عوامل خطر مبتلا به بیماری را بشناسید
هر کسی ممکن است موهای رشد کرده را ایجاد کند. عوامل خطر برای رشد موهای زیر پوستی عبارتند از:
روش های رفع موهای زائد:
تراشیدن، اپیلاسیون و کندن مو می تواند پوست را تحریک کند. پس از اصلاح، موهایی که دوباره رشد میکنند ممکن است لبههای تیزتری داشته باشند که رشد آنها را در پوست آسانتر میکند.
پوست بسیار خشک:
پوست خشک و مرده می تواند روی فولیکول مو جمع شود و موهای در حال رشد زیر آن به دام بیفتد.
فشار یا اصطکاک زیاد:
فشار هم میتواند یک مشکل باشد، بهویژه در ناحیهای که قبلاً در برابر موهای رشد کرده آسیبپذیر است. با تحریک پوست، احتمال رویش موهای زائد را افزایش می دهد.
داشتن موهای ضخیم، مجعد یا ضخیم:
این نوع مو در هنگام خروج از فولیکول مو به احتمال زیاد زیر پوست جمع می شود.
افرادی در معرض بیماری کیست مویی
کیست پیلونیدال ممکن است مادرزادی یا اکتسابی باشد. اگر مادرزادی باشد، احتمالاً به دلیل نقصی که در زمان تولد شما وجود داشته بروز پیدا میکند. اگر اکتسابی باشد، ممکن است رشد یک فولیکول مو در خلاف جهت و نفوذ آن به داخل پوست دلیل این عارضه باشد.
نواحی شایع در بدن برای کیست مویی
کیست مویی می تواند در نواحی مختلف بدن مانند سر، کشاله ران، زیر بغل، نوک سینه و… به وجود آید؛ اما شایع ترین مکان برای بروز کیست مویی ناحیه کمر و کمی بالاتر از شکاف باسن است. این عارضه تا حدی در جامعه شایع بوده و اگر به موقع تشخیص داده شود و برای درمان کیست مویی اقدامات مناسب صورت بگیرد، بدون عوارض خاصی درمان می شود و امکان عود دوباره آن نیز بسیار کم می شود. کیست مویی کمر می تواند همراه با درد و ترشح باشد و برای بیمار بسیار آزار دهنده است.
جوش در مقعد نشانه کیست مویی است؟
ایجاد عوامل ناراحت کننده در ناحیه نشیمنگاهی تبدیل به یکی از معضلات زنان و مردان در سنین مختلف شده است. کیست مویی و جوش مقعدی نیز از همین دسته عارضه های پوستی هستند که ممکن است با همدیگر اشتباه گرفته شوند. طبیعی است که افراد در تمام سنین دارای جوش یا آکنه هایی در اقسا نقاط بدن شوند ولی کیست مویی یک بیماری کاملا متفاوت است.
هرجوشی کیست مویی نیست پس بهتره تفاوت این دو را بدانید اما به طور کلی اگر بخواهیم تفاوت کیست مویی با جوش مقعدی را بررسی کنیم، می توان به موارد زیر اشاره کرد:
- کیست مویی فقط در ابتدا شکاف باسن ایجاد میشود در صورتی که جوش مقعدی ممکن است هر جا به وجود بیاید.
- سینوس پیلونیدال فقط به دلیل برگشت مو اتفاق می افتد در صورتی که جوش می تواند به هر دلیلی ایجاد شود.
- جوش ها به مرور زمان ممکن است از بین بروند ولی کیست مویی با گذشت زمان بدتر شده و بزرگ می شود.
- ممکن است جوش ها با دارو و روشهای خانگی درمان شوند. اما کیست مویی اینطور نیست و حتما باید فرد برای درمان آن به یک متخصص مراجعه کند.
آدرس سایت
برای اطلاعات بیشتر می توانید با ما در ارتباط باشید . مقاله های و روش های درمانی هر بیماری را بخوانید و مراقب سلامتی تون باشید.
https://shafa.clinic/
:: برچسبها:
جوش مقعدی ,
کیست مویی ,
بدون عوارض ,
موهای زائد ,
:: بازدید از این مطلب : 288
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0