر به باریک شدن یا نشتی دریچه قلب شود و عملکرد طبیعی قلب را سخت تر کند. این ممکن است سال ها طول بکشد تا ایجاد شود و می تواند منجر به نارسایی قلبی شود.

تب روماتیسمی در هر سنی ممکن است رخ دهد، اما معمولا در کودکان 5 تا 15 ساله رخ می دهد. در کشورهای توسعه یافته مانند ایالات متحده نادر است.

چه کسانی در خطر ابتلا به بیماری روماتیسمی قلبی هستند؟

عفونت های استرپتوکوکی درمان نشده یا کامل درمان نشده می تواند خطر ابتلا به بیماری روماتیسمی قلبی را افزایش دهد. کودکانی که به طور مکرر دچار عفونت گلودرد استرپتوکوکی می شوند، در معرض خطر ابتلا به تب روماتیسمی و بیماری روماتیسمی قلبی هستند.

علائم بیماری روماتیسمی قلب چیست؟

سابقه اخیر عفونت استرپتوکوکی یا تب روماتیسمی کلید تشخیص بیماری روماتیسمی قلبی است. علائم تب روماتیسمی متفاوت است و معمولاً 1 تا 6 هفته پس از حمله گلودرد استرپتوکوکی شروع می شود.

در برخی موارد، عفونت ممکن است خیلی خفیف بوده باشد که تشخیص داده نشده باشد، یا ممکن است تا زمانی که فرد به پزشک مراجعه کند از بین رفته باشد.

اینها شایع ترین علائم تب روماتیسمی هستند:

  • تب
  • مفاصل متورم، حساس، قرمز و بسیار دردناک - به ویژه زانوها و مچ پا
  • ندول ها (توده های زیر پوست)
  • بثورات قرمز، برجسته، مشبک مانند، معمولا در قفسه سینه، پشت و شکم
  • تنگی نفس و ناراحتی قفسه سینه
  • حرکات کنترل نشده بازوها، پاها یا عضلات صورت
  • ضعف

علائم بیماری روماتیسمی قلبی به میزان آسیب دریچه بستگی دارد و ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • تنگی نفس (به خصوص هنگام فعالیت یا دراز کشیدن)
  • درد قفسه سینه
  • تورم

بیماری روماتیسمی قلب چگونه تشخیص داده می شود؟

افراد مبتلا به بیماری روماتیسمی قلبی، عفونت استرپتوکوکی داشته یا اخیراً داشته اند. کشت گلو یا آزمایش خون ممکن است برای بررسی استرپتوکوک استفاده شود.

آنها ممکن است سوفل داشته باشند که ممکن است در طول یک معاینه فیزیکی معمول شنیده شود. سوفل ناشی از نشت خون در اطراف دریچه آسیب است. سوفل زمانی ایجاد می‌شود که بافت‌های ملتهب قلب حرکت کنند یا روی یکدیگر ساییده شوند.

همراه با یک تاریخچه پزشکی کامل و معاینه فیزیکی، آزمایش‌هایی که برای تشخیص بیماری روماتیسمی قلب استفاده می‌شوند ممکن است شامل موارد زیر باشد:

اکوکاردیوگرافی (اکو). این آزمایش از امواج صوتی برای بررسی حفره ها و دریچه های قلب استفاده می کند. امواج صوتی پژواک تصویری را بر روی صفحه نمایش ایجاد می کنند، زیرا مبدل اولتراسوند از روی پوست روی قلب عبور می کند.

اکو می تواند آسیب به فلپ های دریچه، جریان برگشت خون از طریق دریچه نشتی، مایع اطراف قلب و بزرگ شدن قلب را نشان دهد. این مفیدترین آزمایش برای تشخیص مشکلات دریچه قلب است.

الکتروکاردیوگرام (ECG). این تست قدرت و زمان فعالیت الکتریکی قلب را ثبت می کند. ریتم های غیر طبیعی (آریتمی یا دیس ریتمی) را نشان می دهد و گاهی اوقات می تواند آسیب عضله قلب را تشخیص دهد. حسگرهای کوچکی به پوست شما چسبانده می شوند تا فعالیت الکتریکی را دریافت کنند.

اشعه ایکس قفسه سینه. ممکن است برای بررسی ریه‌های شما و بررسی بزرگ شدن قلب شما یک عکس اشعه ایکس انجام شود.

ام آر آی قلب. این یک تست تصویربرداری است که تصاویر دقیقی از قلب می گیرد. ممکن است برای مشاهده دقیق تر دریچه های قلب و عضله قلب استفاده شود.

آزمایشات خون. ممکن است برای بررسی عفونت و التهاب از آزمایش‌های خون خاصی استفاده شود.

بیماری روماتیسمی قلب چگونه درمان می شود؟

درمان تا حد زیادی به میزان آسیب وارد شده به دریچه های قلب بستگی دارد. در موارد شدید، درمان ممکن است شامل جراحی برای تعویض یا ترمیم دریچه به شدت آسیب دیده باشد.

بهترین درمان پیشگیری از تب روماتیسمی است. آنتی بیوتیک ها معمولا می توانند عفونت های استرپتوکوکی را درمان کنند و از بروز تب روماتیسمی جلوگیری کنند.

داروهای ضد التهابی ممکن است برای کاهش التهاب و کاهش خطر آسیب قلبی استفاده شود. ممکن است برای مدیریت نارسایی قلبی به داروهای دیگری نیاز باشد.

به افرادی که تب روماتیسمی داشته‌اند، معمولاً برای جلوگیری از عفونت‌های مکرر و کاهش خطر آسیب‌های قلبی بیشتر، درمان‌های روزانه یا ماهانه آنتی‌بیوتیک، احتمالاً مادام‌العمر، داده می‌شود. برای کاهش التهاب، آسپرین، استروئیدها یا داروهای غیر استروئیدی ممکن است تجویز شود.

عوارض بیماری روماتیسمی قلب چیست؟

برخی از عوارض بیماری روماتیسمی قلبی عبارتند از:

  • نارسایی قلبی. این می تواند از تنگ شدن شدید یا نشتی دریچه قلب رخ دهد.
  • اندوکاردیت باکتریایی. این عفونت پوشش داخلی قلب است و ممکن است زمانی رخ دهد که تب روماتیسمی به دریچه های قلب آسیب زده باشد.
  • عوارض بارداری و زایمان به دلیل آسیب قلبی. زنان مبتلا به بیماری روماتیسمی قلب باید قبل از بارداری وضعیت خود را با پزشک خود در میان بگذارند.
  • پارگی دریچه قلب. این یک اورژانس پزشکی است که باید با جراحی برای تعویض یا ترمیم دریچه قلب درمان شود.

دکتر رامین بقایی، بهترین متخصص جراحی قلب در تهران

دکتر رامین بقایی متخصص جراحی عمومی و فوق تخصص جراح قلب و عروق در کودکان و بزرگسالان هستند. دکتر رامین بقایی با بیش از 20 سال تجربه درمان و جراحی انواع بیماری‌های قلبی در کودکان و بزرگسالان، به بهترین پزشک متخصص جراحی قلب و عروق در تهران تبدیل شده‌اند.

ایشان همچنین به مدت 3 سال ریاست بخش قلب در بیمارستان مدرس را بر عهده داشتند و دارای بورد جراحی قلب از انجمن جراحان قلب ایران به مدت 6 سال هستند.

دکتر رامین بقایی انواع خدمات مشاوره و درمان اختلالات قلبی را از قبیل پیوند قلب، جراحی آئورت، جراحی دریچه‌های قلبی و … را در مطب خودشان واقع در محله جردن تهران ارائه می‌دهند.

ارتباط با دکتر رامین بقایی

آدرس: تهران – خیابان نلسون ماندلا (جردن)، بالاتر از تقاطع حقانی، خیابان پدیدار، پلاک ۶۲، طبقه سوم، واحد ۳۳

شماره تلفن: ۰۲۱۸۸۶۷۰۳۵۰

منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: ورزش‌های مفید برای روماتیسم قلب , فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , متخصص جراحی عمومی , عوارض روماتیسم قلبی , پیشگیری از روماتیسم قلبی , جراحی روماتیسم قلبی , Rheumatic Hearst Disease ,
:: بازدید از این مطلب : 226
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : یک شنبه 16 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

تشخیص بیماری هیرشپرونگ در کودکان 

بیماری هیرشپرونگ (HIRSH-sproongz) وضعیتی است که روده بزرگ (کولون) را تحت تأثیر قرار می دهد و باعث ایجاد مشکلاتی در دفع مدفوع می شود.

این بیماری در بدو تولد (مادرزادی) در نتیجه از دست رفتن سلول های عصبی در عضلات روده بزرگ نوزاد وجود دارد.

بدون این که این سلول های عصبی ماهیچه های روده را برای کمک به حرکت محتویات در روده بزرگ تحریک کنند، محتویات می توانند پشتیبان گرفته و باعث ایجاد انسداد در روده شوند.

نوزادی که به بیماری هیرشپرونگ مبتلا است معمولاً در روزهای پس از تولد نمی تواند مدفوع کند. در موارد خفیف، این بیماری ممکن است تا اواخر دوران کودکی تشخیص داده نشود.

به طور غیر معمول، بیماری هیرشپرونگ برای اولین بار در بزرگسالان تشخیص داده می شود. جراحی برای بای پس یا برداشتن قسمت بیمار روده بزرگ درمان است. 

در کودکان مبتلا به بیماری هیرشپرونگ، اعصاب در تمام یا بخشی از روده بزرگ (کولون) تشکیل نمی‌شوند. مواد زائد حاصل از هضم نمی توانند از قسمتی از روده بزرگ که فاقد بافت عصبی است عبور کند.

کولون طبیعی با مدفوع مسدود شده متورم می شود.

علائم هیرشپرونگ

علائم و نشانه های بیماری هیرشپرونگ بسته به شدت بیماری متفاوت است. معمولاً علائم و نشانه‌ها اندکی پس از تولد ظاهر می‌شوند، اما گاهی اوقات تا اواخر زندگی آشکار نمی‌شوند.

به طور معمول، بارزترین علامت، عدم اجابت مزاج نوزاد در 48 ساعت پس از تولد است. علائم و نشانه های دیگر در نوزادان ممکن است شامل موارد زیر باشد:

  • شکم متورم
  • استفراغ، از جمله استفراغ یک ماده سبز یا قهوه ای
  • یبوست یا گاز، که ممکن است نوزاد تازه متولد شده را بداخلاق کند
  • اسهال
  • تاخیر در دفع مکونیوم - اولین حرکت روده نوزاد

در کودکان بزرگتر، علائم و نشانه ها می تواند شامل موارد زیر باشد: 

  • شکم متورم
  • یبوست مزمن
  • گاز
  • شکست در رشد
  • خستگی

علل  بیماری هیرشپرونگ

مشخص نیست که چه چیزی باعث بیماری هیرشپرونگ می شود. گاهی اوقات در خانواده ها رخ می دهد و ممکن است در برخی موارد با یک جهش ژنتیکی همراه باشد.

بیماری هیرشپرونگ زمانی رخ می دهد که سلول های عصبی در روده بزرگ به طور کامل تشکیل نمی شوند. اعصاب در روده بزرگ، انقباضات ماهیچه ای را که غذا را از طریق روده حرکت می دهد، کنترل می کنند.

بدون انقباضات، مدفوع در روده بزرگ باقی می ماند.

عوامل خطر  بیماری هیرشپرونگ

عواملی که ممکن است خطر ابتلا به بیماری هیرشپرونگ را افزایش دهند عبارتند از:

داشتن یک خواهر یا برادر مبتلا به بیماری هیرشپرونگ. بیماری هیرشپرونگ می تواند ارثی باشد. اگر یک فرزند دارید که به این بیماری مبتلا است، خواهر و برادرهای بیولوژیکی آینده ممکن است در معرض خطر باشند.

مرد بودن. بیماری هیرشپرونگ در مردان شایع تر است.

داشتن سایر شرایط ارثی بیماری. هیرشپرونگ با برخی بیماری های ارثی مانند سندرم داون و سایر ناهنجاری های موجود در بدو تولد مانند بیماری مادرزادی قلبی همراه است.

عوارض  بیماری هیرشپرونگ

کودکانی که به بیماری هیرشپرونگ مبتلا هستند، مستعد ابتلا به یک عفونت روده ای جدی به نام انتروکولیت هستند. انتروکولیت می تواند تهدید کننده زندگی باشد و نیاز به درمان فوری دارد.

تشخیص بیماری هیرشپرونگ

پزشکان بیماری هیرشپرونگ را با گرفتن سابقه پزشکی و خانوادگی، انجام معاینه فیزیکی و تجویز آزمایشات تشخیص می دهند.

آزمایش ها ممکن است شامل آزمایش های تصویربرداری، مانومتری آنورکتال و بیوپسی رکتوم باشد.

تغذیه، رژیم غذایی و تغذیه در  بیماری هیرشپرونگ

قبل از اینکه بیماری هیرشپرونگ تشخیص داده شود و درمان شود، ممکن است کودک در تغذیه دچار مشکلاتی شود، رشد نکند یا دچار سوءتغذیه شود.

با یک پزشک در مورد آنچه که کودک شما باید بعد از جراحی بیماری هیرشپرونگ بخورد و بنوشد صحبت کنید. پس از بهبودی، کودکان معمولاً نیازی به پیروی از رژیم غذایی خاصی ندارند.

اما با مراقبت مناسب - به ویژه یک رژیم غذایی مناسب و آب فراوان - این شرایط باید فروکش کند و اکثر کودکان قادر به تجربه حرکات طبیعی روده در یک سال پس از درمان هستند.

سایر کودکان در طول زندگی خود تا بزرگسالی دچار مشکلات روده می شوند. از آنجایی که بیماری هیرشپرونگ مادرزادی است، به این معنی است که یک مشکل مادام العمر است که باید تحت نظر باشد.

دکتر بهار اشجعی

فوق تخصص در جراحی کودکان و نوزادان از پزشکان منحصر به فرد و ماهر در زمینه جراحی اطفال و کودکان در تهران هستند، ایشان دوره پزشکی عمومی را در دانشگاه شهید بهشتی تهران گذراندند و بعد از اتمام دوره پزشکی عمومی به تحصیل در رشته جراحی عمومی در دانشگاه شهید بهشتی تهران پرداختند، بلافاصله بعد از فارغ التحصیلی در رشته جراحی عمومی، در رشته جراحی اطفال پذیرفته شدند و دوره جراحی اطفال را در دانشگاه علوم پزشکی تهران گذراندند و موفق به کسب رتبه اول کشوری در برد فوق تخصصی جراحی اطفال شدند.

راه های ارتباط با ما

مطب:  تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن: 

۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

۰۲۱-۴۴۸۴۱۸۶۲

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی نوزادان و کودکان , راه های درمان هیرشپرونگ در کودکان , عوارض بیماری هیرشپرونگ , تشخیص بیماری هیرشپرونگ , علل بیماری هیرشپرونگ , HIRSH-sproongz ,
:: بازدید از این مطلب : 265
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 13 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

روش سفت کردن پوست با پلاسما جت

روش سفت کردن پوست جت پلاسما از فناوری پیشرفته پلاسما برای ایجاد اثرات قابل توجه سفت کردن پوست بدون نیاز به جراحی استفاده می کند.

این شامل استفاده از یک دستگاه تخصصی است که یک پرتو کنترل شده از گاز پلاسما را ساطع می کند. 

انرژی پلاسما به اپیدرم پوست و سپس به لایه‌های پوستی و زیر جلدی پوست هدایت می‌شود و سطوح بالایی از کلاژن را تحریک می‌کند و ساختار سلولی را از داخل به بیرون بازسازی می‌کند.

این همچنین فولیکول را برای رشد مو تحریک می کند و می تواند روی پوست سر برای جوان سازی مو استفاده شود. 

هنگامی که جت با اکسید-اکسیژن مخلوط می شود، ازن ایجاد می شود که باکتری های سطحی را از بین می برد.

ضد التهاب است و به آرام کردن کراتوز، آکنه، اگزما و روزاسه کمک می کند.

جت پلاسما برای سفت کردن پوست، کاهش چین و چروک، کاهش هایپرپیگمانتاسیون (از جمله ملاسما)، درمان آکنه، جای زخم، ترک های پوستی، اصلاح ریزش مو و کمک به جذب محصول استفاده می شود که در غیر این صورت بدون تزریق سوزنی امکان پذیر نخواهد بود.

روش انجام پلاسما جت

روش سفت کردن پوست جت پلاسما با یک مشاوره آغاز می شود که در طی آن یک متخصص آموزش دیده نگرانی ها و انتظارات خاص بیمار را ارزیابی می کند.

سپس پزشک با تمیز کردن و خشک کردن کامل ناحیه درمان، پوست را آماده می‌کند. هیچ بی حسی مورد نیاز یا مورد نیاز نیست، زیرا این یک روش واقعا غیر تهاجمی و آرامش بخش است. 

هنگامی که پوست آماده شد، دستگاه پلاسما روی نواحی مورد نظر اعمال می شود. این دستگاه گاز پلاسمای یونیزه شده را آزاد می کند که در تماس با سطح پوست یک پرتو پلاسما را تشکیل می دهد.

این انرژی کنترل شده پلاسما، واکنش طبیعی پوست را تحریک می‌کند و باعث تولید کلاژن و الاستین می‌شود، پروتئین‌هایی که مسئول سفتی و کشسانی پوست هستند.

تطبیق پذیری درمان

روش سفت کردن پوست جت پلاسما را می توان برای درمان نواحی مختلف صورت و بدن از جمله پیشانی، پلک ها، گونه ها، گردن، بازوها، شکم، ران ها و پوست سر برای رشد مجدد مو استفاده کرد.

طیف وسیعی از نگرانی‌ها را برطرف می‌کند، مانند پای کلاغی، چین‌های بینی، افتادگی پوست، اسکارهای آکنه، علائم کشش، ریزش مو و آکنه.

نتایج طولانی مدت

در حالی که نتایج فردی ممکن است متفاوت باشد، بسیاری از بیماران بهبود قابل توجهی را در سفتی و بافت پوست تجربه می کنند.

اثرات روش سفت کردن پوست جت پلاسما می تواند تا دو سال باقی بماند و درمان های نگهدارنده می توانند به گسترش بیشتر مزایا کمک کنند.

درمان‌ها را می‌توان هر 48 تا 72 ساعت یکبار انجام داد، اما معمولاً بیماران آنها را به صورت هفتگی انجام می‌دهند.

نتیجه گیری

روش سفت کردن پوست جت پلاسما نشان دهنده پیشرفتی در درمان های زیبایی غیر جراحی است که راه حلی ایمن و موثر برای جوان سازی پوست و رشد مجدد مو ارائه می دهد.

درباره دکتر آرمیتا آقاپور

دکتر آرمیتا آقاپور با سالها سابقه در زمینه زیبایی و جوان سازی یکی از بهترین و شناخته شده ترین پزشکان زیبایی در تهران هستند.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: جوانسازی پوست , مزایای پلاسما جت , معایب روش پلاسما , دکتر آرمیتا آقاپور , پزشک پوست و مو ,
:: بازدید از این مطلب : 331
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 11 مهر 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی ترمیم یا تعویض دریچه قلب

دریچه های قلب به جریان خون شما در قلب و بدن کمک می کنند. بیماری دریچه قلب - یا بیماری دریچه ای قلب - می تواند به دلیل سن، برخی بیماری های قلبی یا مشکلاتی که از بدو تولد وجود دارد رخ دهد.

همه مبتلایان به بیماری دریچه قلب علائمی ندارند، اما کسانی که علائم دارند باید به یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی مراجعه کنند تا علت زمینه ای را مشخص کند و به دنبال درمان باشد.

عملکرد طبیعی دریچه قلب

قلب دارای چهار حفره است: دهلیز چپ و راست و بطن چپ و راست. قلب همچنین دارای چهار دریچه با فلپ است که حرکت خون را همانطور که باید در قلب و اطراف بدن شما تضمین می کند. هر یک از شیرها دارای مسئولیت خاصی به شرح زیر است:

دریچه آئورت: اجازه می دهد خون از بطن چپ به آئورت جریان یابد، شریان اصلی که خون را از قلب به بقیه بدن می برد.

دریچه میترال: جریان خون را از دهلیز چپ به بطن چپ می دهد

دریچه ریوی: اجازه می دهد خون از بطن راست به شریان ریوی جریان یابد.

دریچه سه لتی: جریان خون را از دهلیز راست به بطن راست هدایت می کند.

اگر دریچه‌ها آنطور که باید باز یا بسته نشوند، کارکرد صحیح قلب برای قلب سخت‌تر می‌شود.

انواع بیماری دریچه قلب

اگر بیماری دریچه قلب شما تشخیص داده شود، به یکی از انواع زیر طبقه بندی می شود:

رگورژیتاسیون زمانی اتفاق می‌افتد که فلپ‌های دریچه آنطور که باید محکم بسته نمی‌شوند و اجازه می‌دهند خون به سمت عقب حرکت کند - پرولاپس یا زمانی که فلپ‌های دریچه فلاپ می‌شوند، معمولاً باعث برگشت می‌شوند.

تنگی زمانی است که فلپ های دریچه به دلیل کلسیفیکاسیون یا ضخیم شدن باریک می شوند. این می تواند مانع از باز شدن کامل دریچه قلب شود و از عبور خون کافی از آن جلوگیری کند. برخی از افراد دچار رگورژیتاسیون و تنگی می شوند.

آترزی یک دریچه قلب است که به درستی شکل نمی گیرد و هیچ منفذی برای عبور خون از آن وجود ندارد.

بیماری دریچه قلب در مقابل نارسایی قلبی

بیماری دریچه قلب و نارسایی قلبی یکسان نیستند. بیماری دریچه قلب به مشکل یکی از دریچه های قلب اشاره دارد. نارسایی قلبی زمانی است که قلب خون را به طور معمول در بدن پمپ نمی کند. اگرچه، گاهی اوقات، بیماری دریچه قلب می تواند باعث نارسایی قلبی شود.

خطرات بیماری دریچه قلب درمان نشده

همه مشکلات دریچه قلب نیاز به درمان فوری ندارند. در برخی موارد، یک ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی ممکن است پیشرفت وضعیت دریچه قلب را قبل از حرکت به سمت درمان کنترل کند.

در مواقع دیگر، درمان فوری ضروری است و می‌تواند به جلوگیری از عوارض جدی‌تر، گاهی اوقات کشنده، از جمله:

فیبریلاسیون دهلیزی: ضربان یا ریتم نامنظم قلب

نارسایی قلبی: زمانی که قلب به طور معمول خون را در بدن پمپاژ نمی کند.

فشار خون ریوی: نوعی فشار خون بالا که بر شریان‌های قلب و ریه‌ها تأثیر می‌گذارد.

سکته مغزی: از دست دادن جریان خون به مغز

ایست قلبی ناگهانی (سکته قلبی): از دست دادن جریان خون به قلب

شناخت علائم بیماری دریچه قلب

ممکن است در طول زندگی خود مشکل دریچه قلب داشته باشید و آن را ندانید زیرا هیچ علامتی ندارد. در بیشتر موارد، بیماری دریچه قلب به کندی پیشرفت می کند و در نهایت منجر به علائم می شود 

ممکن است با بیماری دریچه قلب بیش از حد معمول احساس خستگی کنید یا تعجب کنید که چرا با فعالیت بدنی دچار تنگی نفس شده اید در حالی که قبلاً هیچ مشکلی ایجاد نمی کرد.

علائم بیماری دریچه قلب شامل موارد زیر است:

  • آریتمی، یا ناسازگاری با ضربان یا ریتم قلب شما
  • درد قفسه سینه
  • سرگیجه
  • غش کردن
  • خستگی
  • فشار خون پایین یا بالا
  • تورم در شکم، مچ پا، پا یا وریدهای گردن
  • تنگی نفس

درمان بیماری دریچه قلب بدون جراحی

گاهی اوقات دارو می تواند به کنترل علائم مرتبط با بیماری دریچه قلب کمک کند، اگرچه ممکن است آن را درمان نکند. بسته به علت بیماری دریچه قلب، پزشک ممکن است برای شما داروهای فشار خون مانند دیورتیک ها یا گشادکننده عروق تجویز کند تا از عملکرد قلب شما پشتیبانی کند.

واجد شرایط بودن برای جراحی بیماری دریچه قلب

زمانی که یک یا چند دریچه قلب شما به درستی کار نمی کند و بر سلامت شما تأثیر منفی می گذارد، ممکن است نیاز به جراحی داشته باشید. برای تصمیم گیری در مورد اینکه آیا جراحی بیماری دریچه قلب بهترین گزینه برای شما است، ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما را در نظر می گیرد:

  • سن شما
  • نوع بیماری دریچه قلب که شما دارید.
  • ساختار قلب شما

سایر شرایط پزشکی که می تواند توانایی شما را برای انجام جراحی دریچه قلب محدود کند. قبل از عمل جراحی، ممکن است لازم باشد آزمایش‌های دیگری نیز انجام دهید تا اطلاعات بیشتری در مورد بیماری دریچه‌ای خود به پزشک ارائه دهید.

مطمئن شوید که از قبل در مورد هر گونه جایگزینی برای جراحی سوال کنید تا از همه گزینه های خود مطلع شوید.

انواع جراحی های بیماری دریچه قلب

اگر مشکل دریچه قلب شما نیاز به جراحی داشته باشد، ارائه دهنده شما تعیین می کند که آیا نیاز به تعمیر یا تعویض دارید که شامل موارد زیر است:

تعویض دریچه قلب: در طول تعویض دریچه، یک ارائه دهنده ممکن است از یک دریچه بیولوژیکی - ساخته شده از بافت حیوانی یا انسانی - یا یک دریچه مکانیکی استفاده کند.

ترمیم دریچه قلب: در طول تعمیر دریچه قلب، جراح قلب ممکن است لت های پاره شده در دریچه را ترمیم کند، لت های دریچه ذوب شده را جدا کند یا قطعات دریچه را تغییر شکل دهد.

یکی از جدیدترین اشکال جایگزینی دریچه قلب به نام جایگزینی دریچه آئورت ترانس کاتتر (TAVR)، شامل برش جراحی سنتی نیست. روش‌هایی با استفاده از کاتترهای وارد شده در وریدها یا شریان‌ها در حال حاضر برای جایگزینی دریچه آئورت با تنگی شدید آئورت و ترمیم دریچه میترال با نارسایی شدید میترال در دسترس هستند.

نوع جراحی مورد استفاده به مشکل دقیق دریچه قلب بستگی دارد. هر کدام با خطراتی همراه است. برخی از افراد برای دسترسی به قلب تحت عمل جراحی قلب باز قرار می گیرند که شامل برش بزرگتر قفسه سینه می شود.

در طول جراحی، شما به یک دستگاه بای پس قلب-ریه متصل هستید که کار قلب شما را در طول عمل انجام می دهد. سایر جراحی‌های دریچه قلب کمتر تهاجمی هستند و شامل بریدگی‌های جزئی بیشتری برای تکمیل جراحی می‌شوند.

درد کمتر و بهبودی سریع‌تر همراه با جراحی‌های کم تهاجمی وجود دارد.

خلاصه

بیماری دریچه قلب می تواند با افزایش سن، بیماری قلبی یا به دلیل ژنتیک ایجاد شود. شایع ترین انواع بیماری دریچه قلب نارسایی، تنگی و آترزی است. داروهای بیماری دریچه قلب می توانند به کنترل علائم کمک کنند اما بیماری را درمان نمی کنند.

جراح قلب ممکن است برای موارد شدیدتر ترمیم یا تعویض دریچه قلب را انجام دهد. بیماری دریچه قلب درمان نشده ممکن است منجر به مشکلات شدید شود زیرا قلب باید سخت تر کار کند.

اینها شامل فیبریلاسیون دهلیزی، نارسایی قلبی و ایست قلبی یا مرگ ناگهانی است.

دکتر رامین بقایی بهترین جراح دریچه‌های قلبی در تهران

دکتر رامین بقایی تهرانی یکی از بهترین و حرفه‌ای ترین جراحان قلب در تهران هستند که نه تنها به جراحی تخصصی قلب در بزرگسالان، بلکه در جراحی قلب نوزادان و کودکان نیز از مهارت و تسلط بالایی برخوردار هستند.

ایشان پس از فارغ‌التحصیلی از تخصص جراحی در دانشگاه تهران، به تحصیل در رشته پزشکی عمومی در دانشگاه تهران مشغول شدند و سپس با بورسیه تحصیلی تحصیلات تکمیلی به مدت 1 سال در بیمارستان پیتیه در پاریس فعالیت داشتند.

دکتر رامین بقایی با سابقه‌ای 20 ساله جان بسیاری از بیماران قلبی را نجات دادند و سلامتی و زندگی دوباره را به آن‌ها هدیه دادند.

ارتباط با دکتر رامین بقایی

آدرس: تهران – خیابان نلسون ماندلا (جردن)، بالاتر از تقاطع حقانی، خیابان پدیدار، پلاک ۶۲، طبقه سوم، واحد ۳۳

شماره تلفن: ۰۲۱۸۸۶۷۰۳۵۰

منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: جراحی دریچه های قلبی , تعویض دریچه های قلب , جراحی تعویض دریچه قلب , جراحی کامیشروتومی , جراحی والوولوپلاستی , ترمیم بالونی دریچه ,
:: بازدید از این مطلب : 293
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 27 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

جراحی اختلالات کام و لب در کودکان (Cleft palate)

1/700 نفر در سراسر جهان با شکاف لب و/یا کام به دنیا می‌آیند، اگرچه برخی آمارها آن را نزدیک به 1/600 می‌دانند.

این حدود 0.14٪ از جمعیت است. شکاف لب، کام یا هر دو یکی از شایع‌ترین ناهنجاری‌های مادرزادی است و میزان شیوع آن در بین 1000/1 تا 2.69/1000 در نقاط مختلف جهان است.

در مقایسه با دختران، دوبرابر تعداد پسران دارای شکاف لب، چه با شکاف کام و چه بدون شکاف  هستند. 

شکاف لب و شکاف کام ناهنجاری های صورت و دهان هستند که در اوایل بارداری و در حالی که کودک در حال رشد در مادر است، رخ می دهد.

شکاف زمانی ایجاد می شود که بافت کافی در ناحیه دهان یا لب وجود نداشته باشد و بافت موجود به درستی به هم نپیوندد. 

شکاف لب یک شکاف یا جدا شدن فیزیکی دو طرف لب بالایی است و به صورت یک سوراخ یا شکاف باریک در پوست لب بالا ظاهر می شود.

این جدایی اغلب فراتر از قاعده بینی گسترش می یابد و شامل استخوان های فک بالا و/یا لثه بالایی می شود.

چه چیزی باعث شکاف لب و شکاف کام می شود؟

در بیشتر موارد، علت شکاف لب و کام ناشناخته است. نمی توان از این شرایط جلوگیری کرد. اکثر دانشمندان بر این باورند که شکاف ها به دلیل ترکیبی از عوامل ژنتیکی و محیطی است.

به نظر می رسد اگر خواهر یا برادر، والدین یا خویشاوندان این مشکل را داشته باشند، احتمال بروز شکاف در نوزاد تازه متولد شده بیشتر است. 

علت بالقوه دیگر ممکن است مربوط به دارویی باشد که مادر در دوران بارداری خود مصرف کرده است. برخی داروها ممکن است باعث ایجاد شکاف لب و کام شوند.

از جمله: داروهای ضد تشنج/ضد تشنج، داروهای آکنه حاوی آکوتان و متوترکسات، دارویی که معمولا برای درمان سرطان، آرتریت و پسوریازیس استفاده می‌شود.

شکاف لب و شکاف کام نیز ممکن است در نتیجه قرار گرفتن در معرض ویروس ها یا مواد شیمیایی در حالی که جنین در رحم رشد می کند رخ دهد. 

در شرایط دیگر، شکاف لب و شکاف کام ممکن است بخشی از یک بیماری پزشکی دیگر باشد.

شکاف لب و شکاف کام چگونه تشخیص داده می شود؟

از آنجایی که شکاف باعث تغییرات فیزیکی بسیار واضحی می شود، تشخیص شکاف لب یا شکاف کام آسان است.

سونوگرافی قبل از تولد گاهی اوقات می تواند تشخیص دهد که آیا شکاف در نوزاد متولد نشده وجود دارد یا خیر.

اگر شکاف قبل از تولد نوزاد در سونوگرافی تشخیص داده نشده باشد، معاینه فیزیکی دهان، بینی و کام وجود شکاف لب یا شکاف کام را پس از تولد کودک تایید می کند.

گاهی ممکن است آزمایش های تشخیصی برای تعیین یا رد وجود سایر ناهنجاری ها انجام شود.

درمان شکاف لب و شکاف کام چیست؟

شکاف لب بسته به میزان ترمیم مورد نیاز ممکن است به یک یا دو عمل جراحی نیاز داشته باشد. جراحی اولیه معمولاً تا زمانی که نوزاد 3 ماهه است انجام می شود.

ترمیم شکاف کام اغلب به چندین عمل جراحی در طول 18 سال نیاز دارد. اولین جراحی برای ترمیم کام معمولا زمانی انجام می شود که نوزاد بین 6 تا 12 ماهه باشد.

جراحی اولیه یک کام عملکردی ایجاد می کند، احتمال ایجاد مایع در گوش میانی را کاهش می دهد و به رشد مناسب دندان ها و استخوان های صورت کمک می کند.

کودکان مبتلا به شکاف کام نیز ممکن است در حدود 8 سالگی نیاز به پیوند استخوان داشته باشند تا خط لثه بالایی را پر کند تا بتواند دندان های دائمی را نگه دارد و فک بالایی را تثبیت کند.

حدود 20 درصد از کودکان مبتلا به شکاف کام نیاز به جراحی های بیشتری برای کمک به بهبود گفتار خود دارند. هنگامی که دندان های دائمی رشد کردند، اغلب برای صاف کردن دندان ها به بریس نیاز است.

ممکن است جراحی‌های دیگری برای بهبود ظاهر لب و بینی، بستن دهانه‌های بین دهان و بینی، کمک به تنفس، تثبیت و تنظیم مجدد فک انجام شود.

ترمیم نهایی اسکارهای باقی مانده از جراحی اولیه احتمالاً تا نوجوانی انجام نخواهد شد، زمانی که ساختار صورت به طور کامل توسعه یافته است.

مراقبت از دندان برای کودکان مبتلا به شکاف لب و/یا کام

به طور کلی نیازهای پیشگیرانه و ترمیمی دندان کودکان مبتلا به شکاف مانند سایر کودکان است. با این حال، کودکان مبتلا به شکاف لب و شکاف کام ممکن است مشکلات خاصی در رابطه با دندان های از دست رفته، بدشکل یا نامناسب داشته باشند که نیاز به نظارت دقیق دارد.

مراقبت های اولیه از دندان. مانند سایر کودکان، کودکانی که با شکاف کام و لب متولد می شوند، برای داشتن دندان های سالم نیاز به تمیز کردن مناسب، تغذیه مناسب و درمان فلوراید دارند.

تمیز کردن مناسب با یک مسواک کوچک و نرم باید به محض رویش دندان شروع شود. اگر مسواک نرم کودکان به دلیل تغییر شکل دهان و دندان‌ها به اندازه کافی دندان‌ها را تمیز نمی‌کند، ممکن است دندانپزشک شما یک دندان‌پزشکی را توصیه کند.

دندانپزشکی یک اسفنج نرم و حاوی دهانشویه روی دسته است که برای پاک کردن دندان استفاده می شود. بسیاری از دندانپزشکان توصیه می کنند که اولین ویزیت دندانپزشکی در حدود یک سالگی یا حتی زودتر از آن در صورت وجود مشکلات دندانی خاص برنامه ریزی شود. مراقبت های روتین دندان می تواند از حدود یک سالگی شروع شود. 

مراقبت های ارتودنسی. اولین جلسه ارتودنسی ممکن است قبل از اینکه کودک هر دندانی داشته باشد برنامه ریزی شود. هدف از این انتصاب ارزیابی رشد صورت به ویژه رشد فک است.

پس از رویش دندان ها، متخصص ارتودنسی می تواند نیازهای کوتاه مدت و بلندمدت دندانی کودک را ارزیابی کند. پس از رویش دندان های دائمی می توان از درمان ارتودنسی برای تراز کردن دندان ها استفاده کرد.

مراقبت از پروتز دندان. متخصص پروتز یکی از اعضای تیم شکاف کام است. آنها ممکن است یک پل دندانی برای جایگزینی دندان های از دست رفته بسازند یا وسایل خاصی به نام "بالب های گفتار" یا "لیفت کام" بسازند تا به بستن بینی از دهان کمک کنند تا گفتار عادی تر به نظر برسد.

متخصص پروتز درمان را با جراح دهان یا پلاستیک و با آسیب شناس گفتار هماهنگ می کند. اگرچه درمان شکاف لب و کام ممکن است چندین سال طول بکشد و بسته به درگیری به چندین عمل جراحی نیاز داشته باشد، اکثر کودکان مبتلا به این بیماری می توانند به ظاهر، گفتار و غذا خوردن طبیعی دست یابند.

درمان و جراحی اختلالات کام و لب در کودکان و نوزادان با دکتر بهار اشجعی

بهار اشجعی یکی از بهترین پزشکان و جراحانی است که به صورت تخصصی به درمان و جراحی اختلالات و بیماری‌ها در کودکان و نوزادان پسر مشغول می‌باشد.

ایشان پس از کسب تخصص پزشکی اطفال، مشغول به درمان و جراحی اختلالات در بیمارستان‌های کودکان تهران، بیمارستان لاله واقع در شهرک غرب و مطب خود در بلوار کشاورز هستند.

مطب:  تهران ـ انتهای بلوار کشاورز، رو به روی درب شرقی بیمارستان امام خمینی، ساختمان شیشه ای سبز، پلاک ۳۷۰ ساختمان ۴۱۶ طبقه ۳ واحد ۱۹

تلفن: ۰۲۱-۴۴۸۰۶۶۶۸

منبع: https://dr-ashjaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص در جراحی کودکان و نوزادان , دکتر بهار اشجعی , درمان و جراحی اختلالات کام و لب در کودکان و نوزادان , اختلالات کام و لب در کودکان , علل بروز شکاف در لب و کام کودکان , Cleft palate ,
:: بازدید از این مطلب : 301
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : چهار شنبه 22 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

خال برداری و حذف زگیل و اسکین تگ

برجستگی های برآمده پوست عمدتاً بی ضرر هستند. آنها ممکن است به طرق مختلف، از برچسب های پوستی گرفته تا کلوئیدها، ظاهر شوند. شرایطی مانند آکنه و آبله مرغان نیز می تواند باعث ایجاد آنها شود.

اگر برآمدگی های شما شبیه برآمدگی های ناشی از MRSA یا سرطان پوست است، کمک پزشکی بگیرید. 

برآمدگی های پوستی بسیار شایع هستند و در بیشتر موارد بی ضرر هستند. آنها می توانند ناشی از چندین شرایط باشند، از جمله:

  • عفونت ها
  • عکس العمل های آلرژیتیک
  • اختلالات پوستی
  • سرطان پوست

برجستگی های پوستی بسته به علت ظاهری و تعداد آنها می تواند متفاوت باشد. ممکن است همرنگ پوست شما یا رنگ دیگری باشند.

ممکن است خارش دار، بزرگ یا کوچک باشند. برخی ممکن است سخت باشند، در حالی که برخی دیگر می توانند نرم و متحرک احساس شوند.

اکثر برجستگی های پوستی نیازی به درمان ندارند. با این حال، اگر برآمدگی های شما باعث ناراحتی می شود، مهم است که با پزشک صحبت کنید.

همچنین توصیه می شود اگر نگران هرگونه تغییر در برجستگی های خود یا وضعیت کلی پوست خود هستید، با پزشک تماس بگیرید. بسیاری از شرایط می توانند باعث ایجاد برجستگی های برجسته روی پوست شوند. 

انواع اختلالات پوستی

آکنه

معمولا روی صورت، گردن، شانه ها، قفسه سینه و قسمت بالایی پشت قرار دارد. جوش های پوستی معمولاً جوش های سر سیاه، سر سفید، جوش ها یا کیست ها و ندول های عمیق و دردناک هستند.

در صورت عدم درمان ممکن است جای زخم باقی بماند یا پوست تیره شود. به گفته آکادمی پوست آمریکا، آکنه شایع ترین بیماری پوستی در ایالات متحده است.

باعث ایجاد برجستگی های پوستی می شود که می تواند از بسیار کوچک و بدون درد تا بزرگ و دردناک متغیر باشد. برجستگی ها معمولا با قرمزی و تورم همراه هستند.

درماتیت تماسی

  • ساعت ها تا روزها پس از تماس با یک آلرژن ظاهر می شود.
  • یک بثورات قابل مشاهده و در جایی ظاهر می شود که پوست شما ماده تحریک کننده را لمس کرده است.
  • پوست خارش دار، قرمز، پوسته پوسته یا خام
  • تاول هایی که آبدار، ترشح می کنند یا پوسته پوسته می شوند.

درماتیت تماسی عارضه‌ای است که وقتی پوست شما با یک ماده حساسیت‌زا (مانند پیچک سمی) یا محرک (مانند سفیدکننده) تماس پیدا می‌کند، باعث ایجاد بثورات خارش‌دار و قرمز می‌شود.

بثورات ممکن است شامل برآمدگی های قرمز رنگی باشد که تراوش می کند، تخلیه می شود یا پوسته پوسته می شود.

به pilaris کراتوز

  • اغلب در بازوها و پاها دیده می شود اما ممکن است در صورت، باسن یا بالاتنه نیز دیده شود.
  • تکه هایی از پوست که برآمدگی، کمی قرمز و خشن به نظر می رسند.
  • ممکن است در هوای خشک بدتر شود.

کراتوز پیلاریس یک بیماری شایع پوستی است که با رشد بیش از حد پروتئینی به نام کراتین مشخص می شود. باعث ایجاد برجستگی های کوچک در اطراف فولیکول های مو در بدن می شود.

این وضعیت اغلب تا اواسط 20 سالگی خود به خود برطرف می شود.

بولا

  • تاول شفاف، آبکی و پر از مایع با اندازه بیش از 1 سانتی متر (سانتی متر)
  • اگر مایع شفاف شیری شود، ممکن است عفونت وجود داشته باشد.

تاول ها (جمع تاول) برآمدگی های پر از مایعی هستند که می توانند در اثر اصطکاک یا شرایطی مانند درماتیت تماسی و آبله مرغان ایجاد شوند.

معمولاً در عرض یک هفته از بین می‌روند، اما توصیه می‌شود در صورت عفونت یا نیاز به تخلیه، به پزشک مراجعه کنید.

آنژیوم گیلاس

  • می تواند در هر نقطه ای از بدن باشد، اما بیشتر روی تنه، بازوها، پاها و شانه ها دیده می شود.
  • نقاط کوچک و قرمز روشن دایره ای یا بیضی شکل که ممکن است برجسته یا صاف شوند و در صورت مالش یا خراش خونریزی کنند.
  • به طور کلی بی ضرر هستند اما اگر در مناطق مشکل دار هستند ممکن است نیاز به حذف داشته باشند.

آنژیوم گیلاس توده های پوستی شایعی هستند که می توانند در بیشتر نواحی بدن ایجاد شوند. زمانی که رگ های خونی روی هم جمع می شوند، ایجاد می شوند و یک برآمدگی قرمز روشن در زیر یا روی پوست ایجاد می کنند.

آنها با افزایش سن ظاهر می شوند و اغلب از 20 یا 30 سالگی شروع می شوند.

میخچه و پینه

  • دایره های کوچک پوست ضخیم با ناحیه مرکزی دردناک و شاخی مانند از بافت سفت شده.
  • معمولاً در نوک و کنار انگشتان پا و در کف پا یافت می شود.

میخچه یا پینه نواحی خشن و ضخیم پوست هستند که در اثر اصطکاک و فشار ایجاد می شوند. آنها اغلب در پاها و دست ها یافت می شوند.

کیست

  • برآمدگی آهسته در زیر پوست که سطح صافی دارد.
  • می تواند بزرگ یا کوچک باشد و معمولاً بدون درد است.
  • معمولاً مشکلی نیست مگر اینکه عفونی شده باشد، خیلی بزرگ باشد یا در یک ناحیه حساس رشد کند.
  • برخی در اعماق بدن شما رشد می کنند که نمی توانید آنها را ببینید یا احساس کنید.

کیست ها توده هایی هستند که حاوی مایع، هوا یا مواد دیگر هستند. آنها در زیر پوست شما در هر قسمت از بدن شما رشد می کنند.

آنها مانند یک توپ کوچک هستند و معمولاً می توانید آنها را کمی به اطراف حرکت دهید.

کلوئیدها

  • علائم در محل آسیب قبلی رخ می دهد.
  • ناحیه توده ای یا سفت از پوست که ممکن است دردناک یا خارش دار باشد.
  • منطقه به رنگ گوشتی، صورتی یا قرمز است.

کلوئیدها رشدهای صاف و برجسته ای هستند که در اطراف جای زخم ایجاد می شوند. آنها بیشتر روی قفسه سینه، شانه ها و گونه ها یافت می شوند.

آنها شبیه اسکارهای هیپرتروفیک هستند اما می توانند بسیار بزرگتر از زخم اصلی باشند.

لیپوم

  • در لمس نرم است و در صورت تکان دادن انگشت به راحتی حرکت می کند.
  • کوچک، درست زیر پوست و رنگ پریده یا بی رنگ است.
  • معمولاً در گردن، پشت یا شانه ها قرار دارد.
  • فقط زمانی دردناک است که به عصب فشار بیاورد.

لیپوم ها مجموعه ای از بافت های چربی زیر پوست هستند و اغلب بدون درد هستند. آنها معمولا روی گردن، پشت یا شانه ها تشکیل می شوند.

آنها معمولاً بی ضرر هستند، اما به دلایل زیبایی یا در صورت ایجاد درد می توانید آنها را بردارید.

ندول

  • رشد کوچک تا متوسط که ممکن است با بافت، مایع یا هر دو پر شود.
  • معمولاً پهن تر از جوش است و ممکن است مانند یک سطح صاف و محکم زیر پوست به نظر برسد.
  • معمولاً بی ضرر است، اما اگر بر سایر ساختارها فشار بیاورد ممکن است باعث ناراحتی شود.
  • همچنین ممکن است در اعماق بدن قرار داشته باشند که شما نتوانید آنها را ببینید یا احساس کنید.

ندول ها از رشد غیر طبیعی بافت ایجاد می شوند. آنها در نواحی مشترک مانند زیر بغل، کشاله ران و ناحیه سر و گردن ظاهر می شوند.

کراتوز سبورئیک

  • رشد گرد، بیضی شکل، تیره رنگ با ظاهری "چسبیده".
  • می تواند در هر جایی از بدن به جز کف دست و کف پا قرار گیرد.
  • برآمده و ناهموار با حالت مومی شکل.
  • ممکن است به رنگ پوست، قهوه ای یا سیاه باشد.

کراتوزهای سبورئیک (جمع کراتوز) توده های پوستی شایع و بی ضرری هستند که معمولاً در افراد مسن دیده می شوند. آنها به صورت لکه های گرد و زبر روی سطح پوست ظاهر می شوند.

آنها می توانند بسیاری از نواحی بدن از جمله سینه، شانه ها و پشت را تحت تاثیر قرار دهند.

برچسب های پوستی

  • رشد پوستی که می تواند به طول نیم اینچ برسد.
  • همان رنگ پوست شما یا کمی تیره تر.
  • به احتمال زیاد علت مربوط به اصطکاک
  • معمولا در نزدیکی گردن، زیر بغل، سینه ها، کشاله ران، معده یا پلک ها یافت می شود.

تگ‌های پوستی، لبه‌های کوچک و گوشتی پوست هستند. آنها معمولا روی گردن یا زیر بغل رشد می کنند. ممکن است همرنگ پوست یا کمی تیره تر باشند.

خال توت فرنگی

  • علامت برجسته قرمز یا ارغوانی که معمولاً روی صورت، پوست سر، پشت یا سینه قرار دارد.
  • در بدو تولد یا در کودکان بسیار کوچک ظاهر می شود.
  • با افزایش سن کودک به تدریج کوچکتر می شود یا ناپدید می شود.

خال توت فرنگی یک خال قرمز رنگ است که به آن همانژیوم نیز می‌گویند. آنها بیشتر در کودکان خردسال دیده می شوند و معمولاً تا سن 10 سالگی ناپدید می شوند.

زگیل

  • ممکن است روی پوست یا غشاهای مخاطی دیده شود.
  • ممکن است به صورت یک زگیل یا به صورت گروهی ایجاد شود.
  • ممکن است به رنگ پوست، صورتی یا کمی قهوه ای باشد.

زگیل‌ها برآمدگی‌های خشن هستند که توسط ویروس پاپیلومای انسانی (HPV) ایجاد می‌شوند. آنها معمولاً روی دست‌ها و پاها ایجاد می‌شوند، اما اگر روی صورت یا سایر نواحی حساس ایجاد شدند، مهم است که به پزشک مراجعه کنید.

آنها همچنین مسری هستند و می توانند باعث انتقال HPV به دیگران شوند.

ملانوما

  • خال در هر نقطه از بدن که دارای لبه های نامنظم، شکل نامتقارن و رنگ های متعدد است.
  • خال که با گذشت زمان تغییر رنگ داده یا بزرگتر شده است.
  • معمولاً بزرگتر از یک پاک کن مداد است.

ملانوما کمترین شایع اما جدی ترین نوع سرطان پوست است. به عنوان یک خال غیر معمول شروع می شود. خال های سرطانی اغلب نامتقارن، چند رنگ و بزرگ و با حاشیه های نامنظم هستند.

آنها می توانند در هر نقطه از بدن ظاهر شوند.

چه زمانی در مورد برآمدگی های پوستی به پزشک مراجعه کنیم؟

اکثر برجستگی های پوستی بی ضرر هستند و جای نگرانی ندارند. با این حال، مهم است که در موارد زیر به پزشک مراجعه کنید:

  • برجستگی های پوستی از نظر ظاهری تغییر می کنند یا بدتر می شوند یا برای مدت طولانی باقی می مانند.
  • شما درد دارید یا باعث ناراحتی می شوند.
  • شما دلیل برجستگی ها را نمی دانید
  • شما مشکوک به عفونت یا سرطان پوست هستید.

پزشک معاینه فیزیکی انجام می دهد و برجستگی های پوستی را بررسی می کند. انتظار داشته باشید به سوالاتی در مورد برآمدگی ها، سابقه پزشکی و عادات سبک زندگی خود پاسخ دهید.

پزشک همچنین ممکن است بیوپسی پوست را برای بررسی سرطانی بودن برآمدگی پوست انجام دهد. این روش شامل گرفتن نمونه کوچکی از بافت پوست از ناحیه آسیب دیده برای تجزیه و تحلیل است.

بسته به نتایج، پزشک ممکن است شما را برای ارزیابی بیشتر به یک متخصص پوست یا متخصص دیگر ارجاع دهد.

روش های خال برداری و حذف زگیل و اسکین تگ

جراحی به وسیله قیچی یا تیغ: متخصص، با ایجاد بی حسی موضعی در ناحیه مورد نظر، با تیغ برروی پوست برش ایجاد می کند و خال مورد نظر را جدا می نماید، اما به دلیل خونریزی، آسیب به بافت پوست و ماندگاری جای بخیه، این روش دیگر مورد قبول نیست.

انرژی رادیوفرکانسی: دستگاه های الکتروسرجری RF به بافت های سالم آسیبی وارد نمی کنند، درد و خونریزی بسیار کمی به دنبال دارند و اثر کمی به جا می گذارند.

سوزاندن: یکی از روش های قدیمی درمان خال ها، زگیل ها و اسکین تگ ها است. با انجام دادن این روش، ممکن است فرورفتگی هایی را در سطح پوست مشاهده کنید.

در این روش، کربن داخل سلول سوزانده شده و لکه های تیره ای را برروی پوست ایجاد می کند.

لیزر درمانی: روش لیزر مانند سوزاندن است، اما با این تفاوت که از جریان برق استفاده نمی کند، بلکه برای تخریب ضایعه از امواج لیزر استفاده می نماید.

کرایوتراپی: این روش، شامل چرخه انجماد و ذوب ضایعه می باشد که لازم است بارها و بارها تکرار شود تا ضایعه را به طور کامل حذف کند.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس: ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: دکتر آرمیتا آقاپور , پزشک پوست و مو , انواع اختلالات پوستی , شایع ترین گونه های ضایعات پوستی , تگ‌های پوستی , ,
:: بازدید از این مطلب : 340
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : سه شنبه 21 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

بیماری قلبی در بارداری چیست؟

 

 

بیماری قلبی (قلبی) در بارداری به مشکلاتی در قلب شما اشاره دارد که در دوران بارداری رخ می دهد. دو نوع اصلی از مشکلات قلبی وجود دارد که ممکن است در دوران بارداری تجربه کنید:

بیماری های قلبی از قبل وجود داشته: اینها بیماری های قلبی عروقی هستند که قبل از باردار شدن به آن مبتلا بوده اید. این شرایط ممکن است قبلاً هیچ علامت یا نگرانی عمده ای ایجاد نکرده باشد. اما در دوران بارداری، آنها می توانند تأثیر متفاوتی روی شما بگذارند و منجر به عوارض شوند.

بیماری های قلبی که در دوران بارداری ایجاد می شوند: این ها شرایطی هستند که قبل از بارداری نداشتید. برخی بی ضرر هستند، اما برخی دیگر می توانند خطرناک باشند.

اکثر افراد مبتلا به بیماری قلبی می توانند با خیال راحت باردار شوند و بچه سالمی داشته باشند. اما بیماری قلبی عروقی در دوران بارداری گاهی منجر به عوارض جدی می شود.

در واقع، این عامل اصلی مرگ و میر در بین افراد باردار در ایالات متحده است که در اینجا برخی از آمارهای کلیدی دیگر آورده شده است:

از هر 3 مرگ و میر ناشی از بارداری در ایالات متحده، 1 مورد به دلیل مشکلات قلبی عروقی است.

بیماری قلبی عروقی تا 4 مورد از هر 100 حاملگی را عارضه می کند.

افرادی که سیاه پوست هستند در معرض خطر مرگ در دوران بارداری یا بلافاصله پس از آن هستند. خطر ابتلا به آنها در مقایسه با افرادی که اسپانیایی تبار یا سفیدپوست هستند سه برابر می شود.

عوامل خطر مرگ ناشی از بارداری عبارتند از فشار خون بالا، چاقی و سن بالای 40 سال است.

اگر باردار هستید یا قصد بارداری دارید، مهم است که بدانید بیماری قلبی چگونه می تواند بر شما تأثیر بگذارد. اما ابتدا، مفید است که یک قدم به عقب بردارید و یاد بگیرید که بارداری چگونه بر قلب و عروق خونی شما تأثیر می گذارد.

تغییرات در قلب و عروق خونی در دوران بارداری

بدن شما در دوران بارداری تغییرات زیادی را تجربه می کند. این تغییرات استرس مضاعفی بر بدن شما وارد می کند و قلب شما را مجبور می کند تا سخت تر کار کند. تغییرات زیر در دوران بارداری طبیعی است. آنها به جنین در حال رشد شما کمک می کنند تا اکسیژن و مواد مغذی کافی دریافت کند.

افزایش حجم خون: حجم خون شما در هفته‌های اول بارداری افزایش می‌یابد و از آنجا ادامه می‌یابد. اکثر افراد در طول بارداری 40 تا 45 درصد افزایش کل حجم خون را تجربه می کنند.

افزایش ضربان قلب: طبیعی است که ضربان قلب در دوران بارداری 10 تا 20 ضربه در دقیقه افزایش یابد. در طول بارداری به تدریج افزایش می یابد و در سه ماهه سوم به بالاترین میزان خود می رسد.

افزایش برون ده قلبی: برون ده قلبی مقدار خونی است که قلب شما در هر دقیقه پمپ می کند. در هفته 28 تا 34، برون ده قلبی شما ممکن است 30 تا 50 درصد افزایش یابد.

این به دلیل حجم خون بالاتر و ضربان قلب سریعتر است. اگر دوقلو باردار هستید، برون ده قلبی شما ممکن است تا 60 درصد افزایش یابد. این تغییرات ممکن است باعث شود شما احساس کنید:

  • بسیار خسته (خستگی).
  • سرگیجه یا سبکی سر.
  • تنگی نفس.
  • تپش قلب (احساس ضربان سریع قلب).

این علائم بخشی طبیعی از بارداری است. اما بخش مشکل اینجاست: آنها همچنین با برخی از علائم بیماری قلبی همپوشانی دارند. بنابراین، ممکن است علائم هشداردهنده بیماری قلبی داشته باشید، اما فکر می‌کنید مشکلی نیست.

به همین دلیل است که بیماری قلبی در دوران بارداری می تواند خطرناک باشد. تشخیص اینکه آیا یک علامت طبیعی است یا باعث نگرانی می شود دشوار باشد.

اگر از قبل بیماری قلبی دارید، ممکن است در دوران بارداری با خطر بیشتری از عوارض قلبی روبرو شوید. خطر شما به شرایط خاصی که دارید و شدت آن بستگی دارد.

چه بیماری های قلبی از قبل می تواند بر بارداری تأثیر بگذارد؟

برخی از بیماری های قلبی می توانند خطر عوارض بارداری را افزایش دهند. اگر هر یک از شرایط زیر را دارید، با پزشک خود در مورد خطرات باردار شدن صحبت کنید

بیماری قلبی مادرزادی

بیماری قلبی مادرزادی شایع ترین شکل بیماری قلبی عروقی در دوران بارداری در ایالات متحده است. بیماری های مادرزادی قلب، بیماری های قلبی هستند که شما با آنها متولد می شوید.

آنها از خفیف تا بسیار جدی متغیر هستند. معمولاً نوزادان مبتلا به بیماری های جدی در سنین پایین تحت درمان قرار می گیرند. اما گاهی اوقات افراد ممکن است پس از درمان یا جراحی همچنان تغییراتی در عملکرد قلب داشته باشند.

بنابراین، اگر بیماری قلبی مادرزادی دارید، قبل از بارداری با پزشک خود صحبت کنید. ارائه دهنده شما ممکن است شما را به یک متخصص بیماری قلبی مادرزادی بزرگسالان یا یک متخصص قلب و زایمان ارجاع دهد.

آنها خطرات بارداری شما را ارزیابی خواهند کرد. یک متخصص همچنین می تواند به شناسایی و مدیریت خطرات حاملگی ناخواسته کمک کند. شایع ترین عوارض قلبی در میان افراد باردار مبتلا به بیماری مادرزادی قلبی عبارتند از:

ضربان قلب غیر طبیعی (آریتمی).

نارسایی قلبی.

افراد مبتلا به بیماری قلبی مادرزادی نیز با خطر بیشتری برای زایمان زودرس روبرو هستند. به طور کلی، افراد مبتلا به بیماری های مادرزادی قلبی زیر در معرض خطر کمی مشکلات در دوران بارداری هستند:

  • تنگی خفیف دریچه ریوی.
  • "سوراخ قلب" کوچک یا با موفقیت ترمیم شده است. اینها شامل نقایص سپتوم دهلیزی (ASDs) و نقایص سپتوم بطنی (VSDs) است.
  • مجرای شریانی باز شده کوچک یا با موفقیت ترمیم شده (PDA).

افراد مبتلا به این بیماری های مادرزادی قلبی ممکن است با خطر بیشتری از عوارض بارداری روبرو شوند:

  • تنگی دریچه آئورت با دریچه آئورت دو لختی.
  • کوآرکتاسیون آئورت.
  • ناهنجاری ابشتاین
  • فیزیولوژی فونتان
  • تنگی شدید دریچه ریوی.
  • تترالوژی فالوت (تعمیر شده).
  • جابجایی عروق بزرگ (ترمیم شده).

بسیاری دیگر از نقایص مادرزادی قلب وجود دارد که در لیست بالا نیست. اگر مشکل قلبی شما در اینجا ذکر نشده است، اگر قصد بارداری دارید، همچنان مهم است که با پزشک خود صحبت کنید.

کاردیومیوپاتی

کاردیومیوپاتی علت اصلی عوارض جدی و مرگ در دوران بارداری است. خطر عوارض کاردیومیوپاتی به نوع و شدت آن بستگی دارد. از هر 10 فرد باردار مبتلا به کاردیومیوپاتی گشاد شده، 4 نفر نارسایی قلبی یا عارضه دیگری را تجربه می کنند.

کاردیومیوپاتی هیپرتروفیک در دوران بارداری خطر کمتری دارد. اما ممکن است منجر به عوارض شود، به خصوص اگر علائم قبل از بارداری داشته باشید. اگر به هر نوع کاردیومیوپاتی مبتلا هستید، قبل از باردار شدن با پزشک خود صحبت کنید تا از خطرات خود مطلع شوید.

بیماری دریچه قلب

اشکال زیادی از بیماری دریچه قلب وجود دارد که می تواند در طول زندگی شما ایجاد شود. و می توانند از خفیف تا شدید متغیر باشند. برخی از اشکال بیماری دریچه بر بارداری شما تأثیر نمی گذارد، در حالی که برخی دیگر ممکن است خطر عوارض را افزایش دهند.

اگر سابقه بیماری دریچه دارید، با ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی خود صحبت کنید تا بدانید بارداری برای شما بی خطر است یا خیر.

نارسایی دریچه آئورت: سطح خطر شما به شدت نارسایی (نشت) بستگی دارد. اگر علائمی ندارید و قلب شما به طور طبیعی کار می کند، با خطر کم عوارض روبرو هستید. اما اگر نارسایی شدید همراه با کاهش عملکرد قلب دارید، با خطرات بیشتری روبرو هستید و ممکن است لازم باشد از بارداری اجتناب کنید. شرایط مرتبط مانند سندرم مارفان یا دریچه آئورت دو لختی نیز ممکن است بر خطر شما تأثیر بگذارد.

افتادگی دریچه میترال: این وضعیت رایج معمولاً علائمی ایجاد نمی‌کند یا نیاز به درمان دارد. اکثر افرادی که دچار افتادگی دریچه میترال هستند و هیچ مشکل قلبی دیگری ندارند، هیچ عارضه بارداری ندارند.

اگر شرایط شما منجر به نشتی شدید دریچه شده است، ممکن است قبل از بارداری نیاز به درمان داشته باشید.

نارسایی دریچه میترال: میزان خطر شما بستگی به این دارد که دریچه شما چقدر نشتی دارد، قلب شما چقدر می تواند خون را پمپاژ کند و آیا علائمی دارید یا خیر.

اگر رگورژیتاسیون شما شدید است و علائم دارید، ممکن است قبل از بارداری نیاز به ترمیم دریچه میترال داشته باشید. افراد مبتلا به نارسایی شدید و کاهش عملکرد قلب ممکن است نیاز به اجتناب از بارداری داشته باشند.

تنگی دریچه میترال: در سراسر جهان، این شایع ترین عارضه مرتبط با قلب است. در مناطقی که بسیاری از افراد به دلیل مخملک و گلودرد استرپتوکوک درمان نشده به تب روماتیسمی مبتلا می‌شوند، شایع‌تر است.

اگر تنگی دریچه میترال دارید، ممکن است قبل از باردار شدن به یک عمل یا جراحی نیاز داشته باشید تا خطر عوارض را کاهش دهید. تعویض دریچه به بسیاری از افراد مبتلا به بیماری دریچه کمک می کند زندگی طولانی تر و سالم تری داشته باشند.

اما افرادی که دریچه قلب مصنوعی دارند در دوران بارداری نیاز به مراقبت ویژه دارند. این بخاطر این است که:

بارداری خطر لخته شدن خون را افزایش می دهد. داشتن دریچه مصنوعی خطر لخته شدن خون را نیز افزایش می دهد.

افرادی که دارای دریچه های مصنوعی خاصی هستند برای کاهش خطر لخته شدن خون باید داروهای ضد انعقاد مادام العمر مصرف کنند. برخی از داروهای ضد انعقاد می توانند برای جنین مضر باشند.

اگر دریچه مصنوعی دارید، بسیار مهم است که قبل از برنامه ریزی برای بارداری به متخصص قلب و عروق مراجعه کنید. متخصص قلب با شما در مورد موارد زیر صحبت خواهد کرد:

خطرات بارداری شما

بهترین درمان ضد انعقاد برای شما.

اقدامات احتیاطی که باید برای جلوگیری از اندوکاردیت انجام دهید.

بیماری آئورت

بیماری آئورت که آئورتوپاتی نیز نامیده می شود، به گروهی از شرایطی اطلاق می شود که آئورت شما را تحت تاثیر قرار می دهد. سندرم های ژنتیکی با برخی از بیماری های آئورت مرتبط است.

بیماری آئورت خطر عوارض جدی در دوران بارداری را افزایش می دهد. این به این دلیل است که فشار در آئورت در دوران بارداری، به ویژه در هنگام زایمان، افزایش می‌یابد. این فشار اضافی خطر دیسکسیون آئورت یا پارگی آنوریسم را افزایش می دهد که می تواند کشنده باشد.

افراد مبتلا به شرایط زیر با افزایش خطر عوارض در دوران بارداری روبرو هستند:

  • دریچه آئورت دو لخت با اتساع آئورت.
  • سابقه دیسکسیون آئورت.
  • سندرم Loeys-Dietz.
  • سندرم مارفان
  • سندرم ترنر
  • سندرم اهلرز-دانلوس عروقی.

تقریباً نیمی از تشریح‌ها و پارگی‌های آئورت در زنان و افرادی که در هنگام تولد زنان (AFAB) زیر 40 سال تعیین شده‌اند، مربوط به بارداری است. آنها معمولا در سه ماهه سوم یا دوره پس از زایمان رخ می دهند.

اگر بیماری آئورت دارید، بسیار مهم است که قبل از برنامه ریزی برای بارداری به متخصص قلب و عروق برای ارزیابی مراجعه کنید.

چه مشکلات قلبی در دوران بارداری ممکن است ایجاد شود؟

بارداری می تواند منجر به مشکلات مختلفی در قلب یا عروق خونی شما شود. این امر حتی اگر سابقه قبلی بیماری قلبی عروقی نداشته باشید نیز صادق است.

فشار خون بالا (فشار خون بالا)

فشار خون بالا در دوران بارداری از هر 10 باردار 1 نفر را تحت تاثیر قرار می دهد. و رایج تر می شود. این افزایش در میان افرادی که سیاه‌پوست هستند در مقایسه با افراد سفیدپوست شدیدتر است.

دیابت بارداری

دیابت بارداری قند خون بالایی است که بعد از هفته بیستم بارداری ایجاد می شود. این وضعیت حدود 6 مورد از هر 100 بارداری را در ایالات متحده تحت تأثیر قرار می دهد و می تواند در افراد با هر قومیتی رخ دهد.

اما بیشتر در میان کسانی که آسیایی غیر اسپانیایی هستند رایج است. بدون درمان، دیابت بارداری خطر عوارض را برای شما و جنین شما افزایش می دهد.

آریتمی ها

بارداری خطر ابتلا به ضربان قلب نامنظم (آریتمی) را افزایش می دهد، چه در گذشته چنین ضربان قلب داشته باشید یا نه. انواع آریتمی هایی که ممکن است در دوران بارداری تجربه کنید عبارتند از:

ضربان قلب نابجا: این یک ضربان قلب اضافی است که معمولاً بی ضرر است.

تاکی کاردی فوق بطنی (SVT): این یک ضربان قلب سریع است که از اتاق های فوقانی قلب شما (دهلیزها) شروع می شود. این شایع ترین آریتمی پایدار در دوران بارداری است (به این معنی که بیش از 30 ثانیه طول می کشد).

معمولاً افرادی را تحت تأثیر قرار می دهد که سابقه قبلی SVT دارند یا بیماری قلبی مادرزادی دارند. اما ممکن است برای اولین بار در دوران بارداری برای شما اتفاق بیفتد.

برخی از آریتمی ها نیاز به درمان دارند، در حالی که برخی دیگر نیازی به درمان ندارند. افرادی که آریتمی همراه با بیماری مادرزادی قلبی دارند، بیشتر به درمان نیاز دارند. ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما ایمن ترین روش درمانی را برای شما تعیین می کند.

دیسکسیون خودبخودی عروق کرونر (SCAD)

تشریح عروق کرونر خود به خودی (SCAD) یک وضعیت تهدید کننده زندگی است. SCAD پارگی یک یا چند شریان خونرسانی به قلب را توصیف می کند. از هر 5 نفری که SCAD را تجربه می‌کنند، 4 نفر در بدو تولد، مونث بودند. از هر 3 مورد 1 مورد مربوط به بارداری است.

SCAD معمولاً در عرض یک هفته پس از زایمان رخ می دهد، اما ممکن است در اواخر بارداری یا در عرض شش هفته پس از زایمان رخ دهد محققان معتقدند تغییرات هورمونی که در دوران بارداری رخ می دهد ممکن است نقش داشته باشد. سایر عوامل خطر در افراد باردار عبارتند از:

  • بالای 30 سال بودن.
  • مصرف کوکائین
  • بیماری های بافت همبند.
  • دیابت.
  • فشار خون بالا.
  • مصرف تنباکو.
شایع ترین بیماری قلبی در بارداری چیست؟

بیماری قلبی مادرزادی شایع ترین شکل در ایالات متحده و سایر کشورهای توسعه یافته است. در کشورهای در حال توسعه، بیماری روماتیسمی قلبی شایع ترین شکل است. حدود 7 مورد از هر 10 مورد بیماری قلبی عروقی در بارداری را تشکیل می دهد.

علائم و نشانه های مشکلات قلبی در دوران بارداری چیست؟

برخی از علائم مشکلات قلبی شبیه به احساسی است که معمولا در دوران بارداری احساس می کنید. این شامل:

  • احساس خستگی شدید (خستگی).
  • نیاز به ادرار کردن مکرر
  • تنگی نفس.
  • تورم (ادم) در پاها و مچ پا.

این علائم ممکن است بی ضرر باشند. اما آنها می توانند علامت مشکل قلبی باشند اگر:

  • بعد از هفته 20 بارداری شروع می شوند.
  • آنها شما را از انجام کارهای عادی روزانه خود باز می دارند.
  • حتی در هنگام استراحت احساس تنگی نفس می کنید.
  • تنگی نفس دارید که نیمه شب شما را از خواب بیدار می کند.

علائمی که در دوران بارداری طبیعی نیستند عبارتند از:

  • تاری دید.
  • درد قفسه سینه (آنژین).
  • تپش قلب که بیش از 30 ثانیه طول می کشد.
  • غش (سنکوپ).
  • ضربان قلب سریع (تاکی کاردی).

علائم احساسات یا تغییراتی هستند که تجربه می کنید. علائم، پرچم‌های قرمزی هستند که پزشک شما از طریق معاینه فیزیکی یا آزمایش متوجه می‌شود. علائم مشکلات قلبی در دوران بارداری عبارتند از:

  • بزرگ شدن قلب (کاردیومگالی).
  • سوفل قلب.
  • فشار خون بالا.
  • پروتئین در ادرار شما ( ادرار کردن )
  • وریدهای متورم در گردن (اتساع ورید ژوگولار).

پزشک شما را برای علائم مشکلات قلبی در طول قرارهای قبل از زایمان بررسی می کند. مراقبت پزشکی و خودمراقبتی می تواند به شما در مدیریت بیماری قلبی در دوران بارداری کمک کند. در اینجا چند نکته وجود دارد:

در قرار ملاقات های پزشکی خود شرکت کنید. شما احتمالاً از یک متخصص زنان و زایمان و یک متخصص قلب مراقبت خواهید کرد. مطمئن شوید که تمام قرارها و پیگیری های خود را حفظ کنید. ممکن است برای بررسی عملکرد قلب خود به آزمایشات منظم (از جمله اکوکاردیوگرام) نیاز داشته باشید.

از اضافه وزن خودداری کنید. از پزشک خود بپرسید که افزایش وزن در دوران بارداری چقدر برای شما بی خطر است.

از استرس دوری کنید. تا حد امکان از موقعیت هایی که باعث ناراحتی عاطفی شما می شود دوری کنید. همچنین، راهبردهای آرامش بخشی را پیدا کنید که به شما احساس آرامش می دهد. کلاس‌های یوگا قبل از تولد ممکن است مفید باشد اگر ارائه‌دهنده شما بگوید که برای شما خوب است.

از یک رژیم غذایی سالم برای قلب استفاده کنید. دستورالعمل های ارائه دهنده خود را در مورد غذاهایی که باید بخورید و غذاهایی که باید اجتناب کنید را دنبال کنید. به طور کلی، سعی کنید مصرف سدیم، قند، چربی اشباع شده و چربی ترانس را محدود کنید.

با خیال راحت ورزش کنید. پرشک شما به شما می گوید که چند وقت یکبار ورزش کنید و کدام نوع ورزش برای شما بی خطر است. حتما راهنمایی های آنها را به دقت دنبال کنید. ممکن است لازم باشد از فعالیت هایی که فشار زیادی بر قلب شما وارد می کنند اجتناب کنید.

بسته به شرایط شما، پزشک شما ممکن است روشی را برای کمک به عملکرد بهتر قلب شما توصیه کند. معمولاً، بهتر است چنین اقداماتی قبل از باردار شدن انجام شود. مشاوره قلبی به مادران باردار با ارزیابی شما بهترین مسیر را برای شما تعیین می کند.

همچنین ممکن است برای مدیریت برخی شرایط یا عوامل خطر به دارو نیاز داشته باشید. در مورد مصرف داروهایی که در دوران بارداری برای شما بی خطر هستند و کدام یک ناایمن هستند، با پزشک خود صحبت کنید.

ارتباط با دکتر رامین بقایی

نشانی: تهران – خیابان نلسون ماندلا(جردن) – بالاتر از تقاطع حقانی – خیابان پدیدار – پ ۶۲ – طبقه سوم – واحد ۳۳

تلفن: ۸۸۶۷۰۳۵۰-۰۲۱

منبع: https://dr-baghaei.com/

 



:: برچسب‌ها: فوق تخصص جراحی قلب و عروق (کودکان و بزرگسالان) , بارداری در مادران دارای بیماری قلبی , بیماری های قلبی در بارداری , تشخیص بیماری های قلبی در بارداری , انواع آزمایشات قلبی در بارداری ,
:: بازدید از این مطلب : 289
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : پنج شنبه 9 شهريور 1402 | نظرات ()
نوشته شده توسط : دکتر ستایش

مزوتراپی مو راهی برای درمان ریزش و کم پشتی مو

 

مزوتراپی مو یک روش درمانی است که با تزریق ویتامین ها، مواد معدنی و مخلوط اسیدهای آمینه مورد نیاز مو به پوست سر انجام می شود. این روش اجزای تغذیه کننده فولیکول های مو را قادر می سازد تا به راحتی در مو بنشینند.

با این روش می توان ریزش مو را درمان کرد، زیرا موهای نازک را ضخیم می کند، ریزش مو را متوقف می کند و موها را قوی تر و درخشان تر می کند. تعداد کمی از زنان از موهای خود راضی هستند.

امروزه موهای ما به شدت آلوده شده اند، به خصوص به دلیل محیط، هوا و آب. استرس و تنش بیش از موجب اختلالات خواب ما می شود. البته همه اینها زیبایی طبیعی را به شدت تحت تاثیر قرار می دهد.

مو جزو اولین قسمت هایی است که تحت تاثیر تغییرات بدن قرار می گیرد. جلوگیری از مشکلات مو آسان تر از مقابله با نتایج فعلی است، با این حال تعداد کمی از افراد به روش های محافظتی متوسل می شوند.

مزوتراپی مو چیست و چگونه اعمال می شود؟

مزوتراپی مو تزریق مستقیم ویتامین ها، مواد معدنی (کلسیم، ید، منگنز، مس، روی، سلنیوم، آهن، پتاسیم)، عوامل مربوط به لایه کراتین پوست، اسیدهای آمینه و گشادکننده های سطحی مورد نیاز برای رشد و نمو مو به پوست سر می باشد.

مزوتراپی برای پوست سر و مو بسیار موثر است. یکی از محبوب ترین کاربردها در زیبایی مدرن در مبارزه با مشکلات مختلف مو محسوب می شود. تزریق میکرو به استفاده از داروهای خاص حاوی ویتامین ها و مواد مغذی لازم به سلامت مو و رشد مو کمک می کند.

نشانه های نیاز به مزوتراپی مو:

  • ریزش بیش از حد مو
  • سبوره پوست سر همراه با تجزیه غدد چربی؛
  • شوره سر
  • پوست سر خراشیده و خشک
  • افزایش شکنندگی مو و موخوره
  • کاهش حجم در ناحیه پایه

مزایا و معایب روش مزوتراپی

اول از همه، یک کوکتل مزو (مخلوط مزوتراپی) به صورت جداگانه برای هر بیمار تهیه می شود و حاوی مقداری مواد معدنی و ویتامین است که به دستیابی به حداکثر نتایج و رهایی از مشکلات موجود کمک می کند.

  • ریزش مو به تدریج متوقف می شود.
  • رشد مو فعال می شود.
  • فعالیت غدد چربی کاهش می یابد، فرها تمیزتر، طولانی تر و پرتر به نظر می رسند.
  • جریان خون و اکسیژن رسانی به پیاز مو افزایش می یابد.
  • شوره سر کاهش می یابد.
  • بهبود در تراکم مو، صافی، درخشندگی در هنگام برس مو و حالت دادن دیده می شود.

تفاوت مزوتراپی با روش های دیگر، در هزینه این درمان است که کمی گران از روش های دیگر است.

آماده سازی برای مزوتراپی مو

هر تزریق مخلوطی از چندین ماده مفید - مواد معدنی، ویتامین ها و سایر عناصر مفید است که کارشناسان به صورت جداگانه برای هر بیمار انتخاب کرده اند. 2 تا 6 ماده فعال را می توان در یک سرنگ مخلوط کرد 

ویتامین های گروه B که متابولیسم طبیعی را فراهم می کنند در رشد و ترمیم مو موثر هستند. علاوه بر این، این مواد از جمله اجزای مورد استفاده در مزوتراپی هستند: مس و روی - از دیستروفی (ضعف) ساختار مو جلوگیری می کند.

برای ریزش موی ارثی باید از آماده سازی های حاوی این اجزا استفاده کرد. اسید هیالورونیک - مسئول تغذیه ریشه ها، رشد مو را تسریع می کند. اسیدهای آمینه پایه و اساس مو هستند و به تشکیل الیاف کراتین کمک می کنند.

فاکتورهای رشد - جریان خون را در پوست سر عادی می کند، فولیکول های مو را قوی تر می کند و کوآنزیم تراکم مو را تامین می کند - موهای شما را با انرژی حیاتی پر می کند، ساختار مو را بهبود می بخشد.

نکته مهم: ماده فعال ماینوکسیدیل نباید در ترکیب دارو گنجانده شود. این یکی از موثرترین وسایلی است که می تواند با ریزش مو مقابله کند. زمانی استفاده می شود که روش های دیگر نتیجه ای نداشته باشند. با این حال، این دارو بسیار سمی است و می تواند عوارض جانبی زیادی ایجاد کند.

عملکرد آن به طور کامل فاش نشده است، فقط برای استفاده خارجی مجاز است. کوکتل های آماده برای درمان مو در دسترس هستند. متخصص مراقبت های بهداشتی ترکیبات را به مناسب ترین روش برای شما انتخاب می کند.

ویژگی های مزوتراپی مو

در حال حاضر متخصصان روش های بسیار متنوعی را برای درمان مو به بیماران ارائه می دهند. علاوه بر شرایط مالی، انتخاب ها نیز تحت تأثیر نتیجه مورد انتظار درخواست قرار می گیرند.

مزوتراپی آلوپاتیک (نوعی درمان) است که در آن اثر فوراً مشاهده می شود، اما آنقدر که ما می خواهیم دوام نمی آورد. همچنین هومیوپاتی است (درمانی که به ترمیم موها کمک می کند)، برای اثرگذاری طولانی مدت طراحی شده است، بنابراین نتیجه فوراً قابل توجه نخواهد بود.

کوکتل های آلوپاتیک مورد استفاده در مزوتراپی مو

آنها حاوی ویتامین ها، مواد معدنی، الاستین، کلاژن، گشادکننده عروق و سایر اجزای فعال هستند. پزشک پس از بررسی دقیق مو و پوست سر و مشکلات مربوط به بیمار، موقعیت صحیح و نتایج مورد نظر را تعیین می کند.

کوکتل های هومیوپاتی مورد استفاده در مزوتراپی مو

آنها فقط حاوی عناصر گیاهی هستند که با محلول آبی ترکیب شده اند، بدون استفاده از روغن و سایر اجزای شیمیایی. این ترکیب فعالیت پتانسیل خود بدن را بیدار می کند و به فعالیت لامپ ها کمک می کند. این اثر مانند یک کره برفی تجمعی است، بنابراین نباید انتظار نتایج قابل مشاهده پس از اولین تزریق را داشته باشید.

روش های مزوتراپی مو

مزوتراپی استفاده از مواد فعال در زیر پوست با استفاده از ابزارهای مختلف است. این روش دارای آستانه درد احتمالی و مدت زمان خاص استفاده و عوارض جانبی احتمالی حتی نادر است. یکی از روش های رایج مورد استفاده توسط متخصصین تزریق مخلوط مزوتراپی به بدن است.

برای چنین روش هایی به سرنگ هایی با طراحی خاص نیاز است که باید با سوزن بسیار نازک انجام شود. علاوه بر روش‌های دیگر، تزریق‌ها بی‌دردترین هستند، اما زمان مورد نیاز برای این روش بیشترین میزان است.

تفنگ مزوتراپی مو

استفاده از این نوع دستگاه نیاز به نهایت دقت و توجه دارد، زیرا اقدامات نادرست می تواند باعث آسیب های جزئی در ناحیه سر شود. بنابراین، قبل از پذیرش چنین رویه‌ای، باید با در نظر گرفتن جوانب مثبت و منفی آن فکر کنید.

هنگام انتخاب پزشک، باید مطمئن شوید که او تجربه عملی کافی دارد. یک سرنگ با عمق تزریق قابل تنظیم روی تفنگ نصب شده است. با کمک چنین تفنگی می توانید هر کوکتل درمانی را معرفی کنید که هدف آن مقابله با یک مشکل خاص مو است.

انژکتور مزو یا غلتک مزو

در حال حاضر می توان از meso roller که وسیله ای ویژه برای درمان مو و پوست سر است در بسیاری از کاربردهای سرم استفاده کرد. معمولا در مراکز زیبایی از انژکتورهای مزو یا مزو رولر استفاده می شود.

این ابزار شامل تعداد زیادی سوزن کوچک است که در یک درام مشترک قرار می گیرند. برای استفاده راحت، درام به دسته وصل شده است. به دلیل راحتی و سهولت استفاده، در عمل زیبایی بسیار محبوب است.

آیا در حین مزوتراپی درد وجود دارد؟

بله. درد علاوه بر قیمت بالای آن، عیب اصلی مزوتراپی است. با این حال، همه چیز به آستانه درد فردی بستگی دارد. اکسیپوت (پشت سر) و ناحیه گوش حساس ترین نواحی به تزریق هستند.

بعد از مزوتراپی نمی توانید موهای خود را بشویید، به مدت 4 روز به استخر و اتاق بخار بروید تا از عوارض و ناراحتی جلوگیری کنید. همچنین ارزش دارد که این روش را در طول دوره قاعدگی متوقف کنید، زیرا درد در این دوره بسیار قوی تر احساس می شود. در کل احساس درد بستگی به آستانه درد بیمار دارد.

موارد منع مصرف و عوارض مزوتراپی مو

اگر فولیکول ها حیات خود را از دست داده اند اما هنوز زنده هستند، مزوتراپی می تواند با موهای مشکل دار مقابله کند. اما اگر مشکلات ناشی از دلایل مهم تری باشد - پس از تزریق نباید روی معجزه ای مانند وراثت و عدم تعادل هورمونی حساب کنید. تمام اقدامات پزشکی دارای موارد منع مصرف مختلف است و مزوتراپی از این قاعده مستثنی نیست.

مزوتراپی مو در موارد زیر نباید ترجیح داده شود:

  • بارداری و شیردهی
  • حساسیت فردی به اجزای کامپوزیت
  • قاعدگی
  • اختلالات سیستم غدد درون ریز
  • تومورهای خوش خیم و بدخیم
  • عفونت ها
مزایای مزوتراپی

قبل از پذیرش درخواست، دانستن دقیق مزایا و معایب آن مفید خواهد بود. مزوتراپی مو طرفداران و مخالفانی دارد. هم طرفداران و هم نظرات دیگر باید به دقت مورد بررسی قرار گیرند.

صحبت با فردی که تحت مزوتراپی قرار گرفته است مفید است تا سوالی در ذهن باقی نماند. مهمترین مزیت این روش - کمک به رساندن اجزای مفید به فولیکول های مو با کمک تزریق. هیچ شامپو، ماسک و داروهای سنتی نمی تواند این را برای شما فراهم کند.

علاوه بر این، ارزش برجسته کردن چند مزیت مهم دیگر را دارد: اولین مورد صرفه جویی در زمان است. یک برنامه بین 20-40 دقیقه طول می کشد. در حالی که باید چندین بار در هفته انجام شود.

بالم ها، شامپوها در موارد شدیدتر نیاز به استفاده روزانه دارند - چندین بار در روز. لازم است قرص ها را طبق یک برنامه از پیش تعیین شده در نظر بگیرید که الزامی برای اطمینان از مصرف منظم وجود دارد. هیچ گونه آسیبی در دستگاه گوارش وجود ندارد.

علاوه بر این، دارو به هیچ قسمت از بدن آسیب نمی رساند که بیشتر در هنگام استفاده از شامپو و بالم مشاهده می شود. حتی پس از اولین استفاده، نتایج قابل مشاهده است، موها به تدریج احیا می شوند و ظاهری سالم به دست می آورند.

با این حال، نتایج قابل توجهی را می توان تنها پس از 3 تا 4 هفته به دست آورد.

معایب مزوتراپی

احتمال برخی از بدشانسی ها در مورد نتایج را دست کم نگیرید. حتی یک پزشک واجد شرایط نمی تواند صددرصد تضمین کند که این روش موهای ضعیف شده را به زندگی باز می گرداند و پول بیهوده پرداخت نمی شود.

علاوه بر این مشکل، این سه عامل نیز قابل تامل است: درد. سوراخ کردن پوست در هر صورت درد ایجاد می کند، به خصوص اگر چنین تزریق هایی وجود داشته باشد. برخی به راحتی می توانند با درد کنار بیایند و تحمل کنند و برای دیگران به شکنجه واقعی تبدیل می شود.

این تحت تأثیر تجربه پزشکان، ترکیب کوکتل و حساسیت فردی است. اثرات جانبی. ممکن است ادم پوستی دیده شود و بعد از عمل درد در نواحی تزریق ایجاد شود. علاوه بر این، ممکن است خارش و ظاهر پوسته پوسته وجود داشته باشد.

قیمت. روش گران است. اجزای با کیفیت بالا به حداقل ده برنامه نیاز دارند تا به یک اثر قابل مشاهده برسند. یک فرآیند کامل درمان ممکن است نیاز به هزینه جدی داشته باشد که برای همه قابل پرداخت نیست.

مهم: مزوتراپی مو روش ارزانی نیست. در طول جلسه باید به پزشک کاملا اعتماد کنید. با این حال، این بدان معنا نیست که تمام مسئولیت متعلق به او است. اطمینان از رعایت تمام شرایط بهداشتی مفید است.

دستکش، سرنگ و سایر وسایل برای این عمل باید یک بار استفاده شود و سپس دور انداخته شود. همچنین، متخصص باید سوزن را به صورت دوره ای در طول جلسه تعویض کند، زیرا بعد از 6-7 سوراخ، نوک آن کند می شود که می تواند باعث درد شود.

بعد از مزوتراپی به چه نکاتی باید توجه کرد؟

در پایان درمان مزوتراپی، زخم های کوچکی از تزریق باقی می ماند. مدتی طول می کشد تا بهبود یابد.

  • موهای خود را به خصوص با بالم و شامپو نشویید. موهای کثیف را برای مدتی (3-4 روز) باید تحمل کنید. آب و شامپو می توانند بر نتیجه عمل تأثیر منفی بگذارند و روند بهبودی به تاخیر بیفتد.
  • از قرار گرفتن در معرض نور خورشید برای مدتی (2 تا 3 روز) خودداری کنید.
  • شنا نکنید. در ده ساعت اول پس از مزوتراپی نباید دوش بگیرید. مناطق تزریق باید به خوبی خشک شوند.
  • حداقل به مدت هفت روز از سونا یا استخر استفاده نکنید.
  • تا زمانی که به طور کامل بهبود نیابد، روی نواحی تزریق ماساژ ندهید.
  • الکل مصرف نکنید. الکل اتساع عروق را تحریک می کند. این بر کارایی مزوتراپی تأثیر منفی می گذارد.

مزوتراپی یک روش عالی برای بهبود وضعیت مو و به دست آوردن ظاهری سالم برای مو است. پس از اتمام دوره نگران ظاهر موهای خود نباشید. با این حال، مهم است که این روش توسط یک متخصص با تجربه انجام شود.

دکتر آرمیتا آقا پور یکی از بهترین پزشکان در حوزه زیبایی و جوانسازی پوست و مو در تهران شناخته شده است ایشان با مهارت و زبردستی بالا و با به کارگیری از علم و تکنولوژی روز دنیا به بهترین نحو دوره های درمانی را برای شما آغاز می‌کند. جهت نوبت گیری و مشاوره بیشتر میتوانید به شماره های مندرج در سایت تماس حاصل بفرمایید.

اطلاعات تماس

آدرس: تهران، شهرآرا پاتریس لومومبا، نبش کوچه نوزدهم غربی، ساختمان پزشکان، پلاک ۱۸۲طبقه اول

شماره تماس:  ۸۸۲۸۸۱۶۸

منبع: https://dr-aghapour.com/

 



:: برچسب‌ها: پزشک زیبایی و جوانسازی پوست و مو , دکتر آرمیتا آقا پور , جوانسازی و ترمیم مو , مهمترین کاربردهای مزوتراپی , معایب مزوتراپی ,
:: بازدید از این مطلب : 334
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : دو شنبه 6 شهريور 1402 | نظرات ()